Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Jst upam, da ne bom zgubila kšnih točk na branju, ker sm bla ful živčna in sm ene 3 besede ponovila, ker sm jih v prvo narobe izgovorila oz. se mi je sam zdel.
Uporabniški avatar
tanchii
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a tanchii »

Pri nas dajo za branje vedno vse točke :D Razen, če je reees polom.
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Jst mam pa v ponedeljek slovo. Že zdele se mal tresem.
Bella*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Bella* »

Joj jaz mam tudi v pondelek slovo... Pa tisti ko so jo danes meli, so vsi s solznimi okami vun prišli... tak da sploh nwm če se naj učim, ker bo itak polom vse skup...
Dare to be yourself...
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Itak, da se morš učit! Zdrži še ta dva dneva...

Jst mam pa v ponedeljek angleščino in torek matematiko. Sej bo :? Včerajšnja nemščina je šla pa kot za šalo, tema je bila kdo kuha pri nas doma in kaj ponavadi jem :oops:
Uporabniški avatar
Balenciaga
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Balenciaga »

js sm mela pa ful dobr listek za matematiko dones, geometrijsko zaporedje, izpeljat formulo za razdaljo med dvema točkama pa povedat o kv. sistemu, pa še rešt sm mogla 2 enačbi z diskriminanto :D wiiii samo še slova v torek
<a href="http://fashion-mongers.blogspot.com/">Fashion Mongers - fashion blog</a>

<a href="http://patricias-closet.blogspot.com/">Patricia's Closet</a>
Uporabniški avatar
Balenciaga
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Balenciaga »

js sm mela pa ful dobr listek za matematiko dones, geometrijsko zaporedje, izpeljat formulo za razdaljo med dvema točkama pa povedat o kv. sistemu, pa še rešt sm mogla 2 enačbi z diskriminanto :D wiiii samo še slova v torek
<a href="http://fashion-mongers.blogspot.com/">Fashion Mongers - fashion blog</a>

<a href="http://patricias-closet.blogspot.com/">Patricia's Closet</a>
Bella*
Sramežljivka
Sramežljivka

ejte za matematiko res ne skrbet... Jaz sem jo tudi mela danes, pa sem dobla ploščino romba, ničle polinoma, pa potence z racionalnim eksponentom... pa tudi drugi so dobli ful lahka vprašanja... tak da malo si poglejte, pa ne bi smelo bit panike.
Dare to be yourself...
Bella*
Sramežljivka
Sramežljivka

ejte za matematiko res ne skrbet... Jaz sem jo tudi mela danes, pa sem dobla ploščino romba, ničle polinoma, pa potence z racionalnim eksponentom... pa tudi drugi so dobli ful lahka vprašanja... tak da malo si poglejte, pa ne bi smelo bit panike.
Dare to be yourself...
Uporabniški avatar
sarchika09
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sarchika09 »

Js mam v ponedeljek matematko in ne znam niti ene definicije povedat, ono knjigo z vprašanji&odgovori si berem, pa se mi glih tak zdi, da nič ne potegnem ven, preveč je vsega :roll: (komi čakam, da je torek, ura tam okol 2h popoldne, da je še angleščina za mano, pol dam pa možgane do oktobra čist na off)
_tejcha
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a _tejcha »

Fak jz mam u pond. slovo, zj sm mela 3dni vročino in se nism nč učila :? :? tko da to bo pomoje polom....prvo vprašanje bom probala neki skp spravt, za drugo pa nau nč od nč gotov...
Matematko mam pa u tork, a mislte da je dost 2dni za naučit se??jooooj,kva sm mogla zbolet lih zj :( čeprov vsi pa pravjo da tud če se ne učiš nardiš....mah navem
_mala_
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a _mala_ »

_tejcha napisal/-a:Fak jz mam u pond. slovo, zj sm mela 3dni vročino in se nism nč učila :? :? tko da to bo pomoje polom....prvo vprašanje bom probala neki skp spravt, za drugo pa nau nč od nč gotov...
Matematko mam pa u tork, a mislte da je dost 2dni za naučit se??jooooj,kva sm mogla zbolet lih zj :( čeprov vsi pa pravjo da tud če se ne učiš nardiš....mah navem

matematiko, če ti kr gre računanje pa to- da razumeš snov, greš 1x skozi tisto knjigo pa boš brez problema naredla. pri nas nismo rabli nekih definicij znat, ampak smo lahko z svojimi besedami povedali.
za slo-pa mam tudi jaz podobno težavo, ker mam tudi v pon pa ne znam ravno dosti, no saj še je en dan in dve noči ;)
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Jst sm slovo drgač že use čez pršla; edino tist del kar se tiče slovnice še nisem nič pogledala- bom jutr dopoldne :D . Obdobja so mi fej in fuj, mal jih mešam, ampak sej upam, da bo šlo no. Pri književnih delih pa upam, da profesorica ne bo preveč zahtevala (letos višam in mam kr eno drugo neznano profesorico tko da držte pesti, da bo prijazna :) ).

Neki me zanima: Kaj bi ve povedale vse o razvoju romana?
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Bella* napisal/-a:ejte za matematiko res ne skrbet... Jaz sem jo tudi mela danes, pa sem dobla ploščino romba, ničle polinoma, pa potence z racionalnim eksponentom... pa tudi drugi so dobli ful lahka vprašanja... tak da malo si poglejte, pa ne bi smelo bit panike.

Jst ne razumem ničle polinoma... V uni knjigi je ful zakompliciran napisan :( Sploh ne vem, kako to razložit. Pa pol in asimptoto tut ne.
Bella*
Sramežljivka
Sramežljivka

sončk napisal/-a:
Bella* napisal/-a:ejte za matematiko res ne skrbet... Jaz sem jo tudi mela danes, pa sem dobla ploščino romba, ničle polinoma, pa potence z racionalnim eksponentom... pa tudi drugi so dobli ful lahka vprašanja... tak da malo si poglejte, pa ne bi smelo bit panike.

Jst ne razumem ničle polinoma... V uni knjigi je ful zakompliciran napisan :( Sploh ne vem, kako to razložit. Pa pol in asimptoto tut ne.

jaz sem mela vprašanje kolko ničel lahko ima polinom četrte stopnje...

pol pa:
-2 relni, konjugirani
-4 realne
-dve konjugirani

pa realne so še sode pa lihe stopnje

pa pri matematiki maš en ful na izy primer, pa lahko vse od tam razložiš vun... pa roko na srce, nočem se nobenmu zamerit, samo tota knjiga je taki ***, pa še napake ma... če mate bilo kake zapiske v zvezku se od tam učte... jaz sem zvezke preletela pa ni blo nobenga problema
Dare to be yourself...
Zaklenjeno