one night stand :(

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tani24 »

Punca mal napačno si zastavila zadeve, če imaš željo biti s katerim od teh dveh fantov. Sicer sploh ne obsojam sexa takoj, midva z mojim sva sexala po parih dneh, ko sva postala par, pa so me vse obsojale, da sm prehitr pa mi je čist vseen, men je pasal, njemu je pasal, priložnost je bila tam in evo sedaj greva proti 5 letu zveze....tako, da ne mislit, da nima prihodnosti, odvisno od tega kako sta zastavila zadeve in če je on pokazu zanimanje za nadaljna srečanja....
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:45, skupaj popravljeno 1 krat.
Noelia
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Noelia »

Midva z mojim se pa pogovarjava o vsem, tudi o najinih izkušnjah za eno noč.
Horus napisal/-a:Ti se kr tolazi xD Jazst samo navajam dejstva. In dejstvo je, da v moji druzbi, kjer si upam trdit, da smo bolj kot ne relativno kulj in zanesljivi tipi, noben nebi pozitivno gledal na to. To sprejemanje je pa bullshit za holjivud. Po tej logiki lahko dajemo take "ultimate" ali pa izbire za karkoli in na koncu gremo vsi lepo v celibat ali pa ukinemo zveze for good. Sicer pa nihce ne pravi, da mu moras lagat. Samo povedat mu ne. Ali pa povej 3x manj kot je blo, ker pac pravilo treh skoz je v veljavi ;)

Jaz se nimam kaj tolažit.
V moji družbi pa ljudi ocenjujemo na podlagi drugih (pomembnih) stvari, ne pa glede na spolnost, ki je privat zadeva vsakega posameznika. Jaz stojim za svojimi dejanji in se ne sramujem ničesar. Če moram komu lagat ali kaj zamolčat, da bo z mano, ne hvala.
Kot sem rekla, ni pravil. Moja sošolka je bila z dvema prijateljema hkrati in zdaj bo tri leta od kar je z enim od njiju v zvei.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

Moja sošolka je bila z dvema prijateljema hkrati in zdaj bo tri leta od kar je z enim od njiju v zvei.

ful dobr :D sam a ji zihr zaupa 100%? :)
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

se držim načela, da česar ne želim vedeti ne sprašujem. plus to da če vprašaš, ponavadi dobiš nazaj povratno vprašanje.

don't ask don't tell policy je na tem področju kar uporabna.

sicer pa punce, ki pravte, da ne morte bit s tipi, k so bli že z nevemkokimi. ko ti je nekdo res ušeč, potem to nekako izgubi na pomenu. jaz sem za enega bivšega vedela, da ima kar precej kilometrine za sabo, pa mi je blo čisto ravno za preteklost. nisem se obremenjevala z njo, še manj sem pa imela interesa zvedet konkretne cifre. pa je čist laufalo, dokler je :D (razlogi za razhod niso bili povezani s tem)
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

lelija napisal/-a:
ninni_89 napisal/-a:
Kika napisal/-a:sam men se zdijo ta dvojna merila pri teh ons tako nefer. zakaj je tip vedno jebač, ženska pa izpade kurba?!

se strinjam

resnica boli? Kaj ti ni jasno ženska, da si z dvema za eno noč in to v razmiku dva dni in kolikor berem se oba poznata med seboj? :roll:

lahko ju povabis na trojčka.
sicer pa....niti priblizno se ne sekirat. niti pod razno nisi kurba ne nič. pač...girls just wanna have fun.
če ti je do tega, ga lahko probaš poklica, ampak ne pričakovat preveč.

glede spoštovanja svojih potreb in telesa. js blazno spoštujem svoje telo in svoje potrebe, zato sem si v času samskosti privošča tudi kako avanturo. v končni fazi je seks moja potreba. in ker spoštujem svoje telo se mi zdi edino prav, da mu privoščim kaki užietk ne pa doma bulim TV v družbi svojega pijatelja vibratorja.

punce, ma v katerem stoletju ve živite?
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

delusional napisal/-a:a se ta drugi tip kliče Mitja?

Mitja iz maribora? :D :D

SWEETprinces napisal/-a:se strinjam da jih vecina to govori sam jst ne delam razlike. "jebac" zame definitivno odpade. ne bi mela tazga k so ga ze vse sprobale...

Saj tipi se tudi po določenem času lahko zresnijo, vsaj jst sm slišala za primere :lol: Mene pa sploh ne moti, to pomeni, da je imel izkušnje z različnimi babami in je pol posledično mogoče bolj strpen. :D

Pa tak ne morm obsojat tipov, če sm ga tud sama srala lol heh

Vgl, meni se to ne zdi nič takega in dokler ti paše, je to super, sprostitev. Najprej sm tudi js prvič neki trpela... Zdj pa one night tipe js tko j* v glavo, ker mi je vseeno zanje... :P in Paaaašššeeee :P pa ni nujno, da pol sexam z njimi, da ne bo pomote;) ampak če mi bo in bom samska, zakaj ne
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

2x..
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SWEETprinces »

ene ste pa lahke...
ah vi kr. s tem itak pol mi bolse izpademo :D
Uporabniški avatar
*amber*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *amber* »

...
Zadnjič spremenil *amber*, dne 08. Avg. 2011 2:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

meni se tudi ne zdi, da bi bilo preteklo število spolnih partnerjev povsem zanemarljivo. ne ne. niti približno. eno so številke, ki se sučejo v mejah normale, eno so pa razvratni one-night-standi, ki se dogajajo vsak vikend ali vsakih 14 dni z različnimi osebki. ali kot govori odpiralka teme. s fanti iz istega kroga, vsak dan z drugim. bljek. :tot:

take imajo nalepko "lahke". sori, a tako je.

itak se mora vsak znoret in razživet, ampak to ni način. ne obsojam nikogar, a zavedajte se, da imate zelo negativen pečat, ker take svari se pa razvejo hudičevo hitro. in če npr. neka punca ve za določnega tipa da je jebač in jo to moti, se ji tak tip kvečjemu zagabi. in obratno.
poznam par osebkov (kot verjetno vsi), ki imajo kilometrine še pa še... kdo jih bo pa hotel? saj takim je nemogoče zaupati.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

AH djte no BABE :roll: me mormo pa ja skp držat!! Če hočte da se kej spremeni, da ne bojo sam tipi jebači k bojo mel eno črtico več pa bomo tut me jebačice lol :D pa da ne boste več jmarale, da to ni fer, a ob enm, ja kurba si, lahka si..wtf??
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SWEETprinces »

claire napisal/-a:meni se tudi ne zdi, da bi bilo preteklo število spolnih partnerjev povsem zanemarljivo. ne ne. niti približno. eno so številke, ki se sučejo v mejah normale, eno so pa razvratni one-night-standi, ki se dogajajo vsak vikend ali vsakih 14 dni z različnimi osebki. ali kot govori odpiralka teme. s fanti iz istega kroga, vsak dan z drugim. bljek. :tot:

take imajo nalepko "lahke". sori, a tako je.

itak se mora vsak znoret in razživet, ampak to ni način. ne obsojam nikogar, a zavedajte se, da imate zelo negativen pečat, ker take svari se pa razvejo hudičevo hitro. in če npr. neka punca ve za določnega tipa da je jebač in jo to moti, se ji tak tip kvečjemu zagabi. in obratno.
poznam par osebkov (kot verjetno vsi), ki imajo kilometrine še pa še... kdo jih bo pa hotel? saj takim je nemogoče zaupati.

me zelo zelo zelo veseli, da ima se nekdo taksno razmisljanje...
moja sodelavka je tko res vsak vikend z drugim (cist ogabno) in je ze prisla na tak glas...ful skoda ker si tezko popravis ime. za mojega tipa vem da ne bi mogu bit s tako k so jo mel ze vsi...pa ful dobr zgleda sam vem da ne bi mogu bit ze eno tako... "kao hudo"

pa tezko verjamem da je sex z takimi toooook dober ker te itak ne more poznat in ne ve kaj ti je ql. ne pase vsaki vse...
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

SWEETprinces napisal/-a:ene ste pa lahke...
ah vi kr. s tem itak pol mi bolse izpademo :D

Smo ja. Super zate :wink:
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

tako izpademo samo zaradi zapečkarskih in puritanskih babnic, ki nimajo drugega v življenju za počet, kot da šinfajo naokoli in ob kofetku veselo ogovarjajo svoje sodelavke, ki imajo bolj zanimivo spolno življenje, kot ve same.

get a life. pa bog ne daj da bi zraven poslušale svoje potrebe in svoje telo.
ker to je pa ja greh.
Odgovori