Astro vedeževalnica

Astrologija, horoskopi, vedeževanje, mistika, nadnaravno, ezoterika ...
Odgovori
Uporabniški avatar
Annette
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: povsod po malo ;)

Neprebrana objava Napisal/-a Annette »

hej... jst mam pa par vprašanj za *Nataso:

*ali se bo s faxom izšlo? ali mogoče pri enem določenem profesorju opaziš kakšno nenavadno stvar? (predmet mi povzroča težave)
*kako bo v ljubezni? je trenutni fant res tisti pravi?
*kaj se dogaja z najboljšo prijateljico? ker postaja nekoliko bolj odmaknjena...

hvala :)

piškotek* - vseeno mi je kateri mi odgovori - stran 11
lillchy - čaka bika - stran 11
motorola stran 12 (za natašo)
x_tmaLa_x -stran 12(za natašo)
Tamceek - stran 12 (za Nataso*)
piza - stran 13, (za Natašo )
foals-stran 14,isto vseeno kdo mi odgovori
rubby86 - stran 14 (čaka Natašo)
Summer, stran 14 vseeno kdo odgovori
HawaiiGirl, stran 15 (za Natašo*)
Annette, stran 15, za Nataso
i love that thing you do with your tongue.
Ladyy*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Ladyy* »

Zanima me
* kako bo še naprej s šolo, mi bo šlo?
* ali me v bližnji prihodnosti čaka kakšna ljubezen? (sem že predoolgo samska)
* kako bo z zdravjem?

SEZNAM ČAKAJOČIH
(dodajate se same)

Ladyy* str. 16, za Natašo*
Uporabniški avatar
sweety87
Debatorica
Debatorica
Kraj: pod svobodnim soncem

Neprebrana objava Napisal/-a sweety87 »

ta tema je pa tud meni ful všeč. no pa da še jst kej povprašam....

1. zanima me ljubezen, res mi je všeč in tip, ki je športnik, sam ne vem al je obojestransko. ne vem, ali bi bilo vredno nardit naslednji korak, ali bi ga s tem prestrašla. drugače je pa zelo komunikativen in izredno pozoren fant.

2. kako bo z mojo zaposlitvijo ko končam fax....bo še trajal nekaj časa (v mislih je še magisterij)

Hvala za odgovor že v naprej!!!! :D

SEZNAM ČAKAJOČIH
(dodajate se same)

Sweety87, str 16, za Natašo
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a piškotek* »

SEZNAM ČAKAJOČIH
(dodajate se same)

piškotek* - vseeno mi je kateri mi odgovori - stran 10
(s)mej se
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Natasa* »

piškotek* napisal/-a:Pa še jaz probam.
Mene pa zanima, če bom šla kdaj s tem fantom na svoje živet? Če se bova poročila in imela kaj otok?
Če bo kdaj bivši vrnil mi denar?

Razmerje s fantom (tudi na dolgi rok):

Pod karto vajine zveze imata karto darila. To je super karta, ki kaže na lepo in močno vez, pravzaprav je vsega po malem, kar je idealno za neko razmerje. Tudi je videti, da je razmerje kar trajno (mislim, ni nekaj na kratek rok) ... ker se je pojavila karta srčnega fanta v središču in v direktni diagonali z razmerjem, bi rekla, da nekako on vodi 'igro'. Razen običajnih občasnih nesoglasij, morda prav zaradi tega, ker zna uveljavljati svojo samovoljo je kakšno malo trenje, ampak večjih težav ni. Imat precej zoprno obdobje čez dobre tri mesece. Tisa kriza traja kar kakšna dva ali tri meseca (najprej dvomi in strahovi, potem pogrešanje, obžalovanje, nesreča, občutek izgube - kar zoprne karte), ampak če gresta čez to nevihto je vse ok. To serijo preseka karta nenadne sreče in potem se vse skupaj sprosti.

Se ti kažejo otroci v tvoji prihodnosti. Ali z njim ali z naslednjim partnerjem, pa se tu ne pokaže tako jasno, da bi lahko z gotovostjo trdila (po resnici povedano, mi tudi zmanjka kart, če bi hotela vse videti za tako daleč naprej :wink: ). Možno pa je, še posebno, ker se mi zdi, da znata speljat ...

Bivši in denar:

Neki pogovori in srečanja v zvezi s to zadevo se kažejo kar takoj, v prvem planu. Karta sreče, pod njo karta poti in karta usode kaže, da se zna ta zadeva azte ugodno razrešiti. Sicer je malo blokirana (karta bolezni pade takoj za karto sporočila - verjetno gre za obljube, ki jih ne more izpolniti tako hitro kot je mislil ... ampak s katerega koli konca pogledam, povsod se zadeva po sprva nekem zatikanju le odpre. Po moje boš v roku od treh tednov do treh mesecev to zaključila.
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

SEZNAM ČAKAJOČIH
(dodajate se same)

nepodpisana20
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nepodpisana20 »

Natasa* napisal/-a:
nepodpisana20 napisal/-a:O hvala za odgovor. Kar si napisala glede ljubezni je res, sva imela manjšo krizo (oz. ne krizo, pač bolj malo sva se videla zaradi pomanjkanja časa), vendar gre vse na bolje... Kar se pa službe tiče, se bom morala pa res voziti, ker v svojem kraju nimam kakšne možnosti zaposlitve za svoj poklic. Sem bila ravno na nekem razgovoru in upam, da bom tukaj dobila službo, čeprav mam res malo upanja...

Še enkrat HVALA, SUPER si :)

Sporoči, če bo s službo vse ok ... držim pesti :)

No kot sem obljubila ti sporočam, da s to službo ni bilo kaj, tako da moram sedaj spet iskati naprej, čeprav mi počasi že zmanjkuje idej, ker sem že poslala preveč prošenj
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

Natasa* napisal/-a:
Služba:

Pod karto prošenj je padla karta potovanj. Se boš (ali pa se morda že) morala malo voziti ven iz kraja svojega bivanja? Karti sedanjosti sta karti misli in sodnika - kar sta karti tehtanja in odločitev, ki obe peljeta v nove začetke (karta otroka). To so odlične karte z ozirom na tvoje vprašanje in v bistvu kažejo, da se ti (morda se je že, ker so vse karte padle v aktualno obdobje) odpira nekaj čisto konkretnega. Ni mi sicer najbolj všeč karta drobiža (ki ni slaba, je kvečjemu nevtralna), ki kaže, da bi si morda zaslužila kaj bolje plačanega (ali pa je to samo manjša začetna postavka), ampak potem se stvari lepo postavijo na svoje mesto s karto svadbe (to je ponavadi znak vsesplošnega zadovoljstva, sprejetja, sinergije različnih energij). Če bo tvoj nadrejeni moški, imaš v njem koristnega zaveznika.

No, upam, da se to, kar pravijo karte, zares že dogaja ... če ne pa bi se po kartah sodeč moralo vsak čas zgoditi.

Ne smeš vržt kar puške v koruzo. Ena prošnja ni že kar konec vsega upanja ... nekaj se ti bo odprlo (glej zadnji stavek, čisto natančno se postavitve kart ne spomnim več, ampak imaš dobro obdobje za te stvari) in zdaj se ti res splača delovati v tej smeri.
nepodpisana20
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nepodpisana20 »

Hvala :) ...Poročam ko bo kaj novega
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

Daj, prosim ... pa res držim pesti, ne samo zato, da bi imela kao s kartami prav :wink:

Bi rada samo to povedala, da mi veliko pomeni vaš feedbak:

- zaradi pozitivnega feedbacka, sploh ko se izkaže, da je šlo za natančne 'zadetke' sploh še vztrajam in mečem karte,

- ampak na 'napakah' se pa učim. Še vedno ;)

Mi je to že dolgo hobi (ker denar si služim v čisto normalni službi, pa si ga vedno bom), ker me zanimajo te stvari in se mi je zgodilo že vse: od tega, da sem zadela tako natančno, da sem imela potem sama še nekaj časa odprta usta, do tega, da so se ljudje namesto mene trudili najti točnost napovedi, pa se na koncu jaz z njimi nisem strinjala (ker tok pa sem samokritična), pa do tega, da sem jaz točno zadela (ker sem preverila in počakala dovolj časa, da se je vse zgodilo), pa mi ljudje tega niso priznali (ker so hoteli verjeti, da na tem ni nič) in ja, sem tudi že čisto zgrešila, pa se potem nekaj časa ukvarjala s tem, da bi analizirala zakaj se je to zgodilo.

Tole tukaj mi je pa zanimivo zato, ker so stvari zapisane črno na belem in ker se bodo (tiste, ki bodo hotele) naknadno verjetno še javile s poročilom, kaj se je in kaj se ni od napovedanega uresničilo. Že dosedaj sem se pa veliko naučila: tako od teh, ki so bile nad določeno prognozo navdušene (bolj kot je bilo konkretno navdušenje, bolj mi je to pomagalo razumeti), pa tudi tiste, ki so bile skeptične. Prav Nia (se mi zdi, da je bila ona) mi je dala npr. misliti, da se mogoče motim v tem, da verjamem v to, da so karte nezmotljive in da je edini faktor, ki je zmotljiv jaz. Ker prav v njenem primeru sem bolj točno vedela za prave odgovore še preden sem karte sploh do konca premešala. Ampak ker verjamem bolj v karte kot vase, sem potem te misli kar povozila in na silo nekaj interpretirala karte, ki so potem padle. In če pomislim: tudi karte ne padejo same od sebe, nimajo svoje volje, vržem jih jaz. In zakaj katero izberem iz kupčka (saj jih ne vidim, ker so obrnene okoli) je verjetno odvisno samo od mene, podzavesti, občutka ...

Pa zanimivo je tole tudi zato, ker v živo je res lažje, pa mogoče tudi bolj kvalitetno vedeževanje, ampak da se to celo tako po forumu da, tudi ko nobenega ne poznaš, mi je pa zanimivo. Škoda mi je samo, da sem tukaj sama. Bika je spet odnesla pomlad. Mogoče se še kdo opogumi. Ker tole res ni za vzet smrtno resno :cool:
motorola
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a motorola »

huh, zdaj pa me že pošteno stiska, ker sem naslednja :)
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

motorola napisal/-a:
zanima me, kakšni (ne)uspehi me čakajo na faksu, glede na to, da me študij rahlo mineva, sem pa, tako rekoč, na koncu (no, vsaj po letnikih, po izpitih pa daleeeč od tega ...) - sedaj sem se sicer spravila k sebi in ponovno delam izpite. morda lahko vidiš, če bom ostala v svoji smeri ali pa me bo zaneslo čisto drugam? sem precej zmedena okrog vsega in še vedno ne vem, kaj bi rada bila "ko bom velika" :roll:

Pod karto študja imaš karto usode, kar pomeni, da je zate ključno, da zadevo spelješ do konca. Dokončanje izbranega študija je zate zgolj odskočna deska, ne pa kakšna doživljenjska obsodba. Redki so tisti, ki jih jaz poznam, ki v življenju počnejo točno in samo to, kar so študirali. Mnogi zajadrajo v čisto druge vode. Diploma nekega faksa zato tebi ne oža možnosti, ampak ti jih kvečjemu omogoča.

Ampak ta moja zgornja 'pridiga' se mi zdi, da vseeno ne bo kaj dosti pomagala, ker se ti v direktni diagonali že kažejo karte sovražnika, nesreče, odlašanj, neiskrenosti ... to so same take karte, ki kažejo na to, da se ti je začel tale študij upirati in da si ga - hote ali nehote - začela bremzat. Ampak po moje vseeno sčasoma bo šlo, z nekaj treznega premisleka se ti že čez nekaj mesecev ujameš in prizemljiš in verjamem, da zadevo spelješ tako kot treba. :cool:

motorola napisal/-a:odnos z mamo ... imava sicer svetle trenutke, ampak večino časa sem nejevoljna, čeprav ni sama nič kriva, potem pa sem zadirčna in tečna brez razloga. posledično se velikokrat skregava. še je kakšna možnost, da vse skupaj nekako popravim?

Hja, po moje gre za kombinacijo - impulzivnosti vs. zaščitništvu v tem odnosu. Vez med vama je močna (karta svadbe), tako da nanjo in ona nate lahko računa, ta občasna trenja so pa prehodnega značaja. Ta trenutek je največji problem v odnosu verjetno neiskrenost ali pa vsaj strahovi glede tega, da nekdo nekaj pred nekom skriva. Se mi zdi, da se te stvari med vama počasi umirijo (karta sodnika - odločitev, prevzemanje odgovornosti, in karta svečenika - umirjanje, duševni mir, tolažba).

motorola napisal/-a:ne gre seveda brez vprašanja o ljubezni ... kakšno je/bo stanje s tem sodelavcem, ki se nekako spet vrača v moje "pogovorno" življenje? kakih 8 mesecev nazaj je precej dobro kazalo, potem pa ... se še splača sploh kaj "trudit" okrog tega ali je bolje zapreti to poglavje oziroma ohranjati kolegovstvo/prijateljstvo? a je meni usojeno življenje preživet samska in z mačkami?

Ta fant ni povsem indifirenten do tebe: karta prijateljstva, celo ljubezni (kar ni nujno v romantičnem smislu, lahko pa tudi), kar kaže tudi na simpatije so prisotne. Je pa vmes med njim in karto ljubezni padla karta vdove (neke ženske figure, lahko je tudi kakšna bivša ali pa nekdo, ki speljuje precej njegove čustvene energije) in še vedno se pri njem ni zgodila ključna gesta - odločitev, prelomnica. Ključna karta pod njim je še vedno karta pisma (to so stiki, komunikacija, klici, sms, maili ...), kar pomeni, da mu je primarna želja ohraniti kontakt, kam pa ta odnos pelje, se mi zdi, da ga ta trenutek ne zanima preveč podrobno. Bi rekla, da bi mogoče bilo pametno ga malo dati na 'hladno' (na to mi daje mislit karta smrti), ker bi ga s tem postavila malo pred dejstva, da si sam s sabo pride na jasno, kaj in koliko mu pomeniš (karta neiskrenosti kaže, da se mu do zdaj ni bilo treba spraševati). Romantično razmerje v tem primeru ni izključeno, bo pa predvsem odvisno od tebe. Ti si tista, ki se odločiš, ali se po vsej tej kolobociji greš zares ali ne.

motorola napisal/-a:hvala :wink:

Ni za kaj. Če sem ti s čim pomagala, super, na splošno pa velja, da jemlji tole vse skupaj z rezervo.

Sori ker si čakala, ampak te dni nisem imela ravno veliko časa ...
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

SEZNAM ČAKAJOČIH
(dodajate se same)

Moonlight princess
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Moonlight princess »

Torej po nekaj časa se zopet obračam na Natašo..upam da ji ne bom v breme ker vidim da ima kar gužvo heh ....skratka imam dve vprašanji....prvo je ljubezen....sedaj mi je končno uspelo preboleti ljubezen ki me je dobesedno uničevala tako da sem po nizu nesrečnih ljubezni v fazi ko se sprašujem kaj je narobe z mano da nimam sreče kar se tega tiče....zanima me če jo bom sploh našla....in pa drugo vprašanje vezano na študij v katerem sem izgubljena in nimam več veselja do njega....kako mi kaže tu....lep pozdrav dekleta in uživajte v poletju:)

SEZNAM ČAKAJOČIH
(dodajate se same)

Moonlight princess,str 16, za Natašo
THE SKY FALLS AND YOU FEEL LIKE IT'S A BEAUTIFUL DAY
sabinca:)
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sabinca:) »

Mene zanima, kaj me čaka v ljubezni, ali bom s tem rakcem spet skupaj, ali ne? kaj čuti do mene? Drugače sem po horoskopu bikica. Hvala za odgovore:)
Odgovori