lelija napisal/-a:Večina vas je preveč razsipna z denarjem. Ne razumem na kakšne fakultete hodite, da vam znese med izpiti zaslužit 400 eurov na mesec?

Večina živi doma in ne morem razumeti kako lahko toliko zapravite? Kaj boste pa potem, ko boste morale še koga poleg sebe vzdrževati, ko boste imele družino in otroke? Razumem, da ima nekdo čas delati, če je izredno in mora plačevati šolnino. Samo nekdo, ki je reden študent je preveč razsipniški, če samo zase zapravi več kot 400 eurov in mu še starši dajejo žepnino in plačujejo hrano in študentski dom in še država jim daje štipendijo in vseeno nič ne privarčuje? Mislim, da bi vas vse take zapravljivke moral nekdo naučiti malo skromnosti! Upam, da tisti, ki ne znate z denarjem ne študirate ekonomije, ker drugače me resno skrbi za naše prihodnje gospodarstvo.

zadnja placa je bila 700eurou+330 pokojnina, ki jo poskusam pustiti pri miru(varcevalni racun)
70eurou sigrno za bencin -da kam pridem
50eurou za telefon- ga imamo itak vsi. zasrala sem pri paketu mi je zou.
55eurou za fitnes- neki mojega
35eurou na mesec za frizerko-pri blond je hitro narastek
30eurou boni
60eurou na mesec sigurno kupim za hrano za doma ceprav mi vsi tezijo da ni treba-ce delam lahko vseeno kaj kupim
30eurou hrana za mucka in kuzka-malce drazja hrana...upam da se bo enkrat obrestovalo
20eurou za kozmetiko (vedno se kaj najde ko mi zmanjka)
50eurou za ksno oblekco
skupaj 400 (ampak vedno se se kaj najde za zraven-ta mesec moram naprimer kuzka cepit, prejsn mesec sem imela popravilo na avtu,...se naberejo stroski pa vedno tudi kaksna kavica vmes pade)