one night stand :(

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

pac ji je pasalo joooj nooo...a tistega 2.tipa pa noben ne obsoja kr je seksu z eno k jo je prej poseksu prjatu?! pa sigurn nasledn dan se s kako drugo...pac zivljenjske izkusnje :D
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Jah postavi se v kožo teh dveh tipov, bi bila sama s sabo, če bi izvedela da je še dan pred tem nekdo spal z drugim, danes pa s tabo?
Storila si kar si storila, zdj pa pozabi na njiju, pejdi naprej in ne počni več takih GLUPOSTI, ker to so(in sicer samo zaradi tega, ker se potem mučiš s takimi vprašanji, če bi znala to počet na način brez čustev in striktno zaradi užitka brez posledičnih želja, pa fino zate ane).

Skratka, pozabi ju(ga).
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: made & heaven

Neprebrana objava Napisal/-a small_star »

Horus napisal/-a:No, bom tokrat predvideval, da ti, ki to sprasujes, dejansko imas nekaj znanja kemije in zdrave kmecke pameti, da ti bo primer razumljiv.

Diamanti so ogljik
Premog je ogljik

Po tvoji logiki bi morali diamanti biti lih tok vredni kot premog.

Upam da je jasna razlika? Ce pa ni, pa bom mal pomagal. Vsako tele lahko pride do premoga. Diamante staknit pa zahteva mal vec dela.

Se popolnoma strinjam... Če sta kolega, upam trdit, da se bosta zmenla med sabo kako ti sexaš. Kaj je bilo vredu in kaj ne.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Uporabniški avatar
RoNcoLiNo
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a RoNcoLiNo »

ninni_89 napisal/-a:kaj tipi pa lohk to delajo?

Seveda...če je tip kurba je jebač.Če je ženska kurba je KURBA!Ampak ne pozabte na dejstvo,da se tipi ne morjo kurbat okrog,če ni na svetu polno žensk,ki dajo noge narazen ;)...torej ne obsojat naših lepih dečkov...

Vi pa razčistite v glavi...
sexat zgolj iz samega užitka...hja.Jaz priznam da ne morem...prvo mi mora tip biti vizualno všeč,2. je dobro da ima poleg jajc še kaj možganov potem se kaj menimo...in če se gr eza f**,mi je tip hud in so zraven čustva.Sex brez čustev zame ne obstaje,ker potem to ni sex je zgolj porivanje (hm v nasprotnem primeru je bolje da vzamem vibro,pa sem 100% da bo sedlo,da ne bom fasala kakšne packarije in slučajno zanosila).
Torej če v sex vpletam čustva in ne dma zgolj vsakemu,ki me lepo pogleda potem se enostavno ne zapletam v razmerja za eno noč.Preprosto...kontroliraj čustva potem pa mirne duše porivaj z vsemi in povsod (če ti je to point življenja in mladosti...)

In bodi vesela,da je tip lepo spokal kufre in rekel adijo,kot pa da bi ti za povrh vsega rekel "mala moja,kako hudo mi je...joj saj se še slišiva,vidiva pa greva na kakšno pjačko" potem pa bi izginil za vedno.OUČ!Ti vsaj ni dajal lažnih upanj...zbriši cifro in uživaj poletje ;)
borboletta
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a borboletta »

ma ja to zgovarjanje je kr neki, sam opravičuješ svoja (bedna) dejanja :roll: ...gre se za to koliko spoštovanja imaš do sebe in svojega telesa, pa al si moški al pa ženska!
Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

kaj tocno se ''premakne'' na telesu z enim seksom, da ne bi mela spostovanja do njega z one night standom? :gruebel: meni je ratalo bit z enim tipom brez custev, brez posledic...sva sla potem na kavo (po njegovi zelji, meni je blo vseeno) se pogovorila, vse ok. zdaj se pozdraviva na cesti, je blo ze kr dolg nazaj...nobenih zamer in nc. hmm..sem pa vedla v kaj se spuscam. in sla z takim namenom! :D tip je pa hudo dober, fizicno, in to mi je blo dovol :P za kaj vec ga niti ne bi mela.

niso vse take priloznostne afere razvite iz nesamospostovanja...VECINA jih pomojem je, ampak ne pa use. tako da ni treba obsojat no :D ce gres v to z glavo, in stojis za tem ni cist nc narobe...zascita, bolezni in to je ze druga zgodba...
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *QueenBitch* »

Ma dobr, pač si mislila, da si neka divja bejba, ki ji sede bit na "izi" kot si sama napisala ampak si zdj pač ugotovila, da ne morš to tko, ker ti ne ustreza.
Jaz bi predlagala, da se poskušaš ne obremnjevat s tema dvema tipoma pa s tem vsem skup razen do te mere, da pač tega ne počneš več in si rečeš ok smo probal je bedno, gremo dalje na drugačen način.
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a keepsake »

glede na to da imaš cifro, bi se verjetno dal z lahkoto zmenit še za kakšno noč, da ga pač ne boš mogla več deklarirat kot onenightstand. Če pa sanjaš o zvezi lahko rečem pa samo :lol: x10
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
lelija
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a lelija »

borboletta napisal/-a:

ma ja to zgovarjanje je kr neki, sam opravičuješ svoja (bedna) dejanja :roll: ...gre se za to koliko spoštovanja imaš do sebe in svojega telesa, pa al si moški al pa ženska!

:respekt:
Noelia
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Noelia »

ninni_89 napisal/-a: sam mi je bedn to, kr sta se oba obnašala nasledn dan tko kt da nč ni blo.(

Zaradi tega ti nima kaj bit bedno. To je normalno, da se po ons obnašaš kot, da ni bilo nič. Pa tudi čisto lepo te je pozdravil. Očitno to res ni zate, če se tako hitro navežeš. Drugič, ko ti je kdo všeč raje ne spi z njim. Saj ni pravil, poznam ful parov, ki so seksali prvi dan zveze ali še prej, a če so čustva samo s tvoje strani je boljša kakšna druga taktika.

Horus napisal/-a:Sam glej da tega nikol ne omenis potencialnemu tipu. Ce je sam za spoznanje konzervativen ti bo to uber minus. f(worth) - 2

Nimaš kaj skrivat- fant, ki te ne sprejme takšne kot si in ki misli, da smo ženske aseksualne ne dobi samo minusa ampak brco v rit.

..Evelyn.. napisal/-a:Jah postavi se v kožo teh dveh tipov, bi bila sama s sabo, če bi izvedela da je še dan pred tem nekdo spal z drugim, danes pa s tabo?

Je pač srečala dva dobra in imela priložnost biti z njima v tako kratkem času. Zdaj se kaj takega mogoče ne bo zgodilo par let. A je pomembno koliko časa je med enim in drugim, saj je samo čas.
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Js pa ne vem kaj je tak groznga, če se recimo ženski neki zalušta in pač seksa kr z enim. Če je samska, zakaj pa ne. :roll: Js sm bla recimo med enim in drugim resnim fantom skor dve leti samska, pa a nej živim v celibatu tist čas? Pa okej, sej nism z nobenim tk za ONS, so ble tk kratke in neresne "zveze", sam vseen, men se tle ne zdi nč narobe. Pač se ti zalušta, maš šanso, če poskrbiš za zaščito - go for it. ;) Drugač pa sama tega ravno ne prakticiram, blo je 1x in edinkrat, pa najbrž ne bo nikol več (to ni za mene). :D Ampak ene pa res pretiravate no - a če seksaš z enim kr tak, to pomeni, da ne spoštuješ svojga telesa? Jao. Glavno je, da se maš fajn. Ne vidim kakšna je povezava med spoštovanjem svojga telesa in seksom za eno noč.
Avtorci teme pa svetujem - če vidiš, da si preveč čustvena in ti že ONS neki pomeni, pa pol upaš da bo kej več, pol bolš da se ONS-jem v bodoče izogibaš. :D Ker to je (ponavadi) pač zgolj seks in težko rata kej več. Boš verjetn mogla tega tipa pozabt.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

Pač ONS je to, da drug dan se delaš kot da ni blo nč :D edin tipi ponavad tega ne morjo prebolt, pol pa raznorazni klici, smsji (če nima pošlihtan v glavi ali mu je biu pa sex pač dober, mogoče ti njima nisi bla?)
Sicer pa če tko pogledaš, a mislš da bi kateri od njiju dveh hotu bit s tabo, s tem da ve, da si sprobala njegovga kolega en dan prej?? Mislš, da ibi hotu met tako babo? Ne, ker pač tipit ake ne spoštujejo.
To em spominja na primer kolegice, k je hotla s takim obnašanjem (prek kolegou, da je z njimi počela stvari) dobit enga tipa in pol se mu je zagadila :( žou, tko je... če bi poskušala an drugačne načine dobit tega tipa k ti je hud, ne bi smela bit z njegovim kolegom.
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:45, skupaj popravljeno 2 krat.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

Zakaj nimaš več šans da bi se dobila? :) Itak da maš! Samo ne pričakuj resne zveze, ker je tip navajen menjavat ženske :wink:

Mogoče bosta še sexala, oz. dokler se bo njemu dalo. Ampak če ti je res všeč, se v to ne spuščat :D Ker boš res samo trpela, njemu je pa vseeno zate.
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

jah, očitno je na tem forumu samskost=celibat. kakršna koli odstopanja so pač znak nezrelosti, pomanjkanja samospoštovanja in v tem se le kaže odraz današnje spolno usmerjene družbe, ki na ljudi gleda le kot na objekte in kos mesa. po eni strani žalostno, po drugi strani pa razumljivo, saj se je človeku itak najlaže skrivat zadaj za svojimi okvirji in razmišljati tako, kot narekuje družba.

zato pa hvala bogu, da obstajamo redke izjeme, ki si upamo tut razmišljat zunaj škatle in udejanit kakšno stvari, za katere si nismo nikoli mislili... but guess what- it turned out ok :D ja, dejstvo je, da tudi čas in izkušnje prinesejo spremembe v razmišljanju.

jaz pravim, da je vsaka nova izkušnja dragocena, da pa je življenje samo eno in jaz osebno ga ne mislim preživeti v okvirih krščanske zadrte vzgoje, ki za svojimi načeli skriva vse kaj drugega, kot dobrobit ljudi.

pa upam, da me ne bo spet kdo narobe razumel... kar me pa ziher bo, ker sm na kozmo forumu in čistunstva je tukajle prav na izvoz :twisted:
Odgovori