Ampak dokler ne boš sama prišla do tega, da ne hodiš z žurerjem, ki občasno kaj spije, ampak z nasilnim pijancem, ti nobena forumašica ne more pomagat.
Včasih, ko je biu še srednješolc, so ga baje ful žural in plesal ne pa zdj, k se usi obešajo po šankih in sam pijejo pa nazdravlajo, k pridem pa s kolegicam mim pejmo plesat pa usi ponosni, kao sam še to spijemo pa gremo-in če gremo recmo na zrće čez dan, oni ne bojo mogl migat in jim ne bo dogajal če ne bojo skos neki pil al pa bli pijani-pač pr pijači s epa use neha, pa skos ponosni da ga pijejo..., pol kšnmu na bad udar u trenutku, drug gre spat, moj pa ostane z mano sam zto da ja ne bo kšnih pizdarij-kao nadzor nad mano- in pol sam da pozdravm kšnga znanca, prec, da sm k kurba ker use poznam??wtf??? In kje je tist bubu, k je učas biu taprau komik, vs pjan pa vs za zajebancijo. Sej @ positive vibration – moj stresa fore šezmer, dokler je v tisti meji normale, pa me bjemčka, pa šlata, pa use najlepš

grize hihi pa poskakuje, pleše, vsm je jackson, za fore, prbija take da se smejiš..ko gre pa nad eno mejo, pa katastrofa od človeka, noben ga nemore pomert, še kolege bi prebutu.
Tole z video pa slikcami,tega je NA TONE, na tone posnetkou k se on opoteka sred dneva k pjanc pa govori bedarije, vs rdeč v obraz, folk se mu smeje, k kr naenkrt pade dol in obleži, 'mrtu'... kšn njegov kolega je pa isti ponavad, če je v duetu lol... in ja, k vidi drug dan filmčke, k ga posnamejo/posnamemo mu je tok bad, da ga je sram, ampak njemu je TO SMEŠN, tko k usm njegovim kolegou, pač SMEŠN in kao hahahaha kere pjane budale smo, a men so to bruke in nč za pohvalt se! Ok, smešn mi je tist k začne igrat harmonko nag s kolegi, pa oni pol pojejo pa nabijajo kšni Ireno Vrčkovnik lol..pa se tuširajo..skačejo..dobr... use lepo in prou, dokler ni druzga folak zravn, k zmer kej najde, da sm kermu odzravla oz. karkol, če hočm pobegnt stran od njega, če recmo hočm s kolegico it plesat in ne sedet pr šanku-me išče,kliče,pošila smsje da kje sm pa u pm men pa k***c pa svašta, k me najde pa ceu halo, a sam plesat sm šla?? Ne delam nobenih dotikou, sploh pogovor z drugimi je bil prejšn tedn na pikniku na minimalno, razn en k mi je reku da je moj fotr astronaut k je naredu tako raketo..pač sm se smejala s kolegico, nč slabga, pol so oni hotl neke debate, pa pač k si pijan greš stran, ker mi ni blo do tega da se kr z enim tm pa pijana pogovarjam osebne stvari in isto enkrt en biuši sošolc se pog. z mano (maturanstki ples-aftr)..sva zun na čikcu, u izi debata, k pride moj po pol ure vs naklan, da me je blo sram, me na silo zgrab pred tem sošolcm in kaj delam sama tuki z njem – z unim pjanskim tonom, k da mi je fotr-pa še enimi,kaj debatiramo, kaj mam to za delat..pa vse je blo čist nedolžno. To me pa res tok razpička. Pomoje je to res, da me ne spoštuje. Nevem pa od kdaj je tak, ker na začetku zveze je blo vse ok, tko kšno leto, potem je pa kr začel bit nasiln in mu je k je bil pijan zmer usekal na bad, če je spil preveč, pa šezmer loh trdim da ni spil več k jz (a on se zmer oklepa izgovora ' več sm spiu k ti'...hmmm, pa sm mela stalno kej v roki.
Chiqqa, moja frendica ma cist iste fore, sam da njen tip to pocne tut k je trezn.. drgac res ful uredu tip, zakon, za zajbancijo, sam pol mu pa nekej prekipi in cist popizdi in zacne s tem foram.. sej vem, d ga je tezko pustit, sam ce pogovor vec ne pomaga.
ja sej, nč jasn, dvojčk?