one night stand :(

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
ninni_89
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

one night stand :(

Neprebrana objava Napisal/-a ninni_89 »

na morju kjer delam sem spoznala dva tipčka. z enim sem šla u sredo in z drugim pa včeraj zvečer.in ja vem da sex za eno noč je za eno noč in pika ampak meni je bilo danes tako hudo ko je ta tipček s katerim sem bila včeraj šel, ker se je poslovil samo z lepo se imej, uživaj. in mi je ful všeč. imam tudi njegovo številko, ampak kaj mi bo? saj ni več šanse da bi se dobila ne? moj problem je, da v sex za eno noč vpletem preveč čustev in mi je potem naslednji dan hudo. in še zdaj mi je :(
never let the fear of striking out keep you from playing the game!
Uporabniški avatar
ena pač
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: mb

Neprebrana objava Napisal/-a ena pač »

...
Zadnjič spremenil ena pač, dne 01. Jan. 2010 11:45, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

izkusnja za naprej...ce bos veliko to ponavljala bo s casom lazje...ce ti je to cilj seveda :D se naucis mal obvladat custva :P

preprosto pozabi :D
Uporabniški avatar
sm00tka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: medvode

Neprebrana objava Napisal/-a sm00tka »

ena pač napisal/-a:Lubica pozabiii. Onadva sta se lepo naseksala, kaj več pa verjemi s tabo ne bi imela, ker pomoje deluješ lahka...žal...edino, če ti je do tega,da bi se spet zmenli za kakšno noč.

sad but true :wink:
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SWEETprinces »

a ti si pa mislila da bo pol k bo sou okrog tebe skaku?
zal...bi mogla vzet v zakup. s takim si bila...verjetno se te niti ne spomne vec...
moj nasvet...zacni se tok cent da ne das narezen noge vsakemu. razen ce si se zelo mlada in naivna in mas napacno misljenje...
zdej je kar je...sikerat se ne ampak pamet pa vsen v roke :wink:
Atena13
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Atena13 »

Bejbe, kaj ji zbijate moralo zdaj tukaj? :roll:

Draga dama, seveda te bo poklical in seveda je možnost, da se dobita...kaj da ne, upanje tako umre zadnje. Veš kako, jaz ti predlagam da kar počakaj...če leto ali dve, pa pač tako dolgo(pa ne pojdi niti na wc brez telefona-priložnost izgubljena ne vrne se nobena)...eni rabijo malo več časa da ugotovijo katero žensko resnično hočejo. :wink: Tako da, kaj veš...morda bo ugotovil da si the one and only...mogoče mu je pa tako dobro pršlo, sej ne moreš vedet. Sej veš, moški so bolj zadržani v teh stvareh. :D

Če si bila prejšni dan pa z drugim pa sploh...si bo mislil...takih bejb se manjka, tolk potrebnih, pa tolk vzdržljivih...pa prilagodljivih...da je pripravljena vsak večer drugega gledat in to nagega (predvidevam da si ni luknjo v hlače naredu)...waaaw!

P.S: Po toči zvoniti je prepozno, tak da ne si zdaj svoje glavice obremenjevati s takimi stvarmi. :wink: Če pa vpletaš v športne dejavnosti( sploh tek na kratke proge) preveč čustev je pa sploh štala. Moški nimajo pri tem čisto nič. Aja, pa upam da nisi pozabla tabletke vzet. (a si od kake prijateljice slišala da jih je fino jemat, takrat ko menjavaš tipe ko gate)
Nikoli ne zamudi priložnosti, da nekomu poveš da ga imaš rad...
Uporabniški avatar
ninni_89
Komunikatorka
Komunikatorka

no res je, da sem kar mlada (20) in tut naivna. sam jst sm mislla da mi bo pašal tko neki cajta bit bolj na 'izi'. nič ne pričakujem da bova skupaj, ma ja kje pa! sam mi je bedn to, kr sta se oba obnašala nasledn dan tko kt da nč ni blo.to je mene ful bolel.očitno nism za take reči in sm bolj resna, nevem... jst razumem to, je šlo za eno noč in pika.sam vseen, sej nismo sam karte igral to noč, razumete? :(
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:45, skupaj popravljeno 1 krat.
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

sam men se zdijo ta dvojna merila pri teh ons tako nefer. zakaj je tip vedno jebač, ženska pa izpade kurba?!

glede na to, kako se razvija današnja družba, bi se to gledanje lahko že štelo kot zastarelo.

še jaz se zalotim, če kje preslišim kakšen tak pogovor recimo, da v glavi mislim: 'fak, sam kera ku***** je ta ženska...' ampak se dos hitr zbrihtam in ugotovim, da to dejansko res ni nič takšnega, dokler se seveda obnašaš pri tem zrelo in odgovorno.
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:45, skupaj popravljeno 1 krat.
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SWEETprinces »

Kika napisal/-a:sam men se zdijo ta dvojna merila pri teh ons tako nefer. zakaj je tip vedno jebač, ženska pa izpade kurba?!

glede na to, kako se razvija današnja družba, bi se to gledanje lahko že štelo kot zastarelo.

še jaz se zalotim, če kje preslišim kakšen tak pogovor recimo, da v glavi mislim: 'fak, sam kera ku***** je ta ženska...' ampak se dos hitr zbrihtam in ugotovim, da to dejansko res ni nič takšnega, dokler se seveda obnašaš pri tem zrelo in odgovorno.

se strinjam da jih vecina to govori sam jst ne delam razlike. "jebac" zame definitivno odpade. ne bi mela tazga k so ga ze vse sprobale... :nixweiss:
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

a se ta drugi tip kliče Mitja?
Uporabniški avatar
ninni_89
Komunikatorka
Komunikatorka

Kika napisal/-a:sam men se zdijo ta dvojna merila pri teh ons tako nefer. zakaj je tip vedno jebač, ženska pa izpade kurba?!

se strinjam
lelija
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a lelija »

ninni_89 napisal/-a:

se strinjam

:roll:
Zadnjič spremenil lelija, dne 22. Jun. 2009 2:15, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
ninni_89
Komunikatorka
Komunikatorka

kaj tipi pa lohk to delajo?
Odgovori