onegirl111 napisal/-a:hejla...
imam eno vprašanje...in me resnično zanima vaše mnenje...
sama sem bila vedno punca ki se je držala nekih načel.....nikoli varala...vedno bila zvesta....bila v končni fazi idealna punca do vseh fantov ki sem jih mela...
ampak zadnja zveza me je totalno spremenila...nisem več staro dekle, ki verjame v pravo ljubezen..
začela sem se igrat s čustvi fantov...
naj povem eno zgodbo..
s fantom sem skupaj 3 mesece...je moj novi fant po bivšem..ki ga še nsiem totalno prebolela...
ampak ta fant je super..me ima rad...in je v končni fazi to kar pač vsaka punca pričakuje.
ampak ker nisem prepričana več v ljubezen..in niti ne vrjamem več v fante....
sem ga v zadnjih dneh prevarala...
zdaj sama sebe sploh ne poznam več...
boli me, da sem mu to nardila...
strah me je povedati....predvsem njemu....
nočem se zapletati s komerkoli čustveno ker na koncu vedno ostanem prizadeta...
kaj menite o mojem primeru...
ste se že počutile kdaj tako neodločene...
res nevem ali naj pustim zaenkrat vse fante...ali naj dam skoz to obdobje...
ali naj bom v zvezi s tem fantom..in poskušam začet znova?:)
Draga punca, moje mnenje o tejle zadevi:
Dokler nisi pri sebi prepričana, kako na tvojem podstrešju stvari stojijo, pusti fante na miru...ker lahko temu rečeš ljubezen?! Lahko temu rečeš da imaš nekoga rada, ga spoštuješ, sta si enakovredna itd...Ne, ne moreš. Sploh če veš da fant, s katerim si trenutno ni pri volji za odprto vezo, kar pomeni da ne sprejema tega, da si ti vpletena v druga razmerja oz se spečaš s kom drugim kakorkoli. Mi je pa čudno, da ni opazil, da si ti rahlo zmedeno bitje, ki ne ve kaj hoče. Se mi zdi da si z njim zato, ker sama ne moreš biti...upam da to ni tista fora, ko si v vezi saom da nisi sam.
In kakšen izgovor je to, lepo te prosim...da si po neki vezi nehala verjeti v ljubezen? To je zame bullshit. Morda si pa rabila tako brco, kakršnakoli je že bila. In pa, kako veš da si bila idealna punca fantom? Nevem, ta trditev se mi zdi tudi iz trte izvlečena...če imaš nekoga rad in imata enakovreden odnos, ki obema pusti dihat in se razvijat potem meni verjemi da ne gre to kar tako narazen.
Poleg tega...nikoli ne moreš uporabiti izgovora, da te je zadnja veza naredila tako da si se začela igrati s čustvi fantov...Ker ok, saj vsak ki prekine neko vezo, na kakšen način ki pusti pečat na njem je prizadet itd...razumljivo. Samo kaj imajo pri tem drugi tipi, pa res ne razumem.In zakaj naj bi se človek potem igral s čustvi drugih tudi ne. Z onim si poglavje zaključila, kar se ti je dogajalo z njim je konec. Ti pa sama pri sebi poštimaj kako pa kaj...in ne vpletaj v to druge osebke!
Temu tipu pa le povej, da nisi sposobna imeti razmerja...na tebi pa je ali poveš da varaš ali ne.
Nikoli ne zamudi priložnosti, da nekomu poveš da ga imaš rad...