Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
sarchika09
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sarchika09 »

No, js sem mela pri slovenščini Župančiča, pa pač mogla interpretirat, 3. vprašanje sm pa mela o komediji, vrste, liki... sma na koncu s profesorco debatirale o tem, kake komedije delajo dandanes in da včasih ful pretiravajo pa gor pa dol, prav v debato padle :lol:

Me pa zanima neki pri angleščini, a tisti odlomek, ko ga dobiš pri knjigi-moreš prebrat al sam razložit?
Pa še neki pri matematiki, definicije moreš znat na pamet prav do vejice natančno, al lahko kej tud po svoje poveš? (ker je mal velik vsega tega, da bi se celo knjigo napiflal :? )
radenska
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: somewhere

Neprebrana objava Napisal/-a radenska »

ne rabš ga prebrat sam poveš zakaj se gre,vsaj pri nas je tko.
in pri mati lohk po domače govoriš
Uporabniški avatar
aderyn
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a aderyn »

en moj sošolec je začel pri mat točne definicije govorit in mu je rekla, da naj pove po človeško :D po moje je odvisno od profesorja
There are no shortcuts to any place worth going.
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objava Napisal/-a HuDoBa »

^^eh jaz sem rabila sam povedat o čem govori. pa pol me je vprašala kako mnenje mam o takih ljudeh kot je ta lirski subjekt pa če sem jaz tut taka. prebrat pa je ne rabiš. tudi na listu piše da prebereš pesem potiho za sebe.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Ooo šajze. Čez uro in pol slova. Spala sm pa 0. Prosiiiim lepo vse angelčke v nebesih nej dobim kj, kar znam. Al pa če zamenjam, da se ne zajebem. Pa nej bo prfoksa milostljiva.

Jutr pa dojča :buhu:
_tejcha
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a _tejcha »

evo najdla vprašanja za slovo ki so na maturi, a so pol to taka ziher na maturi? http://www.izklop.com/?url=forum/posts& ... 786&page=1

Pa zanima me a zmer dobiš pač enga avtorja pa eno pesem,zgodbo itd....dobiš odlomek in pol iz tega odlomka vn vprašanja??
Uporabniški avatar
tanchii
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a tanchii »

Danes sem mela matematiko:
1. Osnovni izrek o deljenju. Kaj je večkratnik?
2. Definicija n-tega korena, pravila za računanje s koreni.
3. Definicija odvoda, geometrijski pomen

Jutri pa slovenščina :cry:
Uporabniški avatar
lolika11
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: In his room

Neprebrana objava Napisal/-a lolika11 »

_tejcha napisal/-a:evo najdla vprašanja za slovo ki so na maturi, a so pol to taka ziher na maturi? http://www.izklop.com/?url=forum/posts& ... 786&page=1

Pa zanima me a zmer dobiš pač enga avtorja pa eno pesem,zgodbo itd....dobiš odlomek in pol iz tega odlomka vn vprašanja??

A obstaja kj takšnega tut za matematko?
♥ Ljubezen je kot šah; vedno te zbije kak konj, medtem ko osvajaš kralja
Liena
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Liena »

Evo, jaz sem gotova z maturo. Danes sem opravila še z matematiko, je šlo precej dobro, čeprav niso bla najbolj fajn vprašanja. :)

Aaaa, zdaj pa zaslužene počitnice!

Vsem, ki še imate ustne pa veliko sreče! :kleeblatt:
_tejcha
Komunikatorka
Komunikatorka

[quote="_tejcha"]evo najdla vprašanja za slovo ki so na maturi, a so pol to taka ziher na maturi? http://www.izklop.com/?url=forum/posts& ... 786&page=1

A prosim ve kera a so taka vprašanja za maturo? + tistih 10 k jih še manjka se prav 35 listkov?
Al so na vsaki šoli drugačna??
:? :?
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Evo, jaz sem mela Matkovo Tino & jezikoslovce v prvi polovici 19. stoletja. Je šlo kul, zdej pa že v nove zmage :D

Eni k so pr ns vn prhajal, so mel kr vrste jezikovnih priročnikov, pa vrste jezika (knjižni, zborni..itd). Jst sm se fuuul bala da bom dobila kj tazga.
Liena
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Liena »

_tejcha, RIC že eno leto prej objavi seznam del. Če si do zdaj še nisi uspela pogledati, potem sledi spodnji povezavi.

http://www.ric.si/mma_bin.php/$fileI/20 ... LM_103.pdf
_tejcha
Komunikatorka
Komunikatorka

Liena napisal/-a:_tejcha, RIC že eno leto prej objavi seznam del. Če si do zdaj še nisi uspela pogledati, potem sledi spodnji povezavi.

http://www.ric.si/mma_bin.php/$fileI/20 ... LM_103.pdf

ja to vem sj se učim po uni knjigi....sam zanima me kok vprašanj je na maturi oz al je možno če so taka kot sem jih nalimala v tistem linku? :)
Uporabniški avatar
aderyn
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a aderyn »

Jaz pa sem imela danes ang in ni šlo preveč dobro. Sem hotela dobit pesem in na prvem listku sem dobila Doga - sem zamenjala in drugi listek je bil KATASTROFA! in še vedno Dog! joj, prav nisem imela sreče.

Sem imela kr neka vprašanja smz - compare ancient and modern wonders, in neke slikce z različnimi stavbami (kao različne kulture itd)...pol še pri Dogu nisem vedla, kdo je Mr. Jeavon :cry: (še vedno ne vem, kdo je, preprosto se ne spomnem, pa sem prebrala knjigo). In govorila sem kot da imam 5 let, izgubila dar govora. Great no

Drugače pa sem končala z vsem, vsaj ena dobra stvar danes :D
There are no shortcuts to any place worth going.
ushergirl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ushergirl »

^
http://www.oppapers.com/essays/Curious- ... ons/108425
Tle ti neki piše. jst se tut tega ne spomnm. Predelala sm 19/ 55 del za slovo, jtur jo pa mam. Prov dol mi visi. Magar če dobim sam 3 pike za branje.
:evil:
Zaklenjeno