miteq napisal/-a:Meni se smeje.
A s enga skadu?

Hehe..sej ni v tem problem, kaj ti čutiš in misliš zdej; "problem" je pač, da bi kar tako rada nazaj priplesala k bivšemu, vedoč da te je nekoč mel rad, še po tistem, ko sta šla narazen in to..pač ni fer do njega, niti ne deluje, imho.*roxy* napisal/-a:Hvala za vse odgovore, čeprav me iskreno zanima katera od vas, ki ste me v trenutku obsodile ni nikoli čutila drugače, kot pravi razum in čista vest?!
purple_rain napisal/-a:Hehe..sej ni v tem problem, kaj ti čutiš in misliš zdej; "problem" je pač, da bi kar tako rada nazaj priplesala k bivšemu, vedoč da te je nekoč mel rad, še po tistem, ko sta šla narazen in to..pač ni fer do njega, niti ne deluje, imho.*roxy* napisal/-a:Hvala za vse odgovore, čeprav me iskreno zanima katera od vas, ki ste me v trenutku obsodile ni nikoli čutila drugače, kot pravi razum in čista vest?!
Mislim da so tebi vsec koncepti, ki si jih imela v prejsnji zvezi(pozornost, druzinskost) ne pa bivsi sam. Z drugimi besedami, nisem dobil filinga, da si zelis njegovega kurca(razen za prokreacijske namene).*roxy* napisal/-a:Veno bolj imam pomisleke na bivšega, ki je delaven, prijazen, družinski in sploh pozoren fant...
Mislim nanj in hočem svoj odnos takšen kakeršnega sem,zaradi neumnosti takrat izgubila...
*roxy* napisal/-a:Sej ni tko plitvo vse skupi...sm 100krat premisnala...tud mojmu sem o vsem tem govorila, pa v eno uho noter, čez drugo vn.
Nisem govorila o nobeni zaljubljenosti...pogrešam zdrav partnerski odnos in si ga želim.Najpametneje bi bilo res,da ostanem sama in se mi samo zgodi, če mi je namenjeno.Mogoče se mi samo malo mudi s temi stvarmi,ker si jih želim.Končala bom fax,imam super službo in kariero.Želim si družino..