Razlika v letih med partnerjema?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Partner je starejsi

1-2 leti
191
26%
2-3 leta
101
14%
3-5 let
119
16%
vec kot 5 let
231
31%
je mlajsi
104
14%

Skupaj glasov: 746

Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

pa ful je tip star 27 :D ni cudno da se na mlajse lepi, je cist na istem nivoju k te najstniske kure :P

jao odkod taki fantje pa to je neverjetno :D
Dinotti
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Dinotti »

Mah sej mate prov,vse skp je kr neki.
nexus
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nexus »

red_rose napisal/-a:pa ful je tip star 27 :D ni cudno da se na mlajse lepi, je cist na istem nivoju k te najstniske kure :P

jao odkod taki fantje pa to je neverjetno :D

Sem ravno mislil napisat, da nekako dvomim, da je tale star 27, ker tole meni bolj deluje za začetek pubertete. Fant rabi mamo ne pa punco. Če pa je res 27 let star, pa se niti ne čudim, da je z mlajšimi. A bi ga katera 25 letnica imela? :lol:

Pustila ga je punca, pa kaj potem. Verjetno si je že zaslužil, vsaj kar sem prebral v temi o pretepanju deklet. Samo največja reva lahko udari svojo punco, ki je praviloma lažja od tipa 20-40 kg. Sram te bodi. Tepejo pa takšni, ki nimajo moči verbalnega argumenta, oz. ne znajo odbrusit nazaj, morda prevelik mentalni napor - kar spet kaže na (ne)zrelost osebe, omenjene v prvem odstavku.

Mene bi bilo sram takole jokat po forumu, niti pod razno se ne bi tako nizko spustil. Prekineš stike, nadaljuješ z življenjem. Če oseba ne zna živeti samska, potem ne zna tudi v dvoje. Najprej je potrebno znat samski živeti, potem v dvoje.

Se opravičujem za dolg prispevek, sem moral priponiti.

lp, A

PS: Zanimivo, jaz pa sem vedno imel leto do dve starejše od sebe. ;)
Valeria
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Valeria »

Jaz pa ne razumem, kaj s emota po glavi 30-letnikom, ki hodijo z 18-letnicami.

Po moje so takšni tipi večni otroci, ki niti ne čutijo potrebe se družiti z žensko svoje starosti..
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Seyfullah »

Ne taki tipi so ponosni da imajo lahko tako mlado žensko zravn sebe,s tem da mu drugi kao zavidajo si dviguje samozavest,ker misl da je tok hud da bo še pr 70 letih meu najstnico
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

^^Ja kr najstnice so res največji dosežek za odraslega tipa... NOT.
I laugh at gilded butterflies.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

Jaz ne podpiram (pre)velikih starostnih razlik da ne bo pomote; sam včasih pač pride do situacije, da lahko najstnica nekomu nudi več kot neka 30letnica... KAj pa vem :P

Moj fant je od mene kar dost starejši; pa je sam reku da sem v življenju dosegla velik več kot marsikatera njegova vrstnica. :wink: Sicer ma dneve ko mi teži da sem otročja; ampak kaj čmo. :wink:
Uporabniški avatar
FuckedUpKid.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a FuckedUpKid. »

Moj je tud dobri 2 leti starejši od mene in se zaenkrat še kr dobro ujameva. Res pa je, da sem kljub temu v določenih situacijah jaz zrelejša od njega ..
Do what you Love. Fuck everything eLse. ♥
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Men Moj tud doskrat zabije,da sm tolko otročja in neodrasla, da ne more verjet. Slika Učasih res pride do situacije, ko se trmam, zahtevam in izsiljujem ko en otrok,da dosežem svoje...
Tolažim se s tem,da itak odraščamo in se učimo celo žiuljenje. Slika
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
vseenomiska23
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a vseenomiska23 »

p!ka pri meni in mojem tipu je isto. :D samo da še men reče da ne pozna nobene ženske ko se tak otročje obnaša včasih :lol: ( verjetno me je primerjo z bivšimi) bom mu pokazala malo ta forum hehe :D
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik

^^ Jz slišim take pripombe s strani njegovih kolegou, ko pove zakaj sm jezna/ zakaj sva se skregala: moja pa ni nikol taka; ja,sam si si kriu, kaj pa si s takim otrokom... Prau kocine mi postavijo pokonci !
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
Uporabniški avatar
maaalaaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a maaalaaa »

Valeria napisal/-a:Jaz pa ne razumem, kaj s emota po glavi 30-letnikom, ki hodijo z 18-letnicami.

Po moje so takšni tipi večni otroci, ki niti ne čutijo potrebe se družiti z žensko svoje starosti..

moja prjatlca, k je stara 18, ma tipa, dobr ni prou 30 že, ma velik mu pa ne manjka do njih in sta mi eden najbolj simpatičnih parov in se mi zdi, da prau pašeta skupaj. on je tak nagajiv pa simpatičn pa za hece, ona malce bolj odrasla kot vrstniki, pa se pogliha in odlično funkcionirata skupaj. je pa malo takih primerov, se strinjam. je tut on meu ene pomisleke preden sta začela zarad starosti, ma jima odlično uspeva.
Dinotti
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Dinotti »

Želim jima srečo!Vendar gledano iz lastnih izkušenj,iz te moke ni kruha :roll:
Valeria
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Valeria »

Ja, sej tako je, skoraj 30-letnik mora bit dokaj otročji za svoja leta, da klapa z 18-letnico.

Meni so velike razlike v letih malo mimo, jaz sem 28 in moj tip je eno leto starejši od mene. Nikoli nisem imela veliko starejšega od sebe.
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik

In use tiste, ki nise probale bit s tolko in tolko starejšim pomoje nimaste kej pametovat kolko to ne laufa itd., ker to je ko pa praviš kak okus ma kruh pa ga se probau nisi, sam veš kakšne oblike je.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
Odgovori