Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
tanchii
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a tanchii »

Ne vem, če sem čudna, ampak o nekaterih temah še v slovenščini ne bi znala povedat več kot nekaj stavkov, zato si bom pri angleščini morala prebrati teme skozi.
Drugače pa, vsaj knjige je treba malo naštudirat, če ne drugo, ker imamo v komisiji človeka iz VB in nam je že zagrozil - Don't try to bullshit a native speaker :D Kao, da bo on takoj vedel, kdo je knjigo prebral in kdo ne :)
_tejcha
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a _tejcha »

http://www.dijaski.net/forum/index.php/ ... 96.50.html

tela vprašanja za slovenščino so sigurn ista letos? A mislte da je dost če bi se tale vprašanja naučila?
mikena77
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a mikena77 »

Kere teme ste še mele pr ang? Pa kak je o knjigah, moreš obnovo govorit al o tistem odlomku, ko ga dobiš?
Fight for your right!!
Uporabniški avatar
black_bird
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: far away

Neprebrana objava Napisal/-a black_bird »

Jaz sem pa danes nemščino rešila ustne :) Saj ni blo tak hudo pa še fajno temo sem mela;)
_tejcha
Komunikatorka
Komunikatorka

mikena77 napisal/-a:Kere teme ste še mele pr ang? Pa kak je o knjigah, moreš obnovo govorit al o tistem odlomku, ko ga dobiš?

jz sm mela svojo temo, pol pa eno slikco od otrok takih revnih pa sm govorila o dobrodelnih organizacijah, pol pa še en odlom iz Curious incident....pa morš o tem odlomku govort.
mikena77
Komunikatorka
Komunikatorka

_tejcha napisal/-a:
mikena77 napisal/-a:Kere teme ste še mele pr ang? Pa kak je o knjigah, moreš obnovo govorit al o tistem odlomku, ko ga dobiš?

jz sm mela svojo temo, pol pa eno slikco od otrok takih revnih pa sm govorila o dobrodelnih organizacijah, pol pa še en odlom iz Curious incident....pa morš o tem odlomku govort.

Kak misliš svojo temo? Tisto, ki ste jih v šoli dobili? So te teme tiste, ko smo jih v šoli obravnavali, ali jih pošljejo iz RIC-a?
Fight for your right!!
mikena77
Komunikatorka
Komunikatorka

_tejcha napisal/-a:http://www.dijaski.net/forum/index.php/topic,2096.50.html

tela vprašanja za slovenščino so sigurn ista letos? A mislte da je dost če bi se tale vprašanja naučila?

Jst sm mela combraya, in je blo isto razsvetljenstvo, tko da po moje so kr ista no! Sošolka je mela pa plešasto pevko, ki je mislim da ni na tistem seznamu, sm sam preletela nahitr, je mela pa 3. vprašanje o pesništvu na slo.
Fight for your right!!
_tejcha
Komunikatorka
Komunikatorka

mikena77 napisal/-a:
_tejcha napisal/-a:

Kak misliš svojo temo? Tisto, ki ste jih v šoli dobili? So te teme tiste, ko smo jih v šoli obravnavali, ali jih pošljejo iz RIC-a?

Mi smo jih obravnavali v šoli in smo dobili v šoli spisek kere se mamo za naučit...ene izmed njih je bla tud tema ki si jo mogu sam prpravt. Sam baje so na vsaki šoli drugačne teme,take kt ste jih obravnaval že prej...
_tejcha
Komunikatorka
Komunikatorka

mikena77 napisal/-a:
_tejcha napisal/-a:

Mi smo jih obravnavali v šoli in smo dobili v šoli spisek kere se mamo za naučit...ene izmed njih je bla tud tema ki si jo mogu sam prpravt. Sam baje so na vsaki šoli drugačne teme,take kt ste jih obravnaval že prej...
aleksandra18
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a aleksandra18 »

joj puncee, kaj pa mat? kako je z ustnim delom
Uporabniški avatar
aderyn
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a aderyn »

^^^mi nismo nič dobili, so rekli samo "neka splošna tema". Hvala lepa profesorjem, res :(
There are no shortcuts to any place worth going.
radenska
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: somewhere

Neprebrana objava Napisal/-a radenska »

^pri nas isto :evil: pa že tko mamo glupo foxo k nas ni nč naučila
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a a_pikica_a »

Vsebine, ki jih moras vedeti, bi mogle biti na Ricu.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Uporabniški avatar
lolika11
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: In his room

Neprebrana objava Napisal/-a lolika11 »

mikena77 napisal/-a:
_tejcha napisal/-a:http://www.dijaski.net/forum/index.php/topic,2096.50.html

Jst sm mela combraya, in je blo isto razsvetljenstvo, tko da po moje so kr ista no! Sošolka je mela pa plešasto pevko, ki je mislim da ni na tistem seznamu, sm sam preletela nahitr, je mela pa 3. vprašanje o pesništvu na slo.

Mogoče sm samo jaz tako nevešča tega, ampak ko bi dobila vpr. o pesništvu na SLO sploh ne bi vedla kaj povedat, kje začet.... :S
♥ Ljubezen je kot šah; vedno te zbije kak konj, medtem ko osvajaš kralja
_tejcha
Komunikatorka
Komunikatorka

jz mam danes teden slovenščino....nevem jz si komej kej zapomnim,učim se pa po uni knjigi Slovenščina na maturi 2009...
Zaklenjeno