in ja spet nevem kdo izdeluje oš po liniji najmanjšega odpora.Mislm, da bi se takrat usi brez premisleka raj z legokockam igral, če jim daš to možnost

*srčica* napisal/-a:Ni ga človeka ki bi te lahko prisilil v učenje-dejstvo.
*purple* napisal/-a:sicer ne vem, al sm bla jst v taki blesavi šoli, al je blo sam naključje, da prou dost odličnjakou ni bilo.Ostali smo bili pa usi več ali manj pouprečni, nekje med dobrim in prau dobrim uspehom, tudi tistih zadostnih ni bilo malo.
*purple* napisal/-a:in ni ga bilo v razredu ki nebi usaj enga kola fasal.pač, logično je da gre nekomu nekaj bolje, drugemu slabše, ampak zarad tega pač jst ne bom proglašala ljudi da so zabiti, ker niso zabiti.
*purple* napisal/-a:Lahko mu ne gre matematika, mu gre pa kej druzga tolk bolje!bog mu pomagi?Nevem če boš takrat enakega mnenja, ko bo usak tadrug dan prijokal domou, da mu sošolci pravijo da je zabit.Ker so jih pač starši tako naučili, da je nekdo zabit če mu matematika ne gre!![]()
*purple* napisal/-a:in ja spet nevem kdo izdeluje oš po liniji najmanjšega odpora.Mislm, da bi se takrat usi brez premisleka raj z legokockam igral, če jim daš to možnost
*purple* napisal/-a:mju....
si kdaj še kot dodatek slišala za kšne prfokse, ki ti ne dajo ne možnosti ne nič?
*purple* napisal/-a:Jst sm mela tud v srednji matematko prve dve konference čisto 5,zadnjo tud use pet le zadnji test sem pisala 3 (pa ni bil celoleten) in mi je na 8 petic in eno trojko, zaključla končno oceno tri!In kaj sm mogla, razen tega da sem se ko sm zvedla, drla ko jeshar na prfokso?Nč nism mogla!In takih primerou je še pa še, tud takih, ki dajejo poprauce, ker jim pač nisi ušeč.
*purple* napisal/-a:starši pa niso ona in ona če je starši na to niso prvadl nima kej pomagat!nevem pa kje je bla mama če je mela že prej kole pri tem predmetu, zakaj ni poklicala kšnga inštruktorja?
Kje ti živiš??????????? Moji so iz bosne, pa se je samo ena profesorca non stop vtikovala v to, pa mi je kljub temu, ko je vidla da znam dala petke. (pa še ona ni slovenka, lol)*purple* napisal/-a:potem so bli recimo v oš nepopularni bosanci, ki jih je v našo deželo pregnala vojna.Neglede na to, da so se trudl sto na uro, so bli pač samo bosanci in si dobre ocene niso zaslužl,čeprou so znal enako kot kšn odličnjak.so pač še mal prfoksi obrnl uprašanja, dodal še kšnga extra zajebanga in je blo.kje je potem tukej pravica in sklepanje da si zabit, če pa skorejda res nimaš možnosti?In profesorji kao enako gledajo na use učence, ja da ne bo kej res!