Ljubusumje?
verjetno ti je že jasno kaj moreš nardit...tole ne pelje nikamor, ta tib se pa po vsej verjetnosti dela norca is tebe.Seyfullah napisal/-a:Pogovor več ne pomaga žou,k mu omenm čist znori in lih dons sva jo vidla....nvem mam ga rada sam čez to ne morm,sj tud seksava ne več,enkrat na mesc na mesc in to je to UAU
Če čist znori ko mu omeniš in se ne da niti pogovarjat več z njim o tem, bi jst vzela stvari in šla....
Baje ni meu nč z njo,nvem to je punca od njegovga najbolšga kolega tko da dvomm da bi kej mela,ampak se gre za to,da je bla ona najboljša in vse kar je mela ona bi mogla met tud jst,čeprov je zmer to zaniku kao da ni tko mislu...še včer k sva jo vidla je biu ves veseu in k sm mu rekla,da tko ne more bit je znoru...nvem ni mi jasn ponavad je tok uredu in vse kul,da prov ne morm pobrt stvri in it 

***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
jullia_ napisal/-a:Nikakor ne razumem, zakaj se miteq te teme vztrajno izogiba... Jaz pa že par dni čakam na njegov komentar cele štorije
Takim temam se raje izogibam, ker me delajo agresivnega. Slabo spim ponoči, ker se obremenjujem glede sveta, po katerem hodijo takšne babe smotane.
Ma ne moreš, no, ne moreš... Mene bo to predhodno spravilo v grob...
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Vir: SSKJ
Vir: SSKJ
Cosmopsiho....skupi sva že 2 leti skor,s tem da nama preseda tud to da žviva pr njegovih tastarih kar pomeni da nimava nobene zasebnosti in zmer k se odločva it skupi žvet sama se spičva u nulo da vse propade spet!Sj včer sm jo klicala da se dobiva na kavi in da vidm kva bo ona povedala kei o tem,ker kar se tiče naju(z njo) sva se razumele super in vse sam on mi je šou na k**** s takimi.Nevem sj bi rada da bi se spet družl pa da bi blo tko k je blo sam me je enostavno strah!!
-
- Sramežljivka
- Kraj: !lJublJana!
...
Zadnjič spremenil >chRno_laSka<, dne 19. Nov. 2011 18:09, skupaj popravljeno 1 krat.
->>>>>I loVe rAinbOw<<<<<-
Ma sploh nvem več peesda kva nej....to je kr neki vse skupi,sam živciram se nonstop,ma kva je šou sploh take govort,res pa je da se za brezveze obremenjujem za kar je blo pou leta nazaj sam k ne morm vn iz glave to spravt.....joj obolela bom
ampak se probavam mal zadrževat...nvem bomo vidl kva se bo izcimil iz tega ker tip namerava it z mano živet pa mam pomisleke 

-
- Sramežljivka
...
Zadnjič spremenil >chRno_laSka<, dne 19. Nov. 2011 18:06, skupaj popravljeno 1 krat.
-
- Sramežljivka
...
Zadnjič spremenil >chRno_laSka<, dne 19. Nov. 2011 18:08, skupaj popravljeno 1 krat.