Ljubusumje?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Seyfullah »

Pogovor več ne pomaga žou,k mu omenm čist znori in lih dons sva jo vidla....nvem mam ga rada sam čez to ne morm,sj tud seksava ne več,enkrat na mesc na mesc in to je to UAU
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

^^A kej veš o tem, če je on kdaj s to žensko kaj mel?
*srčica*
Debatorica
Debatorica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a *srčica* »

Seyfullah napisal/-a:Pogovor več ne pomaga žou,k mu omenm čist znori in lih dons sva jo vidla....nvem mam ga rada sam čez to ne morm,sj tud seksava ne več,enkrat na mesc na mesc in to je to UAU
verjetno ti je že jasno kaj moreš nardit...tole ne pelje nikamor, ta tib se pa po vsej verjetnosti dela norca is tebe.
Če čist znori ko mu omeniš in se ne da niti pogovarjat več z njim o tem, bi jst vzela stvari in šla....
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica

Baje ni meu nč z njo,nvem to je punca od njegovga najbolšga kolega tko da dvomm da bi kej mela,ampak se gre za to,da je bla ona najboljša in vse kar je mela ona bi mogla met tud jst,čeprov je zmer to zaniku kao da ni tko mislu...še včer k sva jo vidla je biu ves veseu in k sm mu rekla,da tko ne more bit je znoru...nvem ni mi jasn ponavad je tok uredu in vse kul,da prov ne morm pobrt stvri in it :(
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Nikakor ne razumem, zakaj se miteq te teme vztrajno izogiba... Jaz pa že par dni čakam na njegov komentar cele štorije :D
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Lara* »

Men se zdi bedn, da si prepovedala druženje z njo....Razčistit bi mogla samo glede tega klicarjenja in da jo neha poveličevat v nebesa.

Čeprav se mi pa zdi, da te hoče ljubosumno mal narest...in ne vem..ok..pokaži ljubosumje, da mu bo zadoščeno...postavi pa tud pogoj...kot sem zgoraj napisala
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:nixweiss:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 21:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a miteq »

jullia_ napisal/-a:Nikakor ne razumem, zakaj se miteq te teme vztrajno izogiba... Jaz pa že par dni čakam na njegov komentar cele štorije :D

Takim temam se raje izogibam, ker me delajo agresivnega. Slabo spim ponoči, ker se obremenjujem glede sveta, po katerem hodijo takšne babe smotane.

Ma ne moreš, no, ne moreš... Mene bo to predhodno spravilo v grob...
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica

miteq če je blo to men namenjeno pol HVALA iz srca....mislm da tud teb ne bi blo vseen sam tko da ti povem,če maš nekoga rd in se trudš it čez to pa ne morš pol ni lahko,oprostiš lahko na nek način sam pozabt pa ne morš....
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica

Cosmopsiho....skupi sva že 2 leti skor,s tem da nama preseda tud to da žviva pr njegovih tastarih kar pomeni da nimava nobene zasebnosti in zmer k se odločva it skupi žvet sama se spičva u nulo da vse propade spet!Sj včer sm jo klicala da se dobiva na kavi in da vidm kva bo ona povedala kei o tem,ker kar se tiče naju(z njo) sva se razumele super in vse sam on mi je šou na k**** s takimi.Nevem sj bi rada da bi se spet družl pa da bi blo tko k je blo sam me je enostavno strah!!
>chRno_laSka<
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: !lJublJana!

Neprebrana objava Napisal/-a >chRno_laSka< »

...
Zadnjič spremenil >chRno_laSka<, dne 19. Nov. 2011 18:09, skupaj popravljeno 1 krat.
->>>>>I loVe rAinbOw<<<<<-
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica

Ma sploh nvem več peesda kva nej....to je kr neki vse skupi,sam živciram se nonstop,ma kva je šou sploh take govort,res pa je da se za brezveze obremenjujem za kar je blo pou leta nazaj sam k ne morm vn iz glave to spravt.....joj obolela bom :( ampak se probavam mal zadrževat...nvem bomo vidl kva se bo izcimil iz tega ker tip namerava it z mano živet pa mam pomisleke :?
Uporabniški avatar
Shelve
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Shelve »

Dej, kaj res želiš bit z nekom, ki kar tako znori? In celo živet z njim? Dost si še mlada, ne mudi se ti nikamor. Bodi na svojem, on na svojem, pol leta ni nič, človeka je treba spoznat malo bolje, preden se totalno navežeš. Misli NASE in ne na njegove želje: "ON se hoče vselit z mano".
>chRno_laSka<
Sramežljivka
Sramežljivka

...
Zadnjič spremenil >chRno_laSka<, dne 19. Nov. 2011 18:06, skupaj popravljeno 1 krat.
>chRno_laSka<
Sramežljivka
Sramežljivka

...
Zadnjič spremenil >chRno_laSka<, dne 19. Nov. 2011 18:08, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori