umm ja.. jst sm pa že dobro leto zalublena in čiis zatreskana u bratovga najbolšga prjatla. moj brt je preveč zaščitniški in na misl, da bi mene rihtu skomerkol al mi pa usaj mal pomagu je že čiis preveč zanga

ampk useen ga mam najrajš na svetu*

učasih se pogovarjava in mi je že povedu, da sm temu prjatlu ušeč in use...in, da me misl na naslednem house partyu mal tko zapecat.. no sam tega house partya še nism dočakala. no pa sej ni važn. zdej se že ene 2 mesca znim pogovarjam prek interneta. nimam pojma al sm mu ušeč al ne..velik je znakov da sm mu, ampk tko tško je žvet v tej nevednosti. učasih zgubim use upe in sm čis na dnu in jokam, pol ga pa nasledn dan srečam pa me z avtom zapele dumou in sm spet čiis srečna in zalublena do ušes!!!
Zanima me, če smo ženske res took brez hrbtenic, da tkoj podležemo moškim, ki nam samo z enim pogledom ogrejejo našo srce, da nam je lahko toplo še za naslednji dve zimi. Jaz sem nora na ta njegov pogled ( tok hudičevo dobr pogled

), pa ne samo na pogled...njegov nasmeh, da ne začnem o njegovem nasmehu, ki me vsakič spravi v ekstazo. Oh ja, ko bi bla js rada znim. Pa čeprav bi "z njim" pomenilo le, da bi me učil kako kaditi obročke z vodno pipo ali se smejal mojim supergam brez vezalk. In vedno, ko smo skupaj prekršim enega izmed "kaj-takega-pa-ne-bom-nikoli-poskusila" pravil. Skratka fant pri katerem se mi tako ali drugače šibijo kolena. On je took simpatičn pa prijazn pa humorn pa lep pa za volanom je toook sexy!!! (pa takrt ko pleza al pa igra odbojko al pa kitaro...ma dej, u usakm pogledu je toook sexxy).
In najhujš je to, da če pomislm, da nebi bla več tok vanga bi se počutila prazno in klavrno...tut če to da sm vanga pomen, da sm nesrečna, mi je bl ušeč kot da nebi bla. madoniša, kok sm js zmedena. in to že celo leto!!
PS. naj mi nuben ne reče da nimava šanse pa da naj pozabm nanga, ker jih dejansko imam. še sama vem to