ali-ali pomeni izbiro, poledično govoriš, o kateremkoli hočeš Drugač pa jaz ju3 začnem od začetka do realizma, od realizma naprej pa obvladam vse Sem se mogla tak v nulo naučit pa še mi baba na koncu 5ke ni htela dat bomo vidli, razturajmo
Jz matematke pa slovenščine še pogledala nism,mam pa 22.,23. tko da še neki časa. Me pa zanima a je dost če se učiš z une knjige: Književnost na maturi 2009 ?
^^ jaz si tipkam svoje zapiske iz neke stare knjige, kjer so vsa besedila not, pa pol natipkam kar je pomembno. nekako se ne morem učit, če je preveč podatkov napisanih, ki niso pomembni
za matematiko me nekaj zanima....pri določenih vprašanjih piše: na primeru pokaži.... npr. Na primeru pokaži kaj pomeni populacija, vzorec...
Kaj primer maš podan ali si moreš sam nekaj zmislit?
Mene pa zanima kako se točkuje zgodovina na maturi vem da je prva pola vredna 40%, druga tudi 40% in interni del 20%. Drugače pa je pola 1 točkovno vredna 60 točk, pola 2 tudi 60 točk. Če je kdo mal bolš matematik k jst nej mi prosim pomaga da vidim kolko je ena točka vredna procentov mislim da obstaja neki faktor ( sam ne zna prit do njega ) .. skratka če ma ktira izkušnje s tem al pa ve nasplošno kako so tili procenti in točke pri zgo nej napiše ...
Mene pa zanima, ko npr. pri Prešernu piše pri sonetih "predvsem ta in ta sonet" - to pomeni, da lahko dobiš tudi kakšen drugi sonet iz cikla ali samo te, ki so "predvsem"?
račka1 napisal/-a:Mene pa zanima kako se točkuje zgodovina na maturi vem da je prva pola vredna 40%, druga tudi 40% in interni del 20%. Drugače pa je pola 1 točkovno vredna 60 točk, pola 2 tudi 60 točk. Če je kdo mal bolš matematik k jst nej mi prosim pomaga da vidim kolko je ena točka vredna procentov mislim da obstaja neki faktor ( sam ne zna prit do njega ) .. skratka če ma ktira izkušnje s tem al pa ve nasplošno kako so tili procenti in točke pri zgo nej napiše ...