Itak sem pa dala roke stran od "naravne kozmetike"
, ker mi večina sprobanih izdelkov ni odgovarjala in sm že tko vrgla k neki denarja proč...
, ker mi večina sprobanih izdelkov ni odgovarjala in sm že tko vrgla k neki denarja proč...Mimi_M napisal/-a:Mah, oni imajo 5 € + še tisto, kr pošta zaračuna, pri večini ostalih internetnih trgovin sm pa jst do zdej plačevala po 3 € in mi ta 2 € nista lih zanemarljiva, sploh če gre za izdelek, ki ne stane niti 10 €. Brez veze.
Sem prav ekstra kolegico vprašala, ko si ti tisto napisala in je 5€, brez kakršnegakoli doplačila. Sploh ne dostavljajo s pošto, baje.

mmmm...zelo lepo diši, krasno se vpije in naredi čudovito mehko kožo. Vonj se kar dolgo obdrži.

[vanessa] napisal/-a:no, da še tle vprašam.. zakaj piše na takih in podobnih izdelkih 100% naravno, če je jasno ku beli dan, da ne more bit 100%?

positive vibration napisal/-a:Urška (upam da te ne moti, sicer bom popravila), vidim, da maš kr dosti pojma glede tega.
Jaz, če sem odkrita, še v življenju nisem mela kake take kreme. Od vedno uporabljam razne Nivee, Garnier in podobno. Pa me nekaj zanima: a so te naravne kreme tudi tak snežno bele in mazave? Ker po mojem bi potemtakem morale biti bolj "naravne" barve, pa tudi rok uporabe je verjetno bistveno krajši.
Zanimat sem se pa začela, ker sem ugotovila, da vedno, ko pridem domov čez vikend, se mi naredi par novih izpuščajčkov in herpes. In nisem nič drugega odkrila, kot pa Niveo (uno, clasic, v modri pločevinki).

UG84 napisal/-a:Žal pa nisem razumela kaj si hotela povedati s tem stavkom:
Zanimat sem se pa začela, ker sem ugotovila, da vedno, ko pridem domov čez vikend, se mi naredi par novih izpuščajčkov in herpes. In nisem nič drugega odkrila, kot pa Niveo, zato ne vem, kaj naj tu rečem?![]()