Evo, the sims 3 so mi bp delovali en dan, zdej pa se mi na vsakih 10 minut zaprejo, ugašat moram računalnik, v glavnem ne delujejo, tako kot bi se spodobilo. Glede na to, da se za igrco precej globoko pogleda v žep, sem pričakovala malo boljše delovanje, ne pa to bedno ugašanje na deset minut in podobne stvari, ki se dogajajo.
Probleme pa ima itak ogromno uporabnikov sims 3, ampak še vedno ne vem česa naj se prej lotim. Računalnik ustreza vsem merilom (ram: 1,99GB, prostega placa imam vsega skupaj okrog 120GB, itd). Za delovanje pa bi naj izklapljali antivirusne programe, nadgrajevali grafične kartice, neke video gonilnike ... skratka, če vse to seštejem je tako, kot da bi kupila dve igrici sims 3.
Je imel kdo podobne probleme in jih je na kakršenkoli način rešil. Pri nas imamo dva računalnika, ker je en precej star, zapolnjen in ima premalo rama, sem igrco naložla na prenosnik (ki ustreza merilom), en dan je delala, potem pa nič več. Šteka mi v building mode, do buying mode pa danes nisem niti uspela priti, ker mi je zaštekalo že v live!!! katastrofa-
kaj naj?