herpes na spolovilu
herpes na spolovilu
a je že imela katera genitalni herpes?
kako se ravna s tem ,ali se lahko še kopaš v kopališčih in to?
je zelo nevaren?
kako se ravna s tem ,ali se lahko še kopaš v kopališčih in to?
je zelo nevaren?
-
- Cosmopsiho
Glede kopališč, prosim ne se kopat takrat, ko je aktiven..Kjerkoli ne samo na spolovilu..Ta virus pa imaš itak potem doživljensko, seveda se lahko kopaš samo ne takrat, ko imaš ranice in mehurčke, ker moraš mal mislt tud na druge ne samo nase, ker lahko resno škodo povzročiš kakemu otroku(ali odraslemu seveda), ki se v bazenu kopa ti pa tudi z rano.
It was forever..but it didnt last long..
-
- Cosmopsiho
Podobno je kot s standardnim herpesom na ustnici(tudi s tem naj se ljudje nebi kopali ampak so pač svinje, ki jim ni mar za druge), določena bolj stresna obdobja ipd. samo je nepredvidljivo. Ko je neaktiven lahko počneš karkoli.
Zato pa se v takih okoliščinah izvajajo carski rezi.
Blair napisal/-a:miaw napisal/-a:mislim da nevaren ni, prijetnen pa tut ziher ni.
Ubistvu je lahko genitalni herpes precej nevaren v primeru, da je ženska noseča. Če ima herpes v času poroda, se lahko prenese na otroka in mu lahko povzroči huda (včasih celo smrtno nevarna) vnetja organov.
Zato pa se v takih okoliščinah izvajajo carski rezi.
It was forever..but it didnt last long..
-
- Komunikatorka
- Kraj: Maribor
hej...
jaz mislim da ga imam... mislim pa zato ker delno kaže na to da bi lahk bil herpes ampak vse skupaj traja že 3 tedne
in to ni mehurček al pa kaj podobnega ampak je prav gnojna rana, ki je nikakor ne morm stran spravit
grem jutri h ginekologinji, čeprav se bo sestra spet bunila da se morm naročit... ja, da pridem čez 2 mesca na vrsto ane?! ampak močno upam da je to od česa drugega... kakšna čudna reakcija na nov mehčalc? ker nisem v zadnjih dveh letih nikol mela nezaščitenga spolnega odnosa
je pa res da mam herpes na ustnici tudi tu in tam...
jaz mislim da ga imam... mislim pa zato ker delno kaže na to da bi lahk bil herpes ampak vse skupaj traja že 3 tedne

Izziv je v tem da ostaneš to kar si,v svetu ki te poskuša narediti takšnega kot so vsi drugi!
-
- Cosmopsiho
Edinstvena napisal/-a:hej...
jaz mislim da ga imam... mislim pa zato ker delno kaže na to da bi lahk bil herpes ampak vse skupaj traja že 3 tednein to ni mehurček al pa kaj podobnega ampak je prav gnojna rana, ki je nikakor ne morm stran spravit
grem jutri h ginekologinji, čeprav se bo sestra spet bunila da se morm naročit... ja, da pridem čez 2 mesca na vrsto ane?! ampak močno upam da je to od česa drugega... kakšna čudna reakcija na nov mehčalc? ker nisem v zadnjih dveh letih nikol mela nezaščitenga spolnega odnosa
je pa res da mam herpes na ustnici tudi tu in tam...
to ni herpes! to je sam pora se ti zamašila. moji kolegici s eje to zgodil mau nad presledkom gor in jo je tok bolel da sedet ni mogla. baje ti lohka operativno odstranjo če ne zgine kr tko 8to so njej rekl pr ginekologu), več pa nevem. Men se tut recmo tm max 1x letno nardi kot en tak mazolčk in pol stiskam, amapk zgine v enm tednu.
^^ jp, tko kot pravi chiqqa; lahk da je sam mozol...
Meni se je enkrat naredila ogromna bunka, in sem misla da mam najmanj herpes in ne vem kaj še vse, in tut bolel me je... tudi naročila sem se pri ginekologinji itd; ampak naslednji dan mi je mozolček sam od sebe počil, in v kakih 5ih dneh se je ranica lepo pozdravla..
Je pa res da bolje da vprašaš in se prepričaš.
Meni se je enkrat naredila ogromna bunka, in sem misla da mam najmanj herpes in ne vem kaj še vse, in tut bolel me je... tudi naročila sem se pri ginekologinji itd; ampak naslednji dan mi je mozolček sam od sebe počil, in v kakih 5ih dneh se je ranica lepo pozdravla..
Je pa res da bolje da vprašaš in se prepričaš.