poprauc

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

oh kako vzpodbudne besede

pač, jebi ga, se zgodi
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a joy23 »

underdogy napisal/-a:Ce mas popravca v os ti res ma zakaj bed bit. Se meni je bed ob misli da dejansko obstajajo ljudje ki majo v os popravce. :roll:

Ah daj, če bi ti bila (bil?) na njenem mestu, bi se tudi sekiral/-a. In čez par let se bo tudi ona nasmehnila ko se bo spomnila na te čase.

maite94! je pa pač obseden s kavo :D

Držim pesti da boš fajn zrihtala in bila sprejeta.
Use your head and follow your heart.
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a snezinka* »

ma res se ne sekiraj, ker kokr js vsem ti res pršparajo mesto!

popravc na o.š. pa očitno res ni več tolk novga, ker jih majo res ogromno. časi so se pač spremenil!
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Tamarra* »

bed.mi.je napisal/-a:ma ne fora je da mam js use predmete 4 al pa 3, nekatere pa 5.
sam mata mi ne gre.. pou točke mi je mankal pa ne bi biu poprauc pa nwm zakaj ni senku, lansk let je pa dvema senku 4 točkE!!!!!pa je blo use ok :S

maite nwm zakaj bi js mogla kuhat kavo?? Je dost bl pomembnih stwari kukr pa kava :S jo mas na automatu za 25centow, pa se zlicko zrawn dubis

ok, mim tega pa res ne morem :eek: :roll: pa kako lahko rečeš, da naj bi ti šenkal tiste pol točke?!?!?! Pol si že nisi zaslužila in v življenju se boš še kako naučila, da se si moraš stvar najprej zaslužit :wink:
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a snezinka* »

^^ eh, sj a ti si pa čist zmer dobila usako oceno pravično. js se tok spomnem osnovke, k so enim sošolkam/sošolcem, k so bli čisti odličnjaki šenkval 5-ke, pa tut če kdaj niso znal za 5-ko (govorim za ustno). pač, mel so jih v čislih in ker je blo že tok 5k v redovalnici, so jim še eno vpisal, pa tut če ni blo pošteno. pa želodec se mi obrača, ko mi brat, ki je še v o.š. govori, kake razlike delajo učitli med učenci, ko se gre za znanje. svet še zdelč ni pravičn.
bed.mi.je
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a bed.mi.je »

Tamarra* napisal/-a:
bed.mi.je napisal/-a:ma ne fora je da mam js use predmete 4 al pa 3, nekatere pa 5.
sam mata mi ne gre.. pou točke mi je mankal pa ne bi biu poprauc pa nwm zakaj ni senku, lansk let je pa dvema senku 4 točkE!!!!!pa je blo use ok :S

maite nwm zakaj bi js mogla kuhat kavo?? Je dost bl pomembnih stwari kukr pa kava :S jo mas na automatu za 25centow, pa se zlicko zrawn dubis

ok, mim tega pa res ne morem :eek: :roll: pa kako lahko rečeš, da naj bi ti šenkal tiste pol točke?!?!?! Pol si že nisi zaslužila in v življenju se boš še kako naučila, da se si moraš stvar najprej zaslužit :wink:

btw, ce je lohk eni drugi senku 4točke lansk let je lohk pou točke ta let tud men. yeah ful pošten.
liziika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a liziika »

ne razumem nekaterih k pravjo da ji je loh bed zarad popravca v oš... :?
a da bi se keri drugi to nardil pa bi to sprobala pa dala čez, vrjetn nebi tko govorila...
nimam proti nobeni nča la pa kar kol...sam men to ni nč čudnga da ma pč popravca, to je podobn k na faksu enim spodleti in ne nardi izpit more se se enkrat ucit ane, al pa v srednji šoli k dobi popravca sam eno leto je starejši k u OŠ pa je to pol sprejemlivo? men je to podobn..se pč zgodi ti spodleti in ti ne uspe.nevem mogoč je blo pred parimi leti drugač, sj priznam tut takrt k sm js hodila ni blo popravcev v OŠ, sam časi se spreminjajo ane...
tko da rajš ne komenterat k pa da jo napadate da ji je loh bed...
drugac pa glede ocen so profesorji v OŠ full krivični, sam da si od enga bol vplivnga sin al pa hčerka takoj maš 5...
Legally_blond
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Legally_blond »

maite94! napisal/-a:2. Če ti pa ne uspe, pa pejt safr furat :)

:D

mal bom OT, sam kva pomen ta safr k je to toook popularno zadne čase, pa kr vsi sam neki safr sem safr ke :roll: :D bomo še počas "spikal" očitno :?
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Ryu »

^^ iz ang. to suffer :P
Uporabniški avatar
Shelve
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Shelve »

^^ trpeti / trpljenje
Zadnjič spremenil Shelve, dne 09. Jun. 2009 21:27, skupaj popravljeno 1 krat.
*srčica*
Debatorica
Debatorica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a *srčica* »

Legally_blond napisal/-a:
maite94! napisal/-a:2. Če ti pa ne uspe, pa pejt safr furat :)

:D

mal bom OT, sam kva pomen ta safr k je to toook popularno zadne čase, pa kr vsi sam neki safr sem safr ke :roll: :D bomo še počas "spikal" očitno :?
Saf-trplenje, beseda ki jo zelo radi uporabljajo emo-ti :)
Legally_blond
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Legally_blond »

suffer? to vem kva pomen ja :D sam men je smešna kombinacija safr furat (trplenje furat oz. u tem smislu pač?) :?
drgač se pa oproščam za ot :oops:
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

bed.mi.je napisal/-a:

ahahah :D

tapravo šolo si izbrala. sam da poboš znala ate še mn kukr zdej haha :D ubistvu, a suašu s eučiš to kar se v OŠ, čeprou da pol eni nakonc leta nevejo kaj da + pa - skp hahaha :D tko da, bolš zate da greš a SUAŠ ja, ker pousod drgje maš mato res zajebano. good luck ;
underdogy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a underdogy »

joy23 napisal/-a:
underdogy napisal/-a:Ce mas popravca v os ti res ma zakaj bed bit. Se meni je bed ob misli da dejansko obstajajo ljudje ki majo v os popravce. :roll:

Ah daj, če bi ti bila (bil?) na njenem mestu, bi se tudi sekiral/-a. In čez par let se bo tudi ona nasmehnila ko se bo spomnila na te čase.

maite94! je pa pač obseden s kavo :D

Držim pesti da boš fajn zrihtala in bila sprejeta.

Nebi se samo sekirala ampak bi se sla z mosta vrect ker sem ucitno pretupa za ta svet. Pa ne vi meni da je popravec v os nekaj normalnega, ker ni. In res se neda tukaj nicemur nasmehnit.
bed.mi.je
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a bed.mi.je »

underdogy nismo usi tok popouni kukr ti ; )
Odgovori