Jaz imam kar dobre izkušnje s kupovanjem preko spleta...zdaj delal sem dosti tudi s kitajčki...so prijazni in vse kul...ampak se zgodi da ne dobiš ravno tistega kar si pričakoval in tudi reklamacija je zelo otežena oziroma nemogoča...
Kar se Amerike tiče zna biti situacija ko si prepuščen na milost ali nemilost naših carinikov...včasih ti nabijejo davek in se stvar podraži posledično...zdaj rešitev tega smo našli preko tega da se na račun napiše manjšo vrednost le tega kakor je v resnici...to je kar pogosta praksa ponavadi...
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
jaz pa sem iz lasenze naročila moderc in pižamo, ta je ok, moderc pa mi je čisto prevelik!! mi lahko katera mogoče pomaga povedati, kako to vrniti ali zamenjati?in koliko moreš poštnine plačati če vrneš?
densy napisal/-a:^ ja.. pa da ti še napišejo GIFT. Samo ne vem.. jaz sem vedno kupovala do 20€, pa nikoli ni bilo nič.. Sem pa rekla, naj napišejo da je darilo..
Hei. kok pa si plačala poštnino preko asosa, ko si si kaj naročila?
zanima me , če je katera že naročila na mangooutlet.com? Jaz sem namreč že pred dobrim tednom naročila nekaj cot, plačala s kartico (poštnina 17 EUR), pa mi še vedno v status naročila piše In preparation. Kaj zdaj to pomeni? Takšen status ima moje naročilo zdaj že več kot teden dni, pa se mi zdi (glede na to, da te cunje na njihovi strani tako hitro izginjajo, da preden sem vse pregledala, sta že izginili dve majčki, ki sem ju imela ogledani) da mogoče nimajo več vsega kar sem naročila.... Saj vem, da traja preden pošljejo, vem pa tudi, da ne potrebujejo toliko časa, da pripravijo in odpošljejo naročene cote....
zanima me , če je katera že naročila na mangooutlet.com? Jaz sem namreč že pred dobrim tednom naročila nekaj cot, plačala s kartico (poštnina 17 EUR), pa mi še vedno v status naročila piše In preparation. Kaj zdaj to pomeni? Takšen status ima moje naročilo zdaj že več kot teden dni, pa se mi zdi (glede na to, da te cunje na njihovi strani tako hitro izginjajo, da preden sem vse pregledala, sta že izginili dve majčki, ki sem ju imela ogledani) da mogoče nimajo več vsega kar sem naročila.... Saj vem, da traja preden pošljejo, vem pa tudi, da ne potrebujejo toliko časa, da pripravijo in odpošljejo naročene cote....
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
helou..mene nekaj zanima..naročila sem prek asosa 16.6..date shipped mi piše 18.6..in ko kliknem na oni link da bi sledila paketu mi ne pokaže nič še? kaj je to? a vam tudi ni pisalo nič? lp
ja men tut ni nic pisalo, nimajo tega porihtanega in zlo dolgo bo rabu paket, kr priprav se ene par tednov pocakat, ne pricakuj ga se hitro - ce pa bo prisu pa toliko bolje ane ponavadi dolgo traja..