Mooncup
- Marguerite
- Sramežljivka
- Kraj: Novo mesto
- SWEET_THING
- Sramežljivka
Marguerite napisal/-a:Tudi jaz se pridružujem zadovoljnim uporabnicam![]()
Zanima me pa glede lunettke v vreli vodi... Ko sem jo vrgla v lonec je takoj potonila in jo takoj z zajemalko pobrala venA ve samo not vržete? Da se mi ne bo stopila lunettka...
To nisi nič razkužla...5minut jo morš met v zavreti vodi(pa ne na plinu da ne bo pomote!!!!!!) Zavreš vodo...daš lunetko not za 5 minut...jo vzameš ven, obrišeš in to je to!
Brez skrbi, ne bo se ti stopila, sam NE je kuhat!!!!

”It’s better to be HATED for what you are, than LOVED for what you are not!”
- SWEET_THING
- Sramežljivka
- positive vibration
- Cosmofrik
Ah, jaz jo kuham 5min. Pa je ista, kot je bila.
Mam en poseben kovinski lonček za to, tak mali, 2dl, in ga hranjujem v predalu, kjer sem prej imela vložke in tampone. In ko pride M (in ko odide), lonček napolnim z vodo in dam na plin, da zavre. Ko zavre, dam not lunetko in pustim, da še vre 5min. Se je že zgodilo, da sem pozabla in je bla 10min not, pa je vse ok.
No, ko pa končam s prekuhavanjem, pa tisto vodo bek vlijem in hitro not nalijem hladno, ker se bojim, da se bo prilepla na vroč lonček
Potem jo pa dam not v uno modro vrečico, ki sem jo dobila zraven in jo hranim do naslednjič.
Aja, pa vode mora bit dosti, da lahko lunetka prosto plava. Ful je finta, ko tk skače gor pa dol
Mam en poseben kovinski lonček za to, tak mali, 2dl, in ga hranjujem v predalu, kjer sem prej imela vložke in tampone. In ko pride M (in ko odide), lonček napolnim z vodo in dam na plin, da zavre. Ko zavre, dam not lunetko in pustim, da še vre 5min. Se je že zgodilo, da sem pozabla in je bla 10min not, pa je vse ok.
No, ko pa končam s prekuhavanjem, pa tisto vodo bek vlijem in hitro not nalijem hladno, ker se bojim, da se bo prilepla na vroč lonček

Potem jo pa dam not v uno modro vrečico, ki sem jo dobila zraven in jo hranim do naslednjič.
Aja, pa vode mora bit dosti, da lahko lunetka prosto plava. Ful je finta, ko tk skače gor pa dol

There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
- Marguerite
- Sramežljivka
- Kraj: Novo mesto
A.. dejansko jo potem kuhate
ma moja je direkt potonila pa je zacvrčalu, tk d sm jo pol s pomočjo zajemalke namakala... Vode je bilo ful, pa je vseeno potonila smotka
sej skače gor pa dol, samo ko gre preveč dol se kr ustrašim
no hvala za pojasnila... Lp 

You've got a fast car But is it fast enough so we can fly away? <3
- SWEET_THING
- Sramežljivka
hmm mogoče je res nisem dovolj dolgo pustila v vodi....sem se bala da bo kaj narobe...saj nikoli ne veš pri teh stvareh...
Za to pa uporavljam mali lonček, mogoče bi morala imeti večjega. Sem pa prebrala da jo mores z mrzlo vodo splahnit, jaz sem jo vedno s toplo, se je verjetno zaradi tega zažrla barva....
Za to pa uporavljam mali lonček, mogoče bi morala imeti večjega. Sem pa prebrala da jo mores z mrzlo vodo splahnit, jaz sem jo vedno s toplo, se je verjetno zaradi tega zažrla barva....
Pomojem je pa pravilno da jo pustiš vret (se pravi, da kuha) 5 min, zato ker bakterije umrejo šele po parih min na 100 stopinj C.
Men se je tud malo obarvala, taka bol motna je. Se mi zdi, da zato ker mamo tok trdo vodo. Na dnu tistga grelca za vodo se mi tud kar naprej kamen nabira. Sm že razmišljala, da bi jo začela kar v ostekleničeni vodi kuhat
.
Mam pa en drug problem...Pri zadnji uporabi lunetke sm glivice dobila
. In zdej razmišljam a je razlog v tem, ker se vedno malo poškodujem, ko si dajem to zadevo ven in not pa je potem poškodovano tkivo bol dovzetno za poškodbe al sem skodelico preveč umivala?
Men se je tud malo obarvala, taka bol motna je. Se mi zdi, da zato ker mamo tok trdo vodo. Na dnu tistga grelca za vodo se mi tud kar naprej kamen nabira. Sm že razmišljala, da bi jo začela kar v ostekleničeni vodi kuhat

Mam pa en drug problem...Pri zadnji uporabi lunetke sm glivice dobila

-
- Cosmopsiho
- positive vibration
- Cosmofrik