zdj si pa vedno bl želim bit (modna) novinarka / vizažistka oz. karkol je povezan z modo .. ,) če ne .. pa pač upam da "navadna" novinarka .. delala kje pr kakšnem časopisu al na teve .. tut to me veseli ,)
Jst bi bla pa ful voditeljica na tv ... kakšna oddaja, poročila, ma karkoli, sam da bi blo kej. Me pa tut ful veseli delo kriminalista, sam to so bolj sanje kt pa kej druzga. Zej grem v 4letnik, treba se bo odlločit kam naprej, men se pa še sanja ne Lp
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
*Ancy* napisal/-a:hm moj sanjski poklic glede na to da še nism končala srednje šole nimam še nekega sanjskega poklica, ampk bi zlo rada delala v evropski uniji kot prevajalka... k mam ful rada jezike pa to...
Ancy, jz sm bil lih pred kratkim tm - ful iščejo tolmače pa prevajalce - če vpišeš francoščino si zmagala . Tko da službo, če si želiš živeti tam, boš gotovo dobila. Good luck.
Jaz sem točno to: prevajalka v Evropski uniji. Zdaj je še resnično veliko možnosti, je pa treba opraviti "concours".
hmmm, men je sanjski poklic oblikovalec- ne pri nas, ker ti nemore nevem kako uspet, tud v tujino rabs it studerat, sam da ti pa uspe in da ratas znan... mmmm.... ful rada risem...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...