Matura [Združena tema]
Je odlomek. Za katerega pa moraš povedat iz približno katerega knjige/pesmi je ter malce širšo obnovo tega odlomka.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Ja, tudi o obdobjih je treba kar nekaj povedati.
Mislim da so 3 vprašanja na listku.
In 3. vem da je večinoma o obdobju iz katerega je delo, ali pa če imaš nesrečo tiste snovi na začetku knjige za ustne.
Mislim da so 3 vprašanja na listku.
In 3. vem da je večinoma o obdobju iz katerega je delo, ali pa če imaš nesrečo tiste snovi na začetku knjige za ustne.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj

Sploh nisem prebrala kar napisala. Hotla sem napisat, da je treba povedat približno iz katerega dela knjige je. Potem pa seveda še o avtorju nekaj.
Naslov knjige je itak napisan kakor se spomnim.
kaj pa če dobiš npr. biblijo, a tam dobiš kakšen odlomek?
Pa npr. Odiseja, Iliada, itd. ...jaz ne razumem kako naj vem za vsako delo iz katerega dela knjige je odlomek.
Saj se ne bom v vsako delo tako podrobno spuščala.
Em, pa še nekaj, a te ima profesor "pravico" vprašat nekaj, česar ni v katalogu? Naša prof. je namreč taka, da rada sprašuje kr neki xy pa eno obdobje navezuje na druga itd.
tako da upam, da ne bo taka tudi na maturi

Em, pa še nekaj, a te ima profesor "pravico" vprašat nekaj, česar ni v katalogu? Naša prof. je namreč taka, da rada sprašuje kr neki xy pa eno obdobje navezuje na druga itd.

There are no shortcuts to any place worth going.
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj