Tunizija [ZT]

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...
Odgovori
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

^jz pa še en tedn prej. isto loh pošlm slikce, mam jih ful. isto, če se še kdaj vrnem-mogoče septembra z mojim, bi šla isto.. res pocen pa dobiš res WOOW
nadya
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nadya »

ja jst sm tud slišala da se v hammametu ful več dogaja..da je bol za mlade..
mi je ena punca pisala da gre tud v septembru dol...
midva greva vrjetn 9.9, samira club...
tko da se mogoče vidmo :D
BabySun
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a BabySun »

A je bila mogoče katera že v hotelu Sidi Mansour? Na Djerbi? Midva s fantom grema letos septembra tja.
ღ♥ ne sanjaj življenja..ampak živi svoje sanje ♥ღ
Natashaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Natashaa »

BabySun moja dva starša sta bila pred 2 leti v tem hotelu. Sta bila zadovoljna, mesto je sicer malo dlje oddaljeno, okrog hotela se ne dogaja ravno kaj dosti..je bolj na mirni lokaciji. Zvečer imaš samo tiste animacije pred hotelom,ki se več ali manj ponavljajo, drugam pa nimaš baje kam zait zvečer... Do plaže se je sicer malo zasprehodit, prečkat moraš cesto...Na plaži baje nimaš nič zastonj pijače oz. samo voda je zastonj. Za Al ponudbo se moreš do hotela sprehodit oz. tam kjer je bazen ( tam točijo zastonj pijačo,hrano, itd...) hrana je vredu, tudi sobe so solidne,plaža peščena seveda ;)
Vglavnem moja dva nista imela kakšnih večjih pripomb...seveda če nisi zahteven turist :)
BabySun
Sramežljivka
Sramežljivka

aha.. torej sta bila po večini zadovoljna :) upam, da bova tudi midva. Zanima me kako je s hrano? Kakšne posebnosti? Zanima me, ker sem opazla, da je kar nekaj punc na tem forumu, ki niso bile zadovoljne s hrano v Tuniziji. Seveda pa je to tudi zelo odvisno od hotela v katerem si.
Na agenciji mi je povedala vse najboljše in najlepše o tem hotelu, kakšna je resnica, pa bova videla septembra :wink:
Natashaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Natashaa »

Mojima dvema je bil hotel všeč, brez kakih večjih posebnosti . Tako da vrjamem da se bosta imela super :cool:
Hrana je različna, od tiste njihove ..pa tudi evropsko hrano imaš v tem hotelu... Je pa res, da kakih dunajskih zrezkov ne pričakuj( to baje vsi najbolj pogrešajo ko gredo nekam v Afriko na dopust ;)...Če nisi izbirčna pri hrani boš imela vsega dovolj...če pa si..potem pa zna bit kak problem :)
BabySun
Sramežljivka
Sramežljivka

Sploh nisem zbrična :)
Hvala za odgovor
chi chi
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a chi chi »

chiqqa, vidim, da si res uživala :) tudi jaz sem bila v sun clubu maja, za tabo sem šla, 2 tedna, pa še to je bilo premalo..računam, da grem nazaj jeseni :) nič nam ni manjkalo, hrana je ful dobra, najboljša je pa animacija pa animatorji so res face. Me smo z njimi hodile še v duge diskače, ko je blo konc v hotelskem. Res poskrbijo za nepozabne počitnice, ma ni da ni :) Časa za ležanje malo, ker se non stop neki dogaja. tistim, ki se želijo zabavat, žurat priporočam ta hotel. Tud šnops pa slivovko smo jim dale za probat, pa jim ni bil ravno všeč, jegra so pa spil ;) ja v baru pa odklop, sam da so nas vidl so že točil cedro s fanto, pa kake doze to dajejo, deci žganega, ježeš marija :) izven hotela je pa kr malo grozno, vsak te oblaja, na tržnicah kr denar na roke za eno noč, pa na tisoče kamel pa ferarijev, bankrot, sabotaž.. tud slovensko znajo malo, fotograf je vpil za nami u kaka ritka, haha..

Me smo šle dol čist brez pričakovanj, rabile smo počitek, na koncu pa ni blo časa počit. Priporočam Djerbo, hotel Djerba sun club ;)
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

^ja no NOROO, isto jz pridm jeseni nazaj 100% :D hehe

Men se je ISTO tole dogajal non stop..sabotaž, ježeš marija, u kaka ritka, fotograf skos na preži :D men je blo norooo. ja pa isto ferrarije, pa kamele lol pa res usi te obljajajo na polno tam dol. Jz tut priporočam Sun club hotel, animatorji res face ja, mi smo jim nosil šnopc (domač) pa usak večer jim rihtal pijačo (Boho al neki-kao njihova vodka), da so se ga ubil in šli vn, nas so tut vabil sam kva če sm s starši hehehe sam mi ni nč manjkal, pousod nas je blo dost, pomoje so si misnli ludi Slovenci :D
Isto pr nas, k sm jih naučila delat Miš maše pa to, so mi skos nosil, še pršla nism do šanka so že prpravl in mahal in svašta :D res so prjazni, pa face in vse.

Ej veš kva me zanima, a si ti mogoče bla dol z eno Romano :D k ona je z nami
žurala pa še z eno kolegico, pol s eje pa vrnla pa so hodil z domačini pa še z 2ma slovenkama (mogoče vi2?:D) naokol vn po diskačih, da dožviš svašta, rpetepe, pa itak tropi psou :D sej to je ful hudo, jz bi tut tko šla mau bl adrenalisnko varjanto, sam je loh kr nevarn, čeprou so kazni tam tok visoke da pomoje si nč ne upajo :D

in isto, rabil smo počitk pa tko da se zvečer kej dogaja, dobil pa za nazaj prehlajene nosove pa hripou glas :D Priporočam Djerba sun hotel :P
chi chi
Sramežljivka
Sramežljivka

ne nism bla z Romano, me smo ble 3 lude Slovenke, tud spoznale nismo nobene Romane :) Je bil cel avion Slovencev dol, sam na animaciji zvečer pa v diskotu ni blo nobenga vidt, razen ns 3 :) Pršle smo 17. maja dol, šle pa 31. maja. Res so misll, da gremo po enmu tednu, smo jih pa ful zezale, da se nas navjo kr tko znebil, k ostanemo še en tedn :) Smo še na vezi z njimi zdej, pa so rekli, da se folk ne udeležuje aktivnosti tko kt me, da sploh niso za stvar, ne v diskaču ni žurke.. Pa sej so kul usi, pač to je njihov job, zabavat folk, res so dobri, da zdržijo po cele dneve in noči pa skor nč spat.. ja pijačo smo pa me tud nosile, kako so natreniran kako na skrivaj popit..so nam pol že v baru rekli, da ne pijače za njih, me pa da neeeeee, da smo ful žejne :) a si ti še v kontaktu s kom?
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

jz sm u kontaktu s Fezom al neki (skos tm sedijo spodi pa hočjo ene izlete prodat lol) :D da mu pošlm slikce k smo skp šišo kadil lol :D drgač pa edin s temi k smo ga skp dol 'norel' :D hehehe sej pr nas je blo tko, da ceu avion slovencev, recmo tm 25 folka je šlo v ta isti hotel, a vidt je blo tm na animacijah sam ns, pa še ene par, sam da oni niso pol tok sodelval. Naši so bli pousod (moški-fuzbal,učil se arabsko,ma nakonc so usa priznanja pobral hehe k smo babe šopingirale pa pecale tipe haha dobr to ne :D oni nas hehe tipi res k da prvič vidjo žensko :D No ja in smo pol delal 'valove' za te animatorje, za Kampalo pa še enga, nespomnm se pa tko k so omenl Slovenijo, gdor ne skače ni slovenc haha :D folk sam gledu, ker smo use preglasil. Pa valda sodelval pa plesal, a vi ste mel komad Henna henna?:D ceu ludilo na ta komad hehe me je kr ponesl :D res svaka jim čast, niso ne spal, jedl so tm z nami za isto mizo (use rezerviran spešl 4 us, kao en natakar zagledan vame in me je vin+fanta čakala že na mizi) :D in isto ta en animator se skos suku okol nas pa nas zabavu al pa mi njega. res, fotke so čist odbite :D tole djerbo bo treba ponovt pa it še vn zažurat :D
Sm misnla da ste z eno Romano šli, ker ona je šla pa tam pol 24ga dol in so ga žural izven hotela na ful, sam z domačini lol long story :D
ajj škoda k ste šle ent edn kasnej, tko bi bli pa skp tm glasni lol, že tko so nas piusod poznal :D
chi chi
Sramežljivka
Sramežljivka

ja škoda, če bi prej vedl, bi se lahko zmenil :) sej pr nas so bli tud eni čist nori 4 Slovenci, starejši že ampak čist odštekan, to so nam kr pijače nosil k bazenu, k so vidl kje ležimo, pa nč nismo hotle, oni pa da ja, da mormo probat, pa vino s fanto ja, pa uno cedro s pirom, pa boukho s kokakolo, čist tu mač mešance..poj smo pa enkrat skup waterpolo igral, kao Slovenija proti drugim..sam smeh res, kva so bli odštekan..
a veš, da pomojm vem kera Romana je bla to, k smo mel tečaj arabščine je zravn sedela, sam na animacijah je nism nč vidla, pa tud dol v diskaču ne, z animatorji že ni vn hodila, ker jo nikol ni blo zravn. Vrjetn je z unimi k so izlete prodajal alpa s kelnarji ;)
Ja smo mel Henna komad, ubija res, pa ne sam ta, un k je Tigana kačo delov je tud dobr, buša al neki tazga. Pa Mueve la Colita - kok smo se tle nasmejal..ahi ahi, asi asi..poj smo pa plesal je pa Gomez vse kontra plesov, cela zmešnjava, pa ful se nam je smejov.. no sm ti kr ZS poslala, da ne bova tuki debatirale.. v glavnem midve sva se mele noro, če ma kdo kakšno vprašanje, naj pa piše :)
Uporabniški avatar
SunYgirl
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a SunYgirl »

Čau punce,

je bila že katera od vas mogoče v hotelu El Mouradi Hammamet Resort 4* v Tuniziji?
chi chi
Sramežljivka
Sramežljivka

Js ne, js sm bla zdej prvič dol, v Sun Club-u, tud če ma samo 3+ zvezdice js nimam pripomb. Je pa tolk bolša animacija pa amimatorji :))) odvisno kaj iščeš..
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Štajerski konec

Neprebrana objava Napisal/-a Razlagalka »

SunYgirl napisal/-a:Čau punce,

je bila že katera od vas mogoče v hotelu El Mouradi Hammamet Resort 4* v Tuniziji?

Jaz grem 15. junija....sem že spraševala.....na you tube najdeš posnetke :P
Odgovori