Jochie napisal/-a:Yazmeen napisal/-a:Ja zaviji z očmi no

Pač ne dajejo vsi tok za darila, kokr se teb zdi kao normaln, sploh če nimaš lih velik denarja. Ne vem, kva ti ni jasn.
ko se boš poročala, če se boš poročala, boš videla, kakšni stroški so to...morda ti bo takrat moje pisanje bolj jasno!
pisanega pravila pač ni, kakšno mora biti darilo, če pa finančno nimaš za burek, pa raje doma ostani in se poroke ne udeleži...se že najde izgovor!
luštno je jest in pit na račun drugih, nazaj dati je pa marsikomu težko!

Pomojem da se noben ne pride kr sam od sebe napit in najest na tuj račun.Če se ne motm, morš bit za kej tazga povablen s strani ženina in neveste. In če te prov razumem, je blo teb čist samoumevno, da ti bojo svati prnesl denar, da boš ti (delno) pokril stroške svoje poroke?

Pa ne mi s tem 'attitudom', da ti si imel poroko in veš o čem govoriš, jst pa ne in nimam pojma. Ja, vem, da so velki stroški, ampak men ne bi blo tko samoumevno, da mi bo vsak vsaj 100 € prnesu, da bom mal stroške pokrila (bi jih bla vesela, sam ne razmišlam pa tko k ti, da če ne prneseš denarja, da si se pršu sam zastonj napit in najest, omg!?). Sicer pa jst zaključujem s to debato

...let's have some fun, this beat is sick, I wanna take a ride on your disco stick...