Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Devilish
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: In the back of your mind:P

Neprebrana objava Napisal/-a Devilish »

ushergirl napisal/-a:POLOM! :cry:

Enako..
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Ta matura od dons + ustno vredu točke = pogojna! Je bla pa ful lahka, se strinjam, jst sm se pač premal učila, ampak hotla sm pozitivno, več nism prosila, več tut nam dobila:)

Zdej se pa do nadaljnega umikam iz te teme, ker boste zihr govorile o rešitvah, jst si pa ne morm prvoščt živčnega zloma :D
radenska
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: somewhere

Neprebrana objava Napisal/-a radenska »

a res? pri nas bomo vsi 5 pisal :D ne resn, kokr smo se menil mamo prbližn enak, pa tko skor vsem je blo u izi....valda nekej izjem
Uporabniški avatar
izzie
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objava Napisal/-a izzie »

Koliko ste dobile kot pri tisti racionalni??
"Smo stroji za preživetje - robotski posredniki, slepo programirani za ohranjanje sebičnih molekul, znanih kot geni." (Richard Dawkins)
Bella*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Bella* »

je bla lahka, pa ne... malo si mogo razmišlat...

Jaz sem kot dobla pri racionalni 11,31
Dare to be yourself...
ushergirl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ushergirl »

sončk napisal/-a:Ta matura od dons + ustno vredu točke = pogojna! Je bla pa ful lahka, se strinjam, jst sm se pač premal učila, ampak hotla sm pozitivno, več nism prosila, več tut nam dobila:)

Zdej se pa do nadaljnega umikam iz te teme, ker boste zihr govorile o rešitvah, jst si pa ne morm prvoščt živčnega zloma :D

Hahaha, jst tut! :D
Aniiiiika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Aniiiiika »

Če primerjam jesenki rok mature lani in to ki smo jo pisali zdej mi je bla res ta lažja, sam še vedno sem enih par stvari mimo vdarla. Upam da bo z ustnim zadoščalo za pozitivno. Sam da je konc pisnih ustni pa bodo že. Kolko so vam kaj prišle pa pr drugih nalogah rešitve?
Uporabniški avatar
izzie
Komunikatorka
Komunikatorka

Zeznila sem ta kot, pa ne vem kje. Hmm.
"Smo stroji za preživetje - robotski posredniki, slepo programirani za ohranjanje sebičnih molekul, znanih kot geni." (Richard Dawkins)
Bella*
Sramežljivka
Sramežljivka

izzie napisal/-a:Zeznila sem ta kot, pa ne vem kje. Hmm.

toti kot je vsak dobo drugače...

kaj pa druge naloge?
Dare to be yourself...
Uporabniški avatar
izzie
Komunikatorka
Komunikatorka

Ploščina pravokotnega trikotnika je 30 pa nekaj; pri onih enačbah ko so logaritmi pa to, je enkrat -1/2, drugič 2, pri sinusu ne vem; skakač ima povprečje 96 (če se dobro spomnim), da bo imel 98 mora 5. skok biti 106m; pri kvadratni enačbi so neki koreni -1 +- koren2, se mi zdi, se tudi ne spomnim, pa a < 2; geo. zaporedje a1 = 2, q = 3, vsota je neka ogromna številka; pri z-jih sta z2 in z3 nasprotna, 1 in 3 konjugirana; pri 6-kotniku je 7,9 (kar imam sicer narobe, ker pri kosinusnem izreku nisem tam dala -2bccosalga ampak -bccosalfa); integral je 9/2. Kaj sem izpustila?
Bella*
Sramežljivka
Sramežljivka

ja to mam jaz vse tak kot ti....

ble so še one krožnice: y=1/2x+1

pa še dve...

pa one enčabe ko si mogo krajšat...

pa še ena enačba ko je pol a na 2/3
Dare to be yourself...
Uporabniški avatar
izzie
Komunikatorka
Komunikatorka

Aja točno, to je še bilo, ja. Premica je y = 1/2x + 1, krožnica (x-2)^2 + (y-2)^2 = 4, elipsa pa x^2/4 + y^2/1 = 1. Tam pri krajšanju je bil tisti a^2/3, ali?

Edit: Ne pri krajšanju, poenostavljanju. Pri krašanju je prvo 2/51, drugo x/x+3 (ali nekaj takega), 3. pa nisem vedela kako rešit, nekako sem in sem dobila 1 / n+1
Zadnjič spremenil izzie, dne 06. Jun. 2009 12:26, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
izzie
Komunikatorka
Komunikatorka

Koliko je pri 6sin4x = 3 rešitev??
Uporabniški avatar
razmazena_maca
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a razmazena_maca »

izzie napisal/-a:Ploščina pravokotnega trikotnika je 30 pa nekaj; pri onih enačbah ko so logaritmi pa to, je enkrat -1/2, drugič 2, pri sinusu ne vem; skakač ima povprečje 96 (če se dobro spomnim), da bo imel 98 mora 5. skok biti 106m; pri kvadratni enačbi so neki koreni -1 +- koren2, se mi zdi, se tudi ne spomnim, pa a < 2; geo. zaporedje a1 = 2, q = 3, vsota je neka ogromna številka; pri z-jih sta z2 in z3 nasprotna, 1 in 3 konjugirana; pri 6-kotniku je 7,9 (kar imam sicer narobe, ker pri kosinusnem izreku nisem tam dala -2bccosalga ampak -bccosalfa); integral je 9/2. Kaj sem izpustila?
waaaa a ti to res? :eek: jaz sem tud take rešitve dobla :D pa one premie tud. pri 6sin4x=3 dobiš sin4x=1/2, 4x=30, x=7,5
ne morem verjet, vsa 4 leta je bla mat moja šibka točka :eek: s tem da trikotnik in vektorje sem čist zajebala, ker se kotnih funkcij nisem spomnila, druge poti pa tud nisem vidla v afektu. vektorji pa... niso moja močna stran :D
torej bodo proenti kar visoki za oene... :?
Bella*
Sramežljivka
Sramežljivka

ja tisti tretji je bil menda1/n+2

aya sinus še jaz sem dobla 5pi/24 + kpi/2

pa pi/24 +kpi/2
Dare to be yourself...
Zaklenjeno