Krema za sončenje

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LanaMaxim »

Ja, kar slepite se. :) Mislim, toliko je opozarjanja in nagovarjanja ljudi pa še kar ne zaleže. To je pa pač v naši kulturi, družba je tako naravnana. Zdaj pa nazaj h kremam. :D
majchy84
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a majchy84 »

S čim pa zaščitite lasišče pred soncem (razen s klobučki, rutkami ipd.)? Ker mene čist zmer opeče po lasišču in je zelo neprijetno. Imela sem enkrat en kao sprej z ZF za zaščito lasišča, ampak se mi zdi, da me je še prej opekl :?
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a UG84 »

Najboljša zaščita je klobuček, rutka. Čeravno ga ne moreš imeti stalno gor,če ne druga ko leiš ali se kopaš te moti.

Jaz bom letos verjetno kupila kar od Sundance (DM) spray za lase. Nekateri so po lases in lasišču kar z izdelki za sončenje pošpricajo, samo meni bi to pomoje preveč zmastilo lasišče.
Uporabniški avatar
*zverinica*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *zverinica* »

majchy84 napisal/-a:S čim pa zaščitite lasišče pred soncem (razen s klobučki, rutkami ipd.)? Ker mene čist zmer opeče po lasišču in je zelo neprijetno. Imela sem enkrat en kao sprej z ZF za zaščito lasišča, ampak se mi zdi, da me je še prej opekl :?

jz mam od Kerastase sprej za zaščito, lan sm ga kupla pr Maliju v Kranju - taka rdeča flaška...in sm se lan na morju skoz špricala pa me ni opekl - pa še fajn diši :wink:
majchy84
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a majchy84 »

Kolk pa je to €? Pa kje je že točn mali v kranju?
Uporabniški avatar
*zverinica*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *zverinica* »

hmm zdej pa ne vem cene, jz sm to zravn kupla k sm se frizirala :) sam prou velik ne, najbrž tm okol 10€ ... Mali je dol na sejmišču, v Supernovi - na uni strani k je gorenjska banka
Maya19
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: MB

Neprebrana objava Napisal/-a Maya19 »

Jaz sem si pa letos nabavila kolekcijo Collistarjeve nege za sončenje. Moja mami že nekaj let od njih uporablja in je ful zadovoljna. Jaz se pa nikoli nisem nekaj fuuul mazala s kremami-razen mogoče prva dneva na morju, ker me ni nikoli opeklo, lani mi je pa ožgalo rame, tako da sem imela prav opekline :? . Sonce je vedno bolj močno ja, tako da se ni več pametno tako igrat.
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Tamarra* »

Jaz sem pa ravno včeraj kupila kremo iz brazilske kolekcije s faktorjem 15 v l'occitanu in upam, da ne bom razočarana :)
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
*amber*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *amber* »

Je katera že sprobala Afroditine kreme za sončenje?
evahunnie
Debatorica
Debatorica
Kraj: Tihomorsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a evahunnie »

Js mam pa na začetku Justove izdelke za sončenje, k dobim podlago pa Coppertone olja :D mmm noro dišijo!
*AnNy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *AnNy »

kje se pa dobi ta Coppertone? prvič slišm za to..
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

*amber* napisal/-a:Je katera že sprobala Afroditine kreme za sončenje?

Jaz sem si jo pred kratkim kupila...ampak še čaka na sončno vreme, da jo sprobam :) Vonj ma ful prijeten, glede ostalih stvari pa še ne vem kak se obnese.
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

*amber* napisal/-a:Je katera že sprobala Afroditine kreme za sončenje?

Jst sm jo imela lan in mi je bla všeč, ne vem pa, kakšna je sestavinsko, če je za kej. Mene ni nč opekl, pa sm imela 10 faktor, sam mam pa temno polt, tko da...

Kar se pa tiče sončenja in škodljivosti je pa res, da vsako obarvanje kože (tud na rjavo) pomeni poškodovano kožo od sonca. Sicer je hujš, če si rdeč, ampak tud rjav bit ni zdrav. Jst se drugač ful mal izpostavljam soncu, edin na morju tistih 10-14 dni, ampak še to grem dostkrat v senco, ne zdržim prov dolg na soncu :D Mam pa tako polt, da sm hitr k cigo in pol večkrat slišm kej tazga v smislu 'fak, a si se ti cele dneve sam obračala na plaži!?' in mi gre to že kr mal na živce :roll:
...let's have some fun, this beat is sick, I wanna take a ride on your disco stick...
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a UG84 »

Sestavine sem jaz videla samo za mleko ZF20, ne vem katero imate ve. Ta z ZF20 je po sestavinah relativno dober. Vsebuje 2 UV filtra - mineralni filter (tit.dioxide) in pa kemičnega (ethylhexyl methoxycinnamate). Proti koncu sestavin vsebuje (torej malo) vitamina E in izvlečkov kamilice. Ostalo so emulgatorji, gostilci, konzervansi, stvari pač da se krema drži skupaj.

Pri tej kremi me sicer malo moti, da ne vsebuje zgolj mineralnih filtrov (ki ostanejo na koži, za razliko od kemičnih) in pa parabeni (konzervansi) na koncu.

Sicer pa niti ne deluje slaba. :) Hmm...morda jo celo preizkusim. Hvala punce, za idejo.
evahunnie
Debatorica
Debatorica
Kraj: Tihomorsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a evahunnie »

*AnNy napisal/-a:kje se pa dobi ta Coppertone? prvič slišm za to..

Dobi se že vsepovsod, Dm, Muller...men so res fajn, tko dišijo mmm :D
Odgovori