pomoje bodo šli do karen živet.
Pa smešno mi je bilo to, da Lucas tudi malo ne ve o svoji sestri. Ker je bil tako full šokiran, da že zna pisat. Kakšna familija pa so, da se po pet let ne vidjo
Btw, sej vem, da se pač sam tem igralcem ne da igrat, samo še zmeri mi je to smešno..
^^Ja to je tudi meni ful smešno. Pa čist navadn je blo, ko so bli še vsi v srednji šoli, da so vsi živel brez staršev al so se preselil stran od njih, se poročil...
Meni je bil zadnji del tko lep. Sem kr hlipala zraven Ta del bi bil tko perfect konec nadaljevanke, čeprav se sploh ne branim, da bom še eno leto gledala Juliana
[quote="jemina"]Meni je bil zadnji del tko lep. Sem kr hlipala zraven Ta del bi bil tko perfect konec nadaljevanke, čeprav se sploh ne branim, da bom še eno leto gledala Juliana [/quote]
nisi edina, tak lepe učke pa usteca ma omamen obraz
Tisti, ki še niste pogledali 6 sezone do konca.. vam kr zaj povem, da je tak bvz da gledate ker je tak tipičen konec... meni je bila OTH do 4 sezone ful vredi, veliko se je dogajal, zadnji dve pa takooooooooooooo bvz škoda res..
joy23 napisal/-a:Torej, v sedmi sezoni bodo trije novi liki/igralci. Govori se, da naj bi Clay-a igral Bryan Austin Green (David iz BH 90210) Kaj pravite na to?
Ne bi blo napačno, čeprav bi namesto Bryana rajši vidla Dlyana