Ok hvala! Ne ne ne ne ne Pogojna velja tudi za matematiko, moja sošolka je lansko leto nardila pogojno Jooj jst sm tok sfukana, pomoje bom šla kmal spat, si pred spanjem prebrala vse formule in se zbudila ob 2, da se naučim pofukano verjetnost
ushergirl napisal/-a:O, kul, tenks! Sam jst nimam te enačbe o tangensu. Ok no, sej zdej jo vem. Glede pogojnega: se bojim, da bom že informatiko s pogojnim šla čez.
Sej to je standardna enačba za tangens. Nasprotna kateta / priležna kateta.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
pozdravljene somučenice mal me že grabi panika, sploh pa ker se pojavljajo naloge, ki jih ne znam rešit. mi lahko mogoče katera pomaga pri tejle nalogi:
Kvadratna funkcija ima vodilni koeficient a= 1, eno od ničel x= 3 in ekstremno vrednost za x= 1 . Zapišite to funkcijo.
ushergirl napisal/-a:O, kul, tenks! Sam jst nimam te enačbe o tangensu. Ok no, sej zdej jo vem. Glede pogojnega: se bojim, da bom že informatiko s pogojnim šla čez.
Sej to je standardna enačba za tangens. Nasprotna kateta / priležna kateta.
Aha, aha. Good to know.
sončk napisal/-a:Ok hvala! Ne ne ne ne ne Pogojna velja tudi za matematiko, moja sošolka je lansko leto nardila pogojno Jooj jst sm tok sfukana, pomoje bom šla kmal spat, si pred spanjem prebrala vse formule in se zbudila ob 2, da se naučim pofukano verjetnost
Haha, jst sm že odspala eno rundo, zdej pa naprej učit. Jst v bistvu ne dela nalog ampak berm mau pravila pa kako se kej dela.
^^jaz skoraj celo noč nisem spala pa taki občutek mam, da mi bodo formule pobegnile iz glave (še tisto malo kar vem)-dobesedno.... ajh upam da bom vsaj osnovni nivo vedla rešit, ker višji....bo zabaven ja
Men je TOK žou da sm se tok jebala s to matematiko in uložila tok dela in vse popravce in blabla, nakonc sm mela 4, maturo iz mate a mi vrjamete . Nakonc ni blo not 1/3 snovi, a use tiste fore pa hiperbole,parabole,elipse ko so najbolj izi in u izi pridobljene točke itd. ni blo pa še poln stvari...sam verjetnost u PM to pa je mogl bit