^Hehehe zdj sm se jz mau narobe izrazla. Sej isto mam jz v glavi, da že to da sm tle po cele tedne in da se mamov sir adi in oh in sploh, in sm jih ful hvaležna tko da pol zmeri kej pospraulam, sesam tko k še doma ne, pomijem posodo al pa dam v stroj/vn iz stroja in pol so vsi veseli..isto za sabo zmer pospravm, pa pomagam kuhat tut ja, pa prpravm krožnike oz. znosm na teraso pa nazaj not k se poje. Pa obiske pomagam pedenam pa če gdo hoče kej pit..Isto tuki je tko, da ona2 obvezno spijeta kavico k prideta in jz se jima prdružm k me povabta pa kšn piškotk, pa babji čvek pa čvek s fotrom od njega k mava kšne interne...in isto pol jz gdaj kupm da mau hladilnik nafilam al pa če si kej zaželim pa sama prpravm

isto z mojim greva parkrat na mesc u shopping pa nabavva zalogo pijače, pivo obvezno, hrane, čipsa, itak je ap tega že tko rpeveč ap teh sladkarij pa rogljičkov k za naju kupujejo (ponavad mt od njega)..ma ne bom se ponavlala, pa izletki kg remo skp pa toplice, res prou uživamo skp pa sproščeno. sorodniki so vsi face

hehe pa tko..sej to že use piše kšno stran al pa apr strani nazaj hehe. Sam hotla sm rečt, da ne delam jz tle stvari kot dolžnost amapk tko kot zahvala, d aolajšam stvar če že tle jem kot pujsk, pa me razvajajo itd.

Tko k si sama rekla da ju razbremenim (sam tale mt zlor ada kuha,pospraula,lika - še sam mož ji reče da ne rab pou tok zlikat (kšnih robčkou pa tega) pa kr lika likaaa

)... Sam likala pa res ne bi, ker to nočm zafrknt kej cunj, pa tut tko to ma v svoji sobi, vse bl tko da uživa v tem in je to njeno

Pa nej ma hehe likat pa jz nemaram, kuham 1000x rajš, sam nism še neki ful vešča (oni so pa ful gurmani,majo ful radi kup hrane in da je res ornk prpravlen..no sej, počas pa bo šlo tut men hehe)