tok dnarja je čist dost za življenje pri starših, s tem da z mano nimajo nobenih dodatnih stroškov (cunje, ličila, potovanja, bencin, žepnina......). plačujejo samo vodo, elektriko, telefon... pač to kar bi plačeval tako al tko tud če mene nebi blo

Savannah napisal/-a:Ja to je ful odvisno od navad vsakega posameznika. Enim je to mal (spet odvisno od tega v kaj vlaga oz. kaj mu je več vredno glede zapravljanja), drugim pa dost. Men je to čist ok oz. mi bo dovolj (nekaj takega bom tudi sama zaslužila, mogoče še mal več na mesec kot Nia), da bom lahko pokrila stroške stanovanja (300 €, drug del si bo sama pokrila sestra, ki ma itak redno službo), pa da mi še ostane za lastne potrebe (tiste nujne za študentsko življenje pa še kej zraven).Kasneje pa bodo se valda zahteve povečale, ko bom končala fax in iskala zaposlitev.
Čeprou mi pa ni čist jasn kako je lahko nekomu (pri še večji plači) to mal, sploh če živi pri starših.Hm, ne vem no, sej pol je itak taglavno v domeni njih (elektrika, hrana pa vse to ane).
chiqqa napisal/-a:^moj ma občutno več plače pa pride komi skos na mesc lol...pa žvi pr starših..pravi, da je skos neki, sami stroški