Blow job

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a KiLLyKa »

lorelaj napisal/-a:Med nune mi pa tudi ne bo treba it, ker še vedno lahko postanem lezbijka. :)

Ker če si lezbijka, ne moreš nič fasat, al kako?
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

andreich napisal/-a:Jochie zapri svoja debela usta!!!!!!!!!! :angry:

naj ti prišepnem, da si falila temo... tema z naslovom "kakšne probleme imam med PMS-om" je drugje...čisto tako mimogrede... :wink:
Uporabniški avatar
Shelve
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Shelve »

:rofl:

Jst še zmeraj ne morem fafat, vi se pa zajebavate! :D
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

ne moreš ali nočeš??? :D
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a lorelaj »

KiLLyKa napisal/-a:
lorelaj napisal/-a:Med nune mi pa tudi ne bo treba it, ker še vedno lahko postanem lezbijka. :)

Ker če si lezbijka, ne moreš nič fasat, al kako?

?? Ne to, da lahko postanem lezbijka, je letelo na Jochijevo provokacijo, da najbolje, da pustim fanta, da me ne bo čez nekaj časa tepel in bom ena izmed petih, ki padajo po stopnicah. Pa če že moram poudarit, mišljeno je bilo ironično ... :roll:
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

KiLLyKa napisal/-a:Ker če si lezbijka, ne moreš nič fasat, al kako?

realno gledano so možnosti za to res veliiiiiko manjše :)
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a KiLLyKa »

Vseeno pa so (k že lih vidm kok pikolovski smo) :D
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

Čist tko, zanč pr ginekologu sm vidla brošuro da se lohka cepš proti Hepatitisu (sej nevem, a sm prou vidla?)..uglaunem neki, kar usaka (več kot 50% možnosti) spolno aktivna ženska se sreča s tem in da tega veliko žensk sploh neve da je melo... in me zanima, kok to stane? Baje se pa to cepi kr pri ginekologu samem.

Aja pa pri enih se to azvije v 'resno bolezen' pri enih pa pač mine (ne da bi sploh vedli).
*srčica*
Debatorica
Debatorica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a *srčica* »

^^ Ampak se da cepit samo za določene vrste hepatitisa na žalost, za c vem da ni cepiva. Mislim da je cepivo za b, za druge pa nevem... Odvisno je, če je akutno obolenje, kronično, al si pa samo prenašalec...V nobenem primeru ni prijetna zadeva. Največkrat pa hepatitis vodi v odpoved jeter, počasi odpovedujejo, zato moreš ful pazit kaj daš v sebe...Na alko lahko pozabiš do konca lajfa, kot na velik drugih stvari, ki zdravemu človeku ne škodujejo tok.
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

to ni hepatitis, to je cepljenje proti HPV (humani papiloma virus)

cepljenje stane okol 300 eur, deluje pa samo proti 5im najnevarnejšim vrstam HPV (oziroma 3em, odvisno katero cepivo je)
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Tamarra* »

*srčica* napisal/-a:^^ Ampak se da cepit samo za določene vrste hepatitisa na žalost, za c vem da ni cepiva. Mislim da je cepivo za b, za druge pa nevem... Odvisno je, če je akutno obolenje, kronično, al si pa samo prenašalec...V nobenem primeru ni prijetna zadeva. Največkrat pa hepatitis vodi v odpoved jeter, počasi odpovedujejo, zato moreš ful pazit kaj daš v sebe...Na alko lahko pozabiš do konca lajfa, kot na velik drugih stvari, ki zdravemu človeku ne škodujejo tok.

Ja, cepivo je za b, pa tudi za a, pa tudi tolk drago ni, da se ne bi dalo cepit :wink:
Je pa res neprijetna zadeva, če to stakneš, ima znanec to, smo skupaj bili na morju in takrat sem zares videla, koliko je problemov s tem, kaj daš v sebe :?
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Valeria
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Valeria »

Fafanje je sigurno bolj intimno kot vaginalni odnos...Tudi jaz ga doživljam tako..
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

....
Odgovori