Ma fora je o tem da sm se tko mal prepozn spomnla hehe....to je blo tko pol leta nazaj in me takrat to ni motil kao,sam zdj k se spomnm bi ga pa kr pre*ukala ...nevem o njej je govoru k da je boginja in očitno je mislu da mene ne bo motil!K sm mu to omenla je pa reku da se men to sam zdi da pretiravam...sj je res,da sta mu ta kolegica in njen tip full stala ob strani predn sva mi2 začela sam vseen,če je meu tako mnenje o njej bi biu raj tih k pa da gre to svoji "frišni" punci govort a ni tko?!Včasih se mi zdi k da tipi nimajo možganov,sploh ne premišljujejo kva govorijo....
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
Zdj se je umiril to pa zato,ker sm popi****a in je BAJE prekinil vse stike z njo...sicer mu jst ne verjamem,ker sm bla zanč firbec in sm pogledala telefon njegov in vidla njeno cifro klicano sam zdj je nima shranjene kao da jst nvem da je to njena cifra,pa ga vprašam zakaj jo je klicu in je reku,da je klicu njenega tipa in blablala....Nevem a bi mogla bit ljubusumna al kva čm narest,ker njo poznam in smo bli včasih skupi uzun in tko,pa še od mojga tipa tastara sta jo spoznala in je njegova mt rekla kok je simpatična itd.joooooooj vrel je u men takrat
Drugače se pa normalno obnaša do mene,nevm hoče met bebija z mano in vse sam me full skrbi,k mi je že omenu da bi se spet začel družt itd.Kr strah me je
Na srečo pri nama njemu še nikoli ni zvonil telefon med sexom. Ene 2x je meni, a sem ga imela po tiho. Videl je, da mi zvoni pa je rekel: lej, telefon ti zvoni. Jaz sem ga okoli obrnala, da se ni videlo in rekla: ne pustiva se motit. Pa sva sexala dalje.
Ne ne ta leta sm dala že čez jah ni blo slišat kej preveč nujnega nvem,mah kr neki nvem več tok se po glavi tolčem ker mu prej nism tega rekla,zdj sva se že tokrat skregala glede tega,da je kr alergičen k mu omenm kej tazga sam jst kot jst ne morm bit tih hehe.
sploh pa kako so ti lohka te zadeve k so ble pou leta nazaj sploh tok pomembne. halo sej nisi vec glupa 15 letnica...najbrs.. (ceprou po pisanju posta si nase vrgla tako luč)