Jochie napisal/-a:je danes v sloveniji večja verjetnost, da me neznanka okuži z virusom HIV-a, ali je večja verjetnost, da se na cesti nekdo vame zabije in sem mrtev?
kaj pa drugi potencialni dogodki, ki te lahko odnesejo v nebesa? npr ledene sveče na robovih streh pozimi? si kdaj pomislila, da ti lahko katera na glavo pade? ali pa da od nekod pridivja pes in te napade?
v življenju lahko umreš zaradi nešteto razlogov in prav gotovo je najmanj 100 takšnih, pri katerih je večja verjetnost, da se ti zgodijo, kot pa verjetnost, da stakneš spb...in upam si trditi, da o teh (tudi bizarnih) razlogih sploh ne razmišljaš, pri seksu brez zaščite pa delaš paniko...
vse skupaj mi je smešno...
mislm,keri butasti argumneti, kot da bi bil v osnovni šoli. najbrž se noben ne postavi pod napušč in čaka da mogoče nanj pade ledena sveča,ampak se temu,če se da, izogne.
tukej se gre za tvoje zdravje in šele,ko ga nimaš lahko veš kako dragoceno je.na to ali stakneš spb ali ne,maš vpliv, lahko izbereš zaščito in se greš testirat, se pravi prevzameš odgovornost zase in za druge. me zanima,kako bi govoril da je zaščita brezveze, ko bi staknil kakšen gentialni herpes ker to pomoje kr fajn boli...pa če maš že argumente na takem nivoju, a se potem tud usedeš za volan pijan in nepripet,ker je itak brezveze gledat na svojo varnost,če ti je namenjeno ti je pač namenjeno?