Blow job

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

Jochie napisal/-a:je danes v sloveniji večja verjetnost, da me neznanka okuži z virusom HIV-a, ali je večja verjetnost, da se na cesti nekdo vame zabije in sem mrtev?
kaj pa drugi potencialni dogodki, ki te lahko odnesejo v nebesa? npr ledene sveče na robovih streh pozimi? si kdaj pomislila, da ti lahko katera na glavo pade? ali pa da od nekod pridivja pes in te napade?

v življenju lahko umreš zaradi nešteto razlogov in prav gotovo je najmanj 100 takšnih, pri katerih je večja verjetnost, da se ti zgodijo, kot pa verjetnost, da stakneš spb...in upam si trditi, da o teh (tudi bizarnih) razlogih sploh ne razmišljaš, pri seksu brez zaščite pa delaš paniko...

vse skupaj mi je smešno...

mislm,keri butasti argumneti, kot da bi bil v osnovni šoli. najbrž se noben ne postavi pod napušč in čaka da mogoče nanj pade ledena sveča,ampak se temu,če se da, izogne.
tukej se gre za tvoje zdravje in šele,ko ga nimaš lahko veš kako dragoceno je.na to ali stakneš spb ali ne,maš vpliv, lahko izbereš zaščito in se greš testirat, se pravi prevzameš odgovornost zase in za druge. me zanima,kako bi govoril da je zaščita brezveze, ko bi staknil kakšen gentialni herpes ker to pomoje kr fajn boli...pa če maš že argumente na takem nivoju, a se potem tud usedeš za volan pijan in nepripet,ker je itak brezveze gledat na svojo varnost,če ti je namenjeno ti je pač namenjeno?
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Shelve napisal/-a:A lahko meni svetujete kako naj mi rata BJ všeč, ker se mi gabi :D
Samo ne mi rečt naj namažem s smetano!

... pa dej s sladoledom (sam da mu nau skp zlezu) :D .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SWEETprinces »

Shelve napisal/-a:Kar teče ven? :D
Torej, predsemenska.. Ne morem jst tega malat po ustih! :?

dej bonboncek v usta :) . sicer ni pa niti priblizno grozn... :love:
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

softTouch napisal/-a:a se potem tud usedeš za volan pijan in nepripet,ker je itak brezveze gledat na svojo varnost,če ti je namenjeno ti je pač namenjeno?

ne, z zasebnim helikopterjem se vozim, je bolj praktično! :wink:
andreich
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a andreich »

Omg Jochie...sej sm vedla da si šaljivc, sam da si toolk nezrel!!!
Rajš nehi s tem, ker mi nisi več simpatičn :D

Ne...res zaščita je pomembna pa reč kar hočeš!
Kaj pa recimo cepljenje proti virusu, ki povzroča raka na materničnem vratu, al pa mislim da je tudi neko cepivo proti raku na želodcu itd. si tudi proti temu?
Na sploh si proti preventivi??

Če bi blo po tvoje...ne bi blo kondomov, cepiv, pasov v avtu, bili bi pijani v avtih itd....verjem nas ne bi blo več na svetu!

No, pol pa upam, da te bo enkrat izučil :wink:

Pa še neki: A si ceplejen proti oslovskemu kašlju, rdečkam...????
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Sp3lca »

Ah, itak, da prve enparkrat je malo neprijetn BJ, pol se pa navadiš. Razn, če ti je tudi on ne liže-pol se maš pravico upirat :D Če ti jo pa, pol pa potrpi malo (a nič ne uživaš v tem, da on uživa?).
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

andreich....življenje je ruleta, boj za obstanek, kakorkoli...vsak človek ima svoje prioritete, vsak svoje cilje, vsak svoj način življenja. konec koncev naj bi vsak tudi nosil posledice...

jaz sem se odločil za način, kot sem se...v mojih časih, ko sem imel različnih več partneric, ta preventiva ni bila tako popularna, do pred par leti npr. sploh nisem vedel, kaj je holsterol, sedaj se o njem govori na vsakem koraku, poleg tega se spomnim, da so bile metalne kasete vrhunec, krom-dioksidne v redu, snemali smo glasbo z radia. spomnim se, ko sem nekje v 7. razredu OŠ videl in slišal prvi cd!

takrat ni bilo interneta, takrat smo imeli spectrume in commodorje za igranje igric, ki smo jih nalagali po par minut iz kasete v upanju, da bo prijela, grafika je bila nikakva...

verjameš, da se ženske pred 20 leti niso depilirale niti pod pazduho???

jaz sem rasel skozi vse to in dal vse to skozi...ti si se pa rodila s tem, da je holesterol nevaren, da obstaja veliko spolno prenosljivih bolezni, to imaš vcepljeno v glavi in zato tolčeš svoje.

jaz pa sem kar nekaj žensk dal skozi brez zaščite, dobro se počutim, za očetovstvo me nobena ne lovi zato se mi ne zdi smiselno, da bi sedaj pri svojih letih začel zganjati neko paniko, kot jo v mojih očeh zganjate ve...

ampak ni vam za zamerit, s tem ste se rodile! :wink:
andreich
Sramežljivka
Sramežljivka

Dobro...sej ne zahtevamo od tebe da začneš s kondomi! Ne mislim ti solit pameti, samo malo razmisli :/

Danes ne bo mladim popolnoma nič škodilo, če bodo uporabljali kondome...in tudi ti boš kdaj kot oče želel, da bi tvoji otroci bili zaščiteni, se ti ne zdi?
SPB so in zato ne moreš biti tako proti zaščiti in tovrstni preventivi.

_______
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

že v enem od postov sem vprašal, če imate kakšne statistične podatke oz. ocene strokovnjakov, kakšna je razširjenost raznih SPB v sloveniji? kakšna je verjetnost, da fašeš SPB pri spolnem odnosu z neznancem?

kaj si storila, ko se je pojavila prašičja gripa? si takoj nataknila miha đekson masko za preventivo ali si čakala informacije medijev, če je gripa že v sloveniji? kaj pa če je bolnik s prašičjo gripo pobegnil medijem in je bila/je gripa že pri nas?

menim, da ni toliko SPB-ja v Sloveniji, da bi bilo potrebno delati tako paniko...ker vaše pisanje ni preventiva ampak že panika....moje skromno mnenje...
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

^^ :rofl: :rofl: :rofl:
Uporabniški avatar
Shelve
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Shelve »

Aloha napisal/-a:
Shelve napisal/-a:A lahko meni svetujete kako naj mi rata BJ všeč, ker se mi gabi :D
Samo ne mi rečt naj namažem s smetano!

... pa dej s sladoledom (sam da mu nau skp zlezu) :D .

hahaha sladoled v lončku, samo brez žličke :D

Drugače pa ne razumem tistih, ki grejo ven žurat, tam npr. punca spozna fanta, densata ceo noč, oba prepotena zgoraj in SPODAJ, potem pa se odpravita na WC.. ma kakooo lahko??? :D :D :D
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Shelve napisal/-a:
Drugače pa ne razumem tistih, ki grejo ven žurat, tam npr. punca spozna fanta, densata ceo noč, oba prepotena zgoraj in SPODAJ, potem pa se odpravita na WC.. ma kakooo lahko??? :D :D :D

dobro vprašanje! :D s tem da so wc-ji ob treh zjutraj tako vsrani ter pokozlani, da človek še scat ne more it, kaj šele da bi lahko seksal! :D
andreich
Sramežljivka
Sramežljivka

Lej...bolš da zaključiva, ker skoz vodiš na isto...js pa ne mislim istih stvari na obrnjen način pisat pa se kregat al whatever.

Pa konec OT!

sicer pa...ne seksat pa ne boste nič fasale...jebeš kondome... :D
Uporabniški avatar
Shelve
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Shelve »

Jochie napisal/-a:
Shelve napisal/-a:

dobro vprašanje! :D s tem da so wc-ji ob treh zjutraj tako vsrani ter pokozlani, da človek še scat ne more it, kaj šele da bi lahko seksal! :D

Jaa, OMG! No, pri takih je verjetno prisotna kakšna spb, prašičja tudi ni izključena :D
Odgovori