nizka samozavest zaradi oprsja:/

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

Mju napisal/-a:sicer to temo načenjamo že stotič ampak kokrkoli že...

če te skrbi zaradi tipov naj ti zagotovim, da imajo rajši manjše kot pa ogromne, vsaj kokr sm js zasledila... sicer vsak rad pogleda za punco, ki je obdarjena, ampak za doma met pa mislim da ni nihče jezen, če ma punca normalno velike al pa mal manjše... (Jochie, se kot predstavnik moškega spola strinjaš?)

kot drugo, manjše so še vedno bolj praktični od velikih, torej si glede tega na boljšem. samo pomisli na tek, športno vzgojo, skakanje, hitro hojo... vsepovsod te velike prsi ovirajo.

kot tretje moreš vedet, da večje kot imaš, bolj se ti bodo na stara leta povesile, torej je spet bolš imet manj kot pa več...

kot četrto pa - (zdej bom napisala tist patetičen stavek, ki je v vsaki tretji temi skor :D ) "če te ima rad, pri njegovi ljubezni ne bodo imele odločilne vloge tvoje prsi..."

sploh pa: danes obstaja na miljone modrcev, zakaj si ne kupiš kakšnega podloženega?

popolnoma se strinjam z vsem razen z zadnjim stavkom...ne razumem žensk z majhnimi joški, zakaj sploh nosijo modrc? modrc je, kolikor mi je znano, namenjen podpori, opori, pri majhnih joškah pa ni česa podpreti, poleg tega se pa tudi povesiti ne morejo...
sploh pa meni je ženska z majhnimi joški brez modrca ful seksi! :P
Savannah
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Savannah »

*srčica*: napisala je, da se ji zdijo majhne A, B in C pa srednje. :wink:
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a anoyel »

lej teb je hudo, ker imaš male prsi. drugim je pa hudo, ker imajo (pre)velike prsi. se mi zdi, da je vseen boljš met manjše kot pa večje prsi. če si kdaj želiš povečati obseg košarice daš pač podložen modrček gor pa je. kaj naj pa una, k ma ogromen obseg prsi? nima jih kam skrit. tam so in nič ne more storiti. ti pa lahko. sploh so pa tud men manjše prsi precej lepše kot pa večje. ampak tak pač je. sprijaznit se morš in iz tega neki pozitivnega izvleči. sploh se mi pa zdi, da velikost košarice ne bi smela bit dejavnik pri fantih :?
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

Prsi so samo ena od telesnih karakteristik. Če imaš majhne prsi, imaš pa zato zagotovo kaj drugega zelo lepega :)

Ne obremenjuj se s tem...sej vem, da je to lahko reči...sam če je pa res :D
Uporabniški avatar
bLack&white
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Koper***

Neprebrana objava Napisal/-a bLack&white »

to je kvečjemu komlpleks punca mojaa.... ker nisi edina ženska z majhnim oprsjem.. če pa misliš da imaš težave med prijatelji, za to sigurno ni krivo tvoje oprsje :D
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

1. Punci, ki ima male prse in s tem kompleks, nič ne pomaga, če ji tisoč ljudi reče, da so manjše lepše kot večje.

2. Zagotovo so le redko komu prsi košarice A (če to tretiramo kot majhne) bolj všeč kot npr. košarica B. Torej 1. točka avtomatsko propade.

3. Tudi majhnih prsi se ne da skriti. Ne moreš nositi takih in drugačnih oblačil, ker prsi pač ne pridejo do izraza oz. v določenih modelih majic izgleda še manj kot v resnici je ( :D ), pravtako je marsikateri muka sončenje v kopalkah, slačenje pred partnerjem ipd. Lahko je punci z B ali C reči, naj dekle poskrbi za dober podložen modrc in težav bo konec. Če ni kaj podložiti, je bolj težko narediti oh in sploh dekolte.

Še vedno se mi zdi, da večina nima predstave, kaj so zares majhne prsi in vsi več ali manj razmišljate o relativno 'normalnih' (veliki narekovaji!) prsih, zaradi katerih večina sploh nima kompleksov.

In o nošenju modrca košarice A: smisel resda ni v opori, vsekakor pa močno vpliva na višjo samozavest.
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mju »

Jochie, gre lahko tudi za lepšo oblikovanost :)

drugače me pa res zanima, kolk je punca stara? pa če se veliko ukvarja s športom? ker mislim, da tut to res ful vpliva na velikost...

mogoče bi ti pomagal tudi (joj, zdej me boste napadle...), če se kakšen kilogram zrediš... ne mislim, da se čist razbacaš, ampak dejstvo je, da se velik punc (vključno z mano) najprej zredi prav v prsi. js pri seb nihanje teže najprej opazim v tem, če mi je modrc prevelik al pa premajhen, pa tut če gre za manj kot 0,5kg...
Make music, not war
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Jz bi tud mela večje joške. :)
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

"Ne sekiraj se zaradi malih prsi, poudari druge (telesne) atribute!" "Nič ne de če imaš manjše prsi; to je kvečjemu prednost, ker imajo tipi raje manjše!" "Ne iti na operacijo zaradi manjšjih prsi, raje jih "zvečaj" s podloženimi modrci!"

Se sploh poslušate? Mislite, da se blazno napredne, ker ji svetujete kako "se ne obremenjevati" z manjšimi prsmi, v bistvu pa med vrsticami samo potrjujete mit, da prsi SO pomembne.
No, ko se bo prebolel "cosmo girl" (ker o woman res ne moremo govoriti) sindrom, se vidimo v realnosti.

(P.s.: Izjemam se opravičujem.)
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mju »

torej, g00fy_qa, kaj pa ti svetuješ? najlažje je popljuvat, težje je kej konkretnega povedat I guess... :)
Make music, not war
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

How bout.. deal with it? :D Če pa ne, pa get a boob job.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a miteq »

anoyel napisal/-a:sploh se mi pa zdi, da velikost košarice ne bi smela bit dejavnik pri fantih :?

Tako, kot velikost tiča ni izbirni dejavnik pri puncah, ne? :roll:
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

g00fy_qa napisal/-a:"Ne sekiraj se zaradi malih prsi, poudari druge (telesne) atribute!" "Nič ne de če imaš manjše prsi; to je kvečjemu prednost, ker imajo tipi raje manjše!" "Ne iti na operacijo zaradi manjšjih prsi, raje jih "zvečaj" s podloženimi modrci!"

Se sploh poslušate? Mislite, da se blazno napredne, ker ji svetujete kako "se ne obremenjevati" z manjšimi prsmi, v bistvu pa med vrsticami samo potrjujete mit, da prsi SO pomembne.
No, ko se bo prebolel "cosmo girl" (ker o woman res ne moremo govoriti) sindrom, se vidimo v realnosti.

(P.s.: Izjemam se opravičujem.)

Se strinjam, ampak boljše rešitve ni. Če imaš manjše prsi, si izven pubertete in se ob pridobivanju kg ne rediš v prsi, potem je to to - zrasle očitno ne bodo. In nezadovoljstvo ostaja. Kaj narediti? Se sprijazniš (to vključuje sprejetje, poudarjanje drugih atributov) ali pa se operiraš. To sta po moje edini poti do ozdravljenja kompleksa, pri čemer po mojem mnenju in izkušnjah nobena ne zagotavlja 100 % 'ozdravitve', vsekakor pa bolje eno ali drugo kot večno zapiranje vase zaradi dela telesa, ki pač ni ubral željene rasti.

miteq, velikost in oblika prsi sta deloma nakazana že skozi oblačilo in ja, marsikateri moški prvi vtis o ženski, ki jo zagleda pač ustvari na podlagi videnega - velik/majhen dekolte. In s tega vidika je simpatičnost ali antipatičnost hitro določena - mogoče kdo od fantov ne prizna, verjamem pa, da v podzavesti vsekakor deluje to, da večje prsi privlačijo bolj in posledično so tudi ženske, ki so lastnice večjhi prsi po prvem vtisu ocenjene višje kot tiste z manjšim oprsjem. Pri moških temu ni tako - osebno bi na podlagi hlač (četudi spodnjih/kopalk) zelo težko razpravljala o obliki in velikosti penisa, zatorej je tudi izbira partnerja ali simpatije na podlagi tega dejavnika nemogoča. Obstaja možnost, da manjši/neestetski penis žensko odvrne, ko tip sleče hlače in se sama niti ne zaveda, da jo je odvrnilo prav to, a vendar ... Vprašanje, koliko je takih primerov, pri čemer je jasno, da majhne prsi lahko žensko naredijo manj privlačno že v fazi samega spoznavanja.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

Slika

Slika

Small Boob Support Sites:

http://www.trendhunter.com/trends/small-boob-support-sites-keira-knightly-flat-chest

zapomni si: razlicni smo si. punca ki ma mogoce zate popolne prsi, ma pa mogoce 1001 drug problem. prej ko se bos sprijaznila, boljse bo. :wink:
lutkica*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lutkica* »

tudi jaz sem včasih imela manjše prsi.. pred dvemi leti sem se pa nehala ukvarjat s športom, in so se do danes lepo zalile... samo to, da imam danes večje prsi, posledično pomeni, da imam tudi sorazmerno večjo rit, tako da moj nasvet je, da preprosto uživaj dokler so še manjše. :lol:

sicer pa, ob prebiranju teme sem ugotovila, da moj preskok iz Aja na B nije baš nešto (da ne bo izpadlo, da se s svojim karaketerjem (kot bi rekel miteq) hvalim) :P :twisted:
when you wake up it's a new morning,
the sun is shining it's a new morning
i'm coming.. i'm coming home
Odgovori