Izpit za avto
[quote="*purple]to smo tud že ugotovil, da je v ljubljani potrebnega mal več učenja in vožnje po ulcah,kot v kšnei vasi z samo enim križiščem.Je pa res, da tist kar je 50+ je že pretiravanje.
Drgač pa izpit, odvisno od vseh okoliščin..Jst sm ga delala eno leto iz razloga, ker so me mal hecale finance.Potem pa še usklajevanje časa z inštruktorjem,šolo, službo, čakanje glavne,čakanje testou na Roški, ipd....Se mi zdi, da maš v ljubljani težko težko v 2 mescih izpit v roki, če ne zarad druzga zarad glavne, na katero ponavad čakaš, če nimaš sreče, kr tam nekje do enga mesca
[/quote]
nočem bit nesramna, ampak nobena vas z enim križiščem nima svoje avtošole; in ne rabš tko pretiravat... Take razlike pa spet ni; moj inštruktor je včasih delal v lj, in je rekel de je v povprečju največ 5ur več kot pri nas.
In vrjameš ali ne; tut mi ki nismo delal izpita v lj smo čakali na izpitno 1 mesec zaradi gužve.
Drgač pa izpit, odvisno od vseh okoliščin..Jst sm ga delala eno leto iz razloga, ker so me mal hecale finance.Potem pa še usklajevanje časa z inštruktorjem,šolo, službo, čakanje glavne,čakanje testou na Roški, ipd....Se mi zdi, da maš v ljubljani težko težko v 2 mescih izpit v roki, če ne zarad druzga zarad glavne, na katero ponavad čakaš, če nimaš sreče, kr tam nekje do enga mesca

nočem bit nesramna, ampak nobena vas z enim križiščem nima svoje avtošole; in ne rabš tko pretiravat... Take razlike pa spet ni; moj inštruktor je včasih delal v lj, in je rekel de je v povprečju največ 5ur več kot pri nas.
In vrjameš ali ne; tut mi ki nismo delal izpita v lj smo čakali na izpitno 1 mesec zaradi gužve.

jah nevem iz kje ste vi in res nisem govorila za vaše kraje, ker jih verjetno ne poznam in ne vem kolk križišč mate.Izhajam pa iz dobrega primera recimo Bovec, kjer je ja,khm, točno tko kot sm napisala.Aja, pa za glavno te lahko pelje po Tolminu ali do Tolmina in ja waw, imaš celo eno semaforizirano križišče in enga kroženga.in če maš tam več kot 20 ur se je pa res že za vprašat.
Aja fun, ja točno "vas" (čeprav je mesto), brez semaforja, brez ničesar drastičnega ima celo svojo avtošolo

aLLiSSe napisal/-a:JOj purple tale tvoja vas z enim kriziscem. Mislm da nben od ns, k nismo iz lublane, ni meu glavne na domaci njivi med krompirjem, in da tut druga mesta, RAZN lublane premorejo vec kt en krizisce
morda je pa katera naredila izpit na domači njivi med koruzo! za zadnjem sedežu seveda...ampak za to mora ženska vsaj dobro zgledat...

-
- Cosmopsiho
Problem je, da imaš v Ljubljani na samem izpitu in vožnji nasplošno lahko vsak dan drugo situacijo, bolj stresno, več vozil je in s tem več napakic, ki se lahko zgodijo zaradi drugih vozil in ne zaradi tebe( v vsakem primeru pa si pač ti kriv, kokr te ocenjevalci težijo
) medtem, ko imaš npr. v kakem manjšem mestu manjšo možnost, da boš v nevem kaki gneči pristal in z zabitimi vozniki.

It was forever..but it didnt last long..
Jochie napisal/-a:aLLiSSe napisal/-a:JOj purple tale tvoja vas z enim kriziscem. Mislm da nben od ns, k nismo iz lublane, ni meu glavne na domaci njivi med krompirjem, in da tut druga mesta, RAZN lublane premorejo vec kt en krizisce
morda je pa katera naredila izpit na domači njivi med koruzo! za zadnjem sedežu seveda...ampak za to mora ženska vsaj dobro zgledat...

pa kdo poveličuje ljubljano?mislm, hočeš ali nočeš dojet, je v ljubljani pač veliko več "snovi" za predelat in je treba narest velikoveč vaj, voženj skozi ulice, kot v enem manjšem mestu brez semaforja.
in ne ni čisto res, da če znaš enga odpeljat, da znaš vse.Potem nebi tolk raznih neljubljanskih voznikou na Tomačevskem rondoju delal, takih pi*darij
In marsktermu neljubljančanu je velik težje ko pride h nam,četud ma tisto roza knjižco v ladlcu že deset let.
sicer pa ja, jst bi rajš živela nekje v neki vasi z enim križiščem, pa da bi dala za izpit pol manj dnarja kot v ljubljani.
in ne ni čisto res, da če znaš enga odpeljat, da znaš vse.Potem nebi tolk raznih neljubljanskih voznikou na Tomačevskem rondoju delal, takih pi*darij

sicer pa ja, jst bi rajš živela nekje v neki vasi z enim križiščem, pa da bi dala za izpit pol manj dnarja kot v ljubljani.