Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

lolika11 napisal/-a:Če rečmo matematiko pišem 45% pisno, pa ustno dobim 0%... je to vseeno 2 ne? Če je rečmo za 2 40%.

ustno bošs toposto dobila usaj neki pik :D res :D sam da pridš ke, edin če boš zdj nonstop tih hehe
la_estrella
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Povsod po malo

Neprebrana objava Napisal/-a la_estrella »

zvezdicaaa napisal/-a:pa ei a se men zdi al se jim je letos čist odtrgal s tto maturo???

nevem al smo mi tak butasta generacija, al je pa res use tok težje :S
vedno ko si se menu s starejšimi ti je usak reku kak je ta matura lahka, js ziher tega nobenmu ne bom mogla potrdit...

no edin soca je bla lahka...sam kokr pa čujem za vse druge stvari...da o angleščini sploh ne govrim :S

upam da se nas bojo usmilil pr fiski in matki :)

ja letos se jim je ČIST utrgal....

in tud jst upam d bo kriterij pr fiziki precej spuščen :flehan: k men se zdele že :stupid:
Uporabniški avatar
black_bird
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: far away

Neprebrana objava Napisal/-a black_bird »

Dragon_Lady napisal/-a:zgodovinarke :D zgodovina.. katastrofa.. a ve mogoče katera koliko točk je potrebno da se povlečeš skozi? (vključno z internim delom)..

Ja lani je blo 49% za pozitivno :) Tako, da če izračunaš interni del maš okrog 20% pa iz obeh pol moraš skupaj dobit nekje 30%
Uporabniški avatar
jenny00
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a jenny00 »

zvezdicaaa napisal/-a:pa ei a se men zdi al se jim je letos čist odtrgal s tto maturo???

nevem al smo mi tak butasta generacija, al je pa res use tok težje :S
vedno ko si se menu s starejšimi ti je usak reku kak je ta matura lahka, js ziher tega nobenmu ne bom mogla potrdit...

no edin soca je bla lahka...sam kokr pa čujem za vse druge stvari...da o angleščini sploh ne govrim :S

upam da se nas bojo usmilil pr fiski in matki :)

ej pomojm nisi edina k se ti tko zdi...na naši šol se tut pogovrjamo in se usm zdi letošnja ful tžka(od bajle do zgodle)...ja soca j bla pa tut men lahka..sam mamo res super foksa k ns je u nulo prpravu :D
Let me hold you
For the last time
It's the last chance to feel again
But you broke me
Now I can't feel anything
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Zato bo pa mogla bit matematika lahka, da se zbalansira. :D
Uporabniški avatar
aderyn
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a aderyn »

ampak meni se zdi matematika najlažja.
pa ne zato, ker znam, ampak res se mi zdi najbolj splošen predmet na maturi, najbolj osnovne naloge dajo (na osnovnem nivoju, seveda)
fragolaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a fragolaa »

Nam so rekli da kao se naj letos ne bi nižal kriterij pri zgodovini ker so bile res take teme ki jih VSAK obvlada.....

ja pa ja de :roll:
zvezdicaaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a zvezdicaaa »

aderyn napisal/-a:ampak meni se zdi matematika najlažja.
pa ne zato, ker znam, ampak res se mi zdi najbolj splošen predmet na maturi, najbolj osnovne naloge dajo (na osnovnem nivoju, seveda)

so matematičarji edini fer in ne j.... folka neki ...pač da pišejo usaj uno dvojko, pa tut matematko se da naučit, tut če nimaš dlih talenta usaj za 2 ziher, medtem ko angleščina je na maturi res taka da se je ne morš naučit pol da so pa še teške naloge, nevem ka hočjo tti anglisti dokazat :S mislim res se mi ne zdi fer no...

ampak kaj čmo, nič ne mormo ...najbrž bomo vsi sam srečni ko bo konec, pa bomo hit pozabl na use :)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Ne moreš tak posploševat. Men je bla angleščina na maturi čist lahka, matematika isto, medtem ko me je matrala slovenščina. To je pač odvisno od posameznika, kar komu bolj leži...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
anca_kk
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a anca_kk »

fragolaa napisal/-a:Nam so rekli da kao se naj letos ne bi nižal kriterij pri zgodovini ker so bile res take teme ki jih VSAK obvlada.....

ja pa ja de :roll:

kdo je to rekel?
zvezdicaaa
Sramežljivka
Sramežljivka

*mala* napisal/-a:Ne moreš tak posploševat. Men je bla angleščina na maturi čist lahka, matematika isto, medtem ko me je matrala slovenščina. To je pač odvisno od posameznika, kar komu bolj leži...

ja sei če ti angleščina gre fajn ti bo šlo v vsakem primeru al bo tešk al pa lahk...kr tko je pač pri jeziku, sam če primerjamo osnovni nivo angleščine in matematike pa ti lahko vsak ki mu niti matematika niti angleščina ne greta potrdi, da se velik lažje da naučit matematiko in jo pisat fajn, kot pa angleščino....vrjem da bi lahko matematičarji sestavl velik težje naloge....no sicer pa čist možno da se bojo za letos bol potrudl ;)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Dejstvo je, da več dijakov NE naredi matematike kot angleščine. Konkretni podatki za lanski spomladanski rok:
ang (OR): padlo okol 140 izmed okol 5000
mat (OR): padlo 330 od 6400

VIR: KLIK
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

:pale:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ Don't give up :) boš vidla, da ni matematika tak težka kot mislš ( I just hate being wrong :D). Na ustnem dobit 20 točk ni težko, pa še na pisnem ene tolk, pa je narejeno.
zvezdicaaa
Sramežljivka
Sramežljivka

*mala* napisal/-a:Dejstvo je, da več dijakov NE naredi matematike kot angleščine. Konkretni podatki za lanski spomladanski rok:
ang (OR): padlo okol 140 izmed okol 5000
mat (OR): padlo 330 od 6400

VIR: KLIK

to je predvsem zato, ker večim ljudem leži angleščina kot pa matka...no lei sei ni važn, kr tisti ko vam gre jezik nikol ne bote razumel kak je če ti jezik ne gre, in ne morš nič, posluha se ne da naučit...
Zaklenjeno