Hm...kako naj začnem...ok začela sva pred enim letom(s tipom eetaq) in s tem spoznala njegove kolege in "kolegice".Na začetku vse lepo in prav zaljubljenost in metuljčki,ampak se zalomi.Že pri prvem seksu,ki naj bi bil neki pač lepega naju oziroma njega nonstop kliče njegov najboljši kolega in on se javlja na telefon MED SEKSOM...ok požrem nekak kolega biu veseu al karkol in se zgodi drugič seksava ga kliče "kolegica" in se spet jau MISLM HALO se začnem oblačt on prekine in bi nadaljeval E NE BOŠ ZDJ....in jst budala to vse skupi preslišm in sm tih in tih pa me začne motit po pou leta...nevem kr za mano je pršlo mu povem in se mi opraviči!Karkol je ona nardila zakaj ne bi še jst po njegovo,ampak pazi ta "kolegica" je punca od njegovga najboljšega prjatla....Nevem zdj me to full jezi prej očitno tega nism vidla oz. dojela...Kljub njegovemu opravičilu mi ne gre iz glave res ne gre....
What should I do?
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
ne razumem kaj si napisala? med seksom vaju je klicala punca od njegovga najbolšga kolega in zdej bi ji ti rada vrnila in klicala njo, medtem ko ona seksa al kaj
dj mal bl normaln napiš no
ZA VSE JE BLA NJEGOVA KOLEGICA NAJBOLŠA EVO....vse kar je ona nardila bi mogla po njegovo tud jst,med najinim seksom ga je klicala in namest da bi nadaljeval se je pogovarju z njo po telefonu.....ITD
Zdj bolš?
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
loool svašta.. zgleda da mu je blo douhčas da se je mel cajt oglasit...pa ti nisi slišala da je ženski glas, da to ni kolega ampak kolegica? Jz vem da men bi to tip naredu enkrat pa nikol več. Nima on kej se za pog., če mus toji pa če mu je fajn se ubistvu sploh ne bo
svašta...kolk je te star ta tvoj dečko?al je neumno otročji in ne ve kaj pomeni LJUBEZEN in LJUBJENJE. da meni moj to nardi, ga ubijem se je zgodilo in se dogaja, da nama zvonijo telefoni med sexom, ampak nobenemu ne pride na kraj pameti, da bi se oglašal...
se strinjam z NIO ... Ko se naslednjič javi se obleči in pejt! Če te bo klical da prideš nazaj ga gladko zavrni. Naslednič pa ponovi...
Pa povej mu jasno in glasno da si ti ti, in ona ona. Če mu je ona bolj všeč pa naj bo z njo... Pač povej mu da te to res moti in če ne bo bolje, mu pokaži vrata...
čeprav če bi bila jaz na tvojem mestu bi bil srečen če bi lahko sam poiskal izhod ...
Kaj če je pa on kdaj tudi z njo sexal in očitno ona bolje sexa kot i? Pa bi on rad, da delaš tako kot ona? Toliko kot nas je na tem planetu, toliko različnih sexov oz. okusov obstaja...
Ma dej pa kašne članice se vpisujejo.
Ene k pišejo o rezerviranih tičih, druge se razpizdijo, ker noben nč ne razume, kr piše kt en big foot..
Ma svašta Se nism mogla zadržat... :oops:
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.