Hrvaška

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...
Odgovori
Snow flake
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica Ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a Snow flake »

Punce, je bila mogoče katera na Mljetu?
Me zanima, kako je z dostopnostjo plaž (ne hotelske), tako da se lahko umakneš in brez kopalk skočiš v vodo, če je možno, so plaže dostopne, s da ležat? Ipd. (za morsko vodo, ne tisto sladko jezero).
Kakšen je hotel tam? Izkušnje pač glede doživetja tam, če je bila katera na otoku. Hvala
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

Je že bla katera v Opatiji? Jst sm se odločla da grem letos za par dni .. Sama .. Mi paše tako da bom sama malo raziskovala okoli in da nisem nič odvisna od drugih .. Baje da je ful lepo mesto, sploh tisto sprehajališče ob morju - Lungomare .. :) Pa iščem kakšno poceni sobo, itak bom pomojem več al manj okoli, v sobi bom samo spala, tako da ne mislim dajat ful keša za kakšen fancy apartma, ampak mi bi bla dovolj že soba z dvemi zvezdicami ...
Aja pa vaše izkušnje če je že katera šla kdaj sama za par dni na morje? :)
Let's swim to the moon .....
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

Snow flake napisal/-a:Punce, je bila mogoče katera na Mljetu?
Me zanima, kako je z dostopnostjo plaž (ne hotelske), tako da se lahko umakneš in brez kopalk skočiš v vodo, če je možno, so plaže dostopne, s da ležat? Ipd. (za morsko vodo, ne tisto sladko jezero).
Kakšen je hotel tam? Izkušnje pač glede doživetja tam, če je bila katera na otoku. Hvala

jst nism sicer še bla na Mljetu, mam pa kolegico,ki je vključno s celo familijo obsedena z Mljetom in hodi tja že odkar pomni da je na tem svetu.
Mljet je ful miren otoček, lep, zelen...in imaš cel kup divjih plažic na katerih si čisto sam in lahko brez problema tud rit posončiš :D :P Če se ne motim je hotel sam eden, mislm da nima klime če se ne motim, je pa tko no.Ni neka razpadajoča varianta, ampak pač en pouprečen hrvaški hotel,mislm da s tremi zvezdicami.
lahko jo v kratkem pokličem za eno kavico pa jo mal pouprašam, si pa upam trdit, glede na to da je dost zahtevna, da je Mljet res enkraten, le pač to je res, da je ful malo ljudi in da ni skomercializiran popolnoma nič.Če imaš rada mir, vsekakor dobra izbira. :)
Uporabniški avatar
KristinĆk
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a KristinĆk »

mi gremo pa letos spet dol v dalmacijo, sam gremo za spremembo še nižje od splita.. in me zanima kje so kj kraji k tko bl dogaja, da je folka velik, kaki žuri na plažci pa tko..
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Libido,
jaz sem bila letos konec aprila v Opatiji in mi je krasno mesto :) ; ampak je zelo verjetno, da mi poleti ne bi bilo (gužva, ni lepih plaž…)
Tako spomladi pa je super, vreme je bilo krasno za sprehajanje, tista potka ob morju je res lepa, v eno stran greš ob morju, v drugo pa skozi mesto, kafiči na vsakem koraku, ima en tak fajn utrip…

Midva sva bila sicer v Villi Dubrava in sva za 3 dni plačala 85 € (polpenzion, bazen, wellness) :wink:
MissRap
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a MissRap »

Mene me pa zanima,če je bil kdo na Pagu razen v Novalji?
Zdej so že skoraj vsi apartmaji zasedeni,pa me zanima,če kdo ve za kakšen fajn apartma na Pagu?
Lahko napišete na ZS,če je drugače to reklama :).
LP
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

ww)!
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 22:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
theNinna
Debatorica
Debatorica
Kraj: Prlekija

Neprebrana objava Napisal/-a theNinna »

^^ v Gajacu je še fajn. So kolegi lani za nami prišli dol, pa so takoj dobli apartma (samo malo bol so mogli bit glasni v gostilni) :)
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

~NIA~ napisal/-a:
MissRap napisal/-a:Mene me pa zanima,če je bil kdo na Pagu razen v Novalji?
Zdej so že skoraj vsi apartmaji zasedeni,pa me zanima,če kdo ve za kakšen fajn apartma na Pagu?
Lahko napišete na ZS,če je drugače to reklama :).
LP

jst sm bla v Povljani. ne priporočam (sploh nobenga apartmaja tam, niti nič)!

mi smo mel v Povljani, ful lep apartma.Je pa res, da tm nč ne dogaja in da je tam bolj za tiste, ki ali rabijo ful miru al pa se radi vozijo usak dan na drugo plažo/zvečer pohajkovat drugam.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 21:48, skupaj popravljeno 1 krat.
MissRap
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a MissRap »

Mi mo bli lani v Mandrah,ampak je apartma letos že zaseden.Smo bili zelo zadovoljni.Mirna okolica,zvečer se je dalo žurat na paži,če smo hoteli it pa po brih smo se zapeljali pa do Zrč.
Jaz imam rada,da je blizu plaža,pa da nisi na plaži,ku med sardelami :P.
LP
LuvDancin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LuvDancin »

Kera že bla na Šolti? Mnenja, izkušnje? :)
Uporabniški avatar
vseenomiska23
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a vseenomiska23 »

a gre katera na murter kamp slanica??? fuull je lepo tam.. peščene plaže, skalnate, za nudiste, wc-je na novo zrihtane..vse maš.
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a keepsake »

vseenomiska23 napisal/-a:a gre katera na murter kamp slanica??? fuull je lepo tam.. peščene plaže, skalnate, za nudiste, wc-je na novo zrihtane..vse maš.

to je on kamp k sta ubistvu dva dela, vsak na svoji strani hriba?
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
vseenomiska23
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a vseenomiska23 »

Am ne to je sam en - full dolgi je, na drugi strani hriba (zraven ene velike trgovine) je druga plaža... sam se ne reče isto.. če mislim narobe me popravi :)

To je glavna plaža...
Slika
Odgovori