Hrvaška
-
- Kofetarica
- Kraj: okolica Ljubljane
Punce, je bila mogoče katera na Mljetu?
Me zanima, kako je z dostopnostjo plaž (ne hotelske), tako da se lahko umakneš in brez kopalk skočiš v vodo, če je možno, so plaže dostopne, s da ležat? Ipd. (za morsko vodo, ne tisto sladko jezero).
Kakšen je hotel tam? Izkušnje pač glede doživetja tam, če je bila katera na otoku. Hvala
Me zanima, kako je z dostopnostjo plaž (ne hotelske), tako da se lahko umakneš in brez kopalk skočiš v vodo, če je možno, so plaže dostopne, s da ležat? Ipd. (za morsko vodo, ne tisto sladko jezero).
Kakšen je hotel tam? Izkušnje pač glede doživetja tam, če je bila katera na otoku. Hvala
Je že bla katera v Opatiji? Jst sm se odločla da grem letos za par dni .. Sama .. Mi paše tako da bom sama malo raziskovala okoli in da nisem nič odvisna od drugih .. Baje da je ful lepo mesto, sploh tisto sprehajališče ob morju - Lungomare ..
Pa iščem kakšno poceni sobo, itak bom pomojem več al manj okoli, v sobi bom samo spala, tako da ne mislim dajat ful keša za kakšen fancy apartma, ampak mi bi bla dovolj že soba z dvemi zvezdicami ...
Aja pa vaše izkušnje če je že katera šla kdaj sama za par dni na morje?

Aja pa vaše izkušnje če je že katera šla kdaj sama za par dni na morje?

Let's swim to the moon .....
Snow flake napisal/-a:Punce, je bila mogoče katera na Mljetu?
jst nism sicer še bla na Mljetu, mam pa kolegico,ki je vključno s celo familijo obsedena z Mljetom in hodi tja že odkar pomni da je na tem svetu.
Mljet je ful miren otoček, lep, zelen...in imaš cel kup divjih plažic na katerih si čisto sam in lahko brez problema tud rit posončiš

lahko jo v kratkem pokličem za eno kavico pa jo mal pouprašam, si pa upam trdit, glede na to da je dost zahtevna, da je Mljet res enkraten, le pač to je res, da je ful malo ljudi in da ni skomercializiran popolnoma nič.Če imaš rada mir, vsekakor dobra izbira.

Libido,
jaz sem bila letos konec aprila v Opatiji in mi je krasno mesto
; ampak je zelo verjetno, da mi poleti ne bi bilo (gužva, ni lepih plaž…)
Tako spomladi pa je super, vreme je bilo krasno za sprehajanje, tista potka ob morju je res lepa, v eno stran greš ob morju, v drugo pa skozi mesto, kafiči na vsakem koraku, ima en tak fajn utrip…
Midva sva bila sicer v Villi Dubrava in sva za 3 dni plačala 85 € (polpenzion, bazen, wellness)
jaz sem bila letos konec aprila v Opatiji in mi je krasno mesto

Tako spomladi pa je super, vreme je bilo krasno za sprehajanje, tista potka ob morju je res lepa, v eno stran greš ob morju, v drugo pa skozi mesto, kafiči na vsakem koraku, ima en tak fajn utrip…
Midva sva bila sicer v Villi Dubrava in sva za 3 dni plačala 85 € (polpenzion, bazen, wellness)

~NIA~ napisal/-a:MissRap napisal/-a:Mene me pa zanima,če je bil kdo na Pagu razen v Novalji?
Zdej so že skoraj vsi apartmaji zasedeni,pa me zanima,če kdo ve za kakšen fajn apartma na Pagu?
Lahko napišete na ZS,če je drugače to reklama.
LP
jst sm bla v Povljani. ne priporočam (sploh nobenga apartmaja tam, niti nič)!
mi smo mel v Povljani, ful lep apartma.Je pa res, da tm nč ne dogaja in da je tam bolj za tiste, ki ali rabijo ful miru al pa se radi vozijo usak dan na drugo plažo/zvečer pohajkovat drugam.
- vseenomiska23
- Komunikatorka
vseenomiska23 napisal/-a:a gre katera na murter kamp slanica??? fuull je lepo tam.. peščene plaže, skalnate, za nudiste, wc-je na novo zrihtane..vse maš.
to je on kamp k sta ubistvu dva dela, vsak na svoji strani hriba?
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
- vseenomiska23
- Komunikatorka