Kako domači smo lahko pri fantovi družini?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Postojna

Neprebrana objava Napisal/-a cvetkaaa »

Nikoli nisem odpirala hladilnika pri domačih od mojega fanta in on ne pri nas. Sedaj pa že živiva skupaj pri njegovih doma zgoraj, ampak še vedno odpiram samo najin hladilnik. Tašča pa samo svojega. Ko sva včasih kaj kuhala pri njegovih, je vedno vse sestavine poiskal fant jaz sem samo pomagala potem pri kuhi,...
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

nikaragua napisal/-a:^^ :lol: ne upras kaj sm ze jest use pojedla pr njemu :unknown: ampak to samo zato ker pac sm tko vzgojena da sm lohka zbercna sam doma.

lol neboste vrjele, men so vampi ratal clo nekak prebavljivi, ker doma jih nikol nebi oz. kjerkoli drugje. Ta fotr jih zna pa res DOBR pripravt, nč ne smrdijo, nimajo ne vonja ne okusa posebnga, pa ful dobra omakca zravn :D

S tem da tut kšnih kremenatlcou nism jedla, tle pa jih, pa mesa na sploh nism včasih tok, tle pa ker to pač oni majo za čez vikend itd.

Kukr je ena rekla, da je njen fant šu v službo, ona pa je spala naprej in ko se je zbudila, se oblečš, greš dol do kuhinje, tam mami+oče..mogoče še jesta kej, pijeta kavo... men je sprva bil res bedn filing, kaj jz tle delam, ampak sm zlo deleč doma in kaj češ, sej čez urco je pa že moj pršu :) Pa smo s staršema od Mojga lepo počvekal, popil kavico, pojedl rogličke itd... in šezmer je tko.

Pa ful mi je dobro k tako kot oni mene in seveda jz mojga stalno vabmo na rojstne dneve pa tko kej pojest v restavracije, tko da on pozna moje vse+sorodnike in obratno.

Pa dedek od njega me ma rad in se zmer spomnm nanjga in mu kej prnesm, nardim :) Ker se mi zdi da oni nimajo tok ljubečga odnosa(amapk se v to ne vtikujem), jz sm pa tega navajena od doma, ker smo s starimi starši v stiku 24ur/dan ker žvimo skupi in kuha babi čez tedn in tko :)

Pa ušeč mi je k gremo skp na izlete, v Italijo, na morje, v Moravce za cel teden pa ful dobro smo jedl-na njihov račun, nakonc nism vedla kako se zahvalt ker 1000x hvala je premal, pa sm dala denar, pa so sprejel samo 40€ :/..ostalo pa 'Ne, ker sva mi2 povabila,' tko res lepoooo ful od njiju :)

Res, marsikej smo skupi doživel pa še bomo. S fantom sva skupi 3 leta wiii
Trnovcan
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Trnovcan »

Joj žvita v isti bajti pa ne odpiraš hladilnika od njegovih staršev, če bi bil omejen s takimi gestami raje živim pri svojih starših ali pa sam.

Nevem no ni 100% svobode, ni pravega vzdušja pa skos boš nekj gledov kaj boš naredu prav kaj pa ne.

Najtežje se je drugim prilagajat. Bolje da se drugi tebi. =)
Uporabniški avatar
*skokica*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *skokica* »

Trnovcan napisal/-a:Najtežje se je drugim prilagajat. Bolje da se drugi tebi. =)

A ni logično, da se v tuji hiši drugim prilagajaš? Čist druga stvar je, če ti tam živiš (potem itak to postane tvoj dom in vemo kako naprej), kot pa če greš enkrat na mesec za eno noč tja.
Uporabniški avatar
Peterca18
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Peterca18 »

Trnovcan napisal/-a:Joj žvita v isti bajti pa ne odpiraš hladilnika od njegovih staršev, če bi bil omejen s takimi gestami raje živim pri svojih starših ali pa sam.

Nevem no ni 100% svobode, ni pravega vzdušja pa skos boš nekj gledov kaj boš naredu prav kaj pa ne.

Najtežje se je drugim prilagajat. Bolje da se drugi tebi. =)

saj zato pa živim pri svojih starših :D
Ko bom velika, bom Lara Croft.
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nikaragua »

^^jez mislm da useen to negre v nedogled. jez mislm da pride okoli 25 leta cajt k je pocas treba izselit iz hotela mama!

tko da pol je pa uprasanje usazga posameznika al se bo zapufu do grla za 20-30 let ali bo ubrau ksno lazjo pot!
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

^^Ja samo če se preseliš v Hotel Mama št. 2 ni to noben napredek
I laugh at gilded butterflies.
Uporabniški avatar
Peterca18
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Peterca18 »

^^ nisem še 25 in še študiram, tako da sem še upravičena do hotela mama. Živet pri tipovi familiji pa ni čist nič bolš od hotela mama oz. je še slabše, ker si s tem neki tuji familiji nakopal še sebe na glavo.
Ko bom velika, bom Lara Croft.
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nikaragua »

^^ ne ne narobe razumele ...

misla sm da si pac v delu bajte pri enmu zrihtas svoj koticek z locenim vhodom! je pa res da ce ubadva zivita v bloku to ni mozn.
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

Peterca18 napisal/-a:^^ nisem še 25 in še študiram, tako da sem še upravičena do hotela mama. Živet pri tipovi familiji pa ni čist nič bolš od hotela mama oz. je še slabše, ker si s tem neki tuji familiji nakopal še sebe na glavo.
Ja sej točno to sem hotla jaz povedat z mojim postom :)
I laugh at gilded butterflies.
Trnovcan
Komunikatorka
Komunikatorka

*skokica* napisal/-a:
Trnovcan napisal/-a:Najtežje se je drugim prilagajat. Bolje da se drugi tebi. =)

A ni logično, da se v tuji hiši drugim prilagajaš? Čist druga stvar je, če ti tam živiš (potem itak to postane tvoj dom in vemo kako naprej), kot pa če greš enkrat na mesec za eno noč tja.

Men ni logično. Nikjer in nikol se nisem nobenmu prilagajal, če mi ne rata pač, da se drugi podredijo mojim muham pač nismo za skupej...sam takih je bolj malo hehe.
Uporabniški avatar
Shelve
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Shelve »

Trnovcan napisal/-a:
*skokica* napisal/-a:

Men ni logično. Nikjer in nikol se nisem nobenmu prilagajal, če mi ne rata pač, da se drugi podredijo mojim muham pač nismo za skupej...sam takih je bolj malo hehe.

To pa je zaostalo razmišljanje. Verjetno si single :D
Trnovcan
Komunikatorka
Komunikatorka

Hehe drugače nisem. Samo sem oseba bolj na hojla sem pa tja pa take fore.

Mislm jest si to tko pojmujem. Pač mi doma vse pustijo pa sm se navadil vseh teh navad.

Mam punco, ki me ima rada. Njeni starši imajo radi mojo punco zato nej mi ne stopajo na prste, če sm jest do njih navaden in prijazen bodo že potrpeli mojo domačnost. Če jo ne rečem adijo in lepo se imejte. Simpl ko pasul.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Taka aroganca prej ali slej vsakogar po glavi lopne. Nihče namreč ni celo življenje v položaju, ko bi lahko diktiral pravila in dinamiko odnosa.
Trnovcan
Komunikatorka
Komunikatorka

Nvem mene še ni. Pač nisem tok aroganten, ampak aroganten na simpatičen način.

Nevem pri meni se vedno lahko vse počne, če je vredu folk. Na razpolago jim je vse, avto, hiša še denar če je potreba...

Samo, da se ne izkorišča. To pa itak sam vem kdo ja in kdo ne. Samo če smo kolegi zakaj pa ne? Men to ni bil nikol en bavbav.
Odgovori