Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

christianna cruz napisal/-a:
sončk napisal/-a:Joooooj jst se sploh ne morm spravt učit. Kaj je z mano? V petk mam dojčo, v soboto pa itak, mato. Za umret no :cry:

smo na istem , s tem da se pri nemščini ''borim za obstanek'' se pravi za dvojkico ....matematike pa še nisem odprla , nekaj pa znam še ot prej ko smo v šoli ogroomno ponavljali

Jst pa upam na 3 pri nemščini. Ampak glede na to, da sm zdej za foro šla pisat pismo in spis in sm za vsako drugo besedo gledala v slovar, se mi zdi to vse manj dosegljivo. Ej a ti veš te fraze za pisma? Pa kako se napiše datum pa a napišeš naslov brez imena?
Liena
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Liena »

sončk, hudooo! :D

Znala bi edino razstavit sin2x=2(sinx*cosx). Ena točka je pa le :D

Mislim, da so to neki tisti prehodi na neke ostre kote al kaj jaz vem kam tole sodi, kotne funkcije so poleg kombinatorike moja najšibkejša točka. :?

Sam se mi zdi, da je tole kr mal huda naloga, glede na to kaj se pojavlja na maturi, al pa se sam men zdi tak težko, ker so mi kotne tak glupe.
Uporabniški avatar
aderyn
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a aderyn »

Dragon_Lady napisal/-a:
anca_kk napisal/-a:kaj pa za zadnja tema, mirovna gibanja in org po vojni znate? meni nikako ne gre več v glavo :?

tudi jaz sem ostala tukaj.. in resno premišljujem, da bi ju kar izpustila, ker ne gre pa ne gre več :D pa me je strah razkirat.

mene je tudi strah, da če kaj spustim - da bo ravno to :( ker ko bi odprla polo bi verjetno skupaj padla od šoka, ker se nisem naučila. Tako da te grde teme si bom vsaj stare pole pogledala
fragolaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a fragolaa »

Jaz podpisujem brezpogojno kapitulacijo nad ZGODOVINO :cry:

Loh bi bla tema od slovencev ista kot na poskusni bi usaj kej napisat znala :D
_mala_
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a _mala_ »

sončk napisal/-a:
christianna cruz napisal/-a:
sončk napisal/-a:Joooooj jst se sploh ne morm spravt učit. Kaj je z mano? V petk mam dojčo, v soboto pa itak, mato. Za umret no :cry:

smo na istem , s tem da se pri nemščini ''borim za obstanek'' se pravi za dvojkico ....matematike pa še nisem odprla , nekaj pa znam še ot prej ko smo v šoli ogroomno ponavljali

Jst pa upam na 3 pri nemščini. Ampak glede na to, da sm zdej za foro šla pisat pismo in spis in sm za vsako drugo besedo gledala v slovar, se mi zdi to vse manj dosegljivo. Ej a ti veš te fraze za pisma? Pa kako se napiše datum pa a napišeš naslov brez imena?

jaz vem da pri uradnem pismu napišeš na levi strani zgoraj prvo svoj ime,priimek, naslov..(ko maš podano), potem spustiš eno vrstico pa napišeš naslov tistega ki mu pišeš. spustiš eno vrstico in napišeš na desni datum. potem pa začneš s pismom Sehr geheerte Damen und Herren! lahko pa tudi vejico samo potem moreš v naslednji vrstici začet z malo začetnico. Ne vem kak pa je točno, če veš komu pišeš kak začneš Sehr ....? Za zadevo pa tudi ne vem če moreš napisat al ne :?
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Hvala ti! Joj jst bom znorela, tem bl delam nemščino, mn znam. Sam hočem, da se ta teden konča, pa če nardim, al ne nardim, al sm sprejeta, al nism sprejeta, sam da se končaaaaa :(
keglevichova
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a keglevichova »

sončk napisal/-a:Hvala ti! Joj jst bom znorela, tem bl delam nemščino, mn znam. Sam hočem, da se ta teden konča, pa če nardim, al ne nardim, al sm sprejeta, al nism sprejeta, sam da se končaaaaa :(

hehe ka si že vpisala?

jst sm šla tut učiri čez to fazo si zračunala pike na dijaski.net in zdej čist zadovoljna in kar je najpomembnejše: DOL MI VISI ZA MAT :)
bloom*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a bloom* »

jaz mam pa eno vprašanje za matematičarke :)
kako na kalkulatorju pretvorim npr. sin beta= 0.5750 v stopinje?
Ena finta je, na kalkulatorju, sam nikakor ne morem prit do rešitve 35 stopinj in 54 minut :eek:
hvala
Dragon_Lady
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Dragon_Lady »

aderyn napisal/-a:
Dragon_Lady napisal/-a:
anca_kk napisal/-a:kaj pa za zadnja tema, mirovna gibanja in org po vojni znate? meni nikako ne gre več v glavo :?

tudi jaz sem ostala tukaj.. in resno premišljujem, da bi ju kar izpustila, ker ne gre pa ne gre več :D pa me je strah razkirat.

mene je tudi strah, da če kaj spustim - da bo ravno to :( ker ko bi odprla polo bi verjetno skupaj padla od šoka, ker se nisem naučila. Tako da te grde teme si bom vsaj stare pole pogledala

kako daleč si? xD mene je pa zelo strah da bom vse naredila.. potem me bo pa ta zgodovina pokopala.. preprosto je preveč snovi. vse zamešaš. sploh te bitke.. osebe.. ahh
Dragon_Lady
Sramežljivka
Sramežljivka

bloom* napisal/-a:jaz mam pa eno vprašanje za matematičarke :)
kako na kalkulatorju pretvorim npr. sin beta= 0.5750 v stopinje?
Ena finta je, na kalkulatorju, sam nikakor ne morem prit do rešitve 35 stopinj in 54 minut :eek:
hvala

na kalkulatorju imaš eno tipko.. ka ti spremeni rezultat v stopinje :D
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Ej punce, učte se bl francosko revolucijo, prvo sv. vojno, slovence med 2. sv., slovence v avstroogrski. Baje da so se zvedle teme od ene hčerke od ravnatla. Kolegica mi je rekla, da morm bit tih.
Dragon_Lady
Sramežljivka
Sramežljivka

sončk napisal/-a:Ej punce, učte se bl francosko revolucijo, prvo sv. vojno, slovence med 2. sv., slovence v avstroogrski. Baje da so se zvedle teme od ene hčerke od ravnatla. Kolegica mi je rekla, da morm bit tih.

enkrat so se že tud KAO zvedle.. pa so baje bile ravno druge notr..
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Ja jst ne vem, kolegica se je zdela čist navdušena. Seveda se pa tut ostalo učte :)
Dragon_Lady
Sramežljivka
Sramežljivka

kako pa potem ne ve točno določene teme?
Uporabniški avatar
aderyn
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a aderyn »

bom to malo bolj ponovila :D škodit ne more
Zaklenjeno