Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
Liena
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Liena »

Prvi je prav, ker sm jz tud zračunala. Zej grem še vektorje, da vidim, če še kaj znam. :)
Liena
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Liena »

sin2x + 2sinx^2 (x-pi četrtin) enaka 1 ??
Dej mi ti razloži, kaj pomenijo te tvoje kljukice in tale oklepaj! :D Sej se da na bolj enostaven način napisat, ali? :)
Uporabniški avatar
aderyn
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a aderyn »

ok, jaz ne vem kaj naj naredim z zgo, sem šele 4 teme predelala od enajstih pa do zdej :cry: pa ne ravno podrobno
Bella*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Bella* »

jaz tudi s toto zgodovino nikam nea pridem :cry: tak mi je tečno...
Dare to be yourself...
la_estrella
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Povsod po malo

Neprebrana objava Napisal/-a la_estrella »

rafaello* napisal/-a:
la_estrella napisal/-a:
acetat je CH3COO- (pač etanojska kislina brez enga vodika) :D in una formula je bla se mi zdi da Pb(CH3COO)2
hehe, jst sm tud uno od kislega dežja ugibala :D tud jst bi rabla čim več pik :cry:

no jst sm dala pa Pb(COO)2 pa se mi je že zdel d je od ocetne,pa sm useen tko pustila...ma ja...upam d bo gausova mal nižja za 5 :P
kam si se pa vpisala...jst sm se na farmacijo :D

jst tud na farmacijo :wink: upam da bomo sošolke :)
upejmo da bo res nižja za 5...sej kar smgovorila z ljudmi...noben nima glih dobrega filinga :?

sm šla računat,d če bo omejitev na farmaciji 88,5 (max do zdej) rabm 21 pik,k sm bla v 3. in 4. letniku odlična...pa glede na to kok se usi pritožujejo/mo,pa še manj nas je vpisanih kot lansko leto...mam da pridem gor :)
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Liena napisal/-a:sin2x + 2sinx^2 (x-pi četrtin) enaka 1 ??
Dej mi ti razloži, kaj pomenijo te tvoje kljukice in tale oklepaj! :D Sej se da na bolj enostaven način napisat, ali? :)

kljukice pomeni "na".. pač potenca :D ti bom z besedami napisala.... sinus dva iks plus dva sinus iks na kvadrat krat: oklepaj iks minus pi četrtin zaklepaj je enako ena! :D

Hvala za tist rešeno! Tista prva je res džabe, sam jst se tega sploh ne spomnem da smo to delal v šoli, kaj je to, prvi letnik? :roll: No če se pojavi bom znala haha :D
shiki
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a shiki »

zgodovinarji...kok daleč ste? omg js sem komaj pri 4 temi..

a mislite da se zna zgodit da bi dal iste teme kot so ble na poskusni?..men se ne da učit vseh 10 tem jaoo :?
Bella*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Bella* »

shiki napisal/-a:zgodovinarji...kok daleč ste? omg js sem komaj pri 4 temi..

a mislite da se zna zgodit da bi dal iste teme kot so ble na poskusni?..men se ne da učit vseh 10 tem jaoo :?

ja vse teme so možne, samo jaz res upam da totih slovencov s puskusne ne bo not...
Dare to be yourself...
anca_kk
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a anca_kk »

kaj pa za zadnja tema, mirovna gibanja in org po vojni znate? meni nikako ne gre več v glavo :?
vitavita
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a vitavita »

Ja morm še slo ozemlje v rimski in zgodnji srednjeveški dobi in bom imela vse "obnovljene".

Upam, da bojo lahka vpr., pa da ne bo antike, RNCja al pa selitev...
Klea_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Klea_ »

Še ena, ki oboleva ob zgodovini.

RNC :heul:
Uporabniški avatar
razmazena_maca
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a razmazena_maca »

keglevichova napisal/-a:
sončk napisal/-a:Karkol bo, bom zajebala definicije. :( Eriksona si pa bom pogledala ja, pa Kohlberga (tale je obupen! vse je isto...). Čeprov meni nekaj pravi, da bo not Freud, mogoče je pa to samo moje ONO, ki se preslikava v mojem JAZu :D (čeprav mi moj NADJAZ pravi, da bo neki zajebanga ker je to pač norma)

Kaj pa bi blo glede socializacije? A gremo mal skupi ponovit te stvari, k bodo najbrž not? Jst si bom pomoje bl zapomnla če tle piše :D

Pač socializacija je proces preko katerega se posameznikove vrednote, stališča, prepričanja oblikujejo v skladu s tem kar je v določenem družbenem sistemu zaželjeno. Obstaja primarna socializacija (starši) in sekundarna socializacija (vrtec, šola..). Socialna deprivacija je tisto, ko so volčji otroci (pa jih mal opišeš), resocializacija pa prevzgajanje npr. zločincev.

jst mam mal lažjo definicijo: SOCIALIZACIJA je proces sprejemanja in prevzemanja različnih vedenjskih vzorcev tiste skupine v kateri posameznik živi. drugač mam jst tle še napisan TERCIARNA SOCIALIZACIJA??! :eek:
joj sem spadajo še vzgojni stili,ne :roll:
socializacija je ontogenetski proces kot temeljno, vsesplošno uvajanje individuuma v objektivni svet ali del družbe. :verweis: :grinsevil:
christianna cruz
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a christianna cruz »

sončk napisal/-a:Joooooj jst se sploh ne morm spravt učit. Kaj je z mano? V petk mam dojčo, v soboto pa itak, mato. Za umret no :cry:

smo na istem , s tem da se pri nemščini ''borim za obstanek'' se pravi za dvojkico ....matematike pa še nisem odprla , nekaj pa znam še ot prej ko smo v šoli ogroomno ponavljali
Uporabniški avatar
aderyn
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a aderyn »

Jaz niti nočem RNC :( pa naj dajo spet antiko, ker je najbolj splošna, prosim prosim :D

jaz sem šele pri francoski. danes ne bo dosti spanja
Dragon_Lady
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Dragon_Lady »

anca_kk napisal/-a:kaj pa za zadnja tema, mirovna gibanja in org po vojni znate? meni nikako ne gre več v glavo :?

tudi jaz sem ostala tukaj.. in resno premišljujem, da bi ju kar izpustila, ker ne gre pa ne gre več :D pa me je strah razkirat.
Zaklenjeno