No jst sm tudi kr domača pri njegovih, ampak so res ful fajn ljudje, tako da ni blema
Vsi se tikamo med sabo, sm jih na začetku vikala, pa sta me skoz popravljala, tko da sm se zdej navadla
Kar se tiče hrane pa tega.. na srečo nism preveč zbirčna, pa "tašča" dobro kuha tko da ni panike. Včasih tud jaz kaj skuham al pa nardim kako sladico al pa vsaj pomagam. Problem je v tem, da je bila "tašča" skoraj celo leto ful bolna in skoz po bolnicah, tko da sm ji res hotla pomagat, ker je bla zelo boga. Pa takrat ko je bla v bolnici, jaz pa pr njih, sem doskrat jaz kuhala za mojga in njegovga fotra (itak ni nobene druge ženske v hiši). In mi res ni panike. Itak mi moj zmeri pomaga (oz. se vsaj trud

).. Ponavadi je pa tako, da če jaz kuham, njegova mama pospravi po kosilu, če pa ona kuha, pa jaz
In ja, tud jst si vedno lahko vzamem iz hladilnika karkoli, ampak prej itak vprašam, če lahko.
Stuširat se grem tud jst vedno brez problema, ampak itak ne visim v kopalnici dolgo časa.
Kar se pa pospravljanja tiče, načeloma ne pospravljam, sem pa pomagala takrat ko je bila tašča ful bolna. Al pa če vsi pospravljajo, itak da bom pomagala zravn, ne bom sam jst sedela pa v luft gledala hehe.
Ma mislm, da mamo fajn odnos, tko da mi res ni neprijetno pri njih. Itak, da ni čist isto kot doma, ampak se zdrži