black_bird napisal/-a:Hm....eno vprašanje še mam glede geografije Pri Sloveniji sem napisala na vprašanje pod onim tortnim diagramom poindustrijska družba in ne postindustrijska družba. Mislite, da bodo upoštevali, kaka je sploh razlika?tnx....papa
Pomoje je pravilno sam postindustrijka, ampak ne vem pa ne.
Kaj ste dale tm pr Sloveniji neki kakšno izotermo ma januarska temperatura (neki tazga)?
black_bird napisal/-a:Hm....eno vprašanje še mam glede geografije Pri Sloveniji sem napisala na vprašanje pod onim tortnim diagramom poindustrijska družba in ne postindustrijska družba. Mislite, da bodo upoštevali, kaka je sploh razlika?tnx....papa
Pomoje je pravilno sam postindustrijka, ampak ne vem pa ne.
Kaj ste dale tm pr Sloveniji neki kakšno izotermo ma januarska temperatura (neki tazga)?
black_bird, mogoče sploh ne bodo opazili, da si izpustila "st", drugače pa, sej to je dejansko pozno industrijska družba, torej je se pojavi po industrijski, tako da pomoje ne bo frke.
no kako vam gre zgo?
meni trenutno katastrofa sm bla prepričana, da kr znam, sej sm se celo leto to snov za teste učila, zdej se mi pa zdi da kar naenkrat ne znam več nič. ehh.
miu. napisal/-a:no kako vam gre zgo? meni trenutno katastrofa sm bla prepričana, da kr znam, sej sm se celo leto to snov za teste učila, zdej se mi pa zdi da kar naenkrat ne znam več nič. ehh.
jst sm mela isti filing za psiho. sam boš vidla da se boš pol spomnala (ko bo treba). ne se učit, ampak BERI. vsaj men tak rata..
jst mam še eno vprašanje glede eseja pr angleščini. a je blo treba podčrtat kater esej si izbral?? jst sm pisala glede "freedom".. ampak sm pozabla označt. a odbijajo točke?
miu. napisal/-a:no kako vam gre zgo? meni trenutno katastrofa sm bla prepričana, da kr znam, sej sm se celo leto to snov za teste učila, zdej se mi pa zdi da kar naenkrat ne znam več nič. ehh.
*AnNy napisal/-a:jst mam še eno vprašanje glede eseja pr angleščini. a je blo treba podčrtat kater esej si izbral?? jst sm pisala glede "freedom".. ampak sm pozabla označt. a odbijajo točke?
kar nekaj ljudi z naše šole je tudi pozabilo označit, po moje ne bodo odbijali zaradi tega, ker bojo videli o čem si pisala
eh nič se sekirat... če si se celo leto učila za teste, ziher znaš... jaz se danes začnem učit drugače pa ja, letos me na maturi nič več ne more presenetiti...
račka1 napisal/-a:Lep pozdrav! Sem nova na forumu in me zanima kako se vam je zdela kaj angleška matura?
Hej račka, welcome Debate o angleščini so tud že potekale ja.. Meni je bla zlo težka,prvi del mi bo čist znižal oceno,
Drugače mi angleščina ne dela nekih problemov, ampak prvi del je bil meni zlo težek. Še dobro da sta bla pismo pa esej na izi Tebi se je tud zdelo težko?