kam ste se vpisale?

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Odgovori
Uporabniški avatar
aderyn
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a aderyn »

^Tajca^ napisal/-a:Glede na maturo se mi zdi medicina z usakim dnem bol oddaljena :? Drgač sm pa vpisala pod drugo mikrobiologijo (kar me na srečo dost zanima :) ), pod tretjo pa kemijo UNI (k je pa itk s prvimi željemi zapolnjena :roll: )

Meni pa je najhujše, da sploh nimam občutka in bom verjetno v vsakem primeru presenečena 13.julija, ko bom videla rezultate - upam pa, da pozitivno
Uporabniški avatar
izzie
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objava Napisal/-a izzie »

aderyn napisal/-a:
izzie napisal/-a:^^ Tudi jaz sem lani tako naredila, da sem samo na medicino hotela, pa sem na 2. in 3. dala nekaj bvz, toliko, da ni bilo prazno; in letos zvišujem maturo.

Ima katera od vas Mb pod drugo željo? Če ji slučajno Lj ne uspe, da kako sošolko spoznam. :D

Si šla na kakšen maturitetni tečaj ali se samo prijaviš na izpite in delaš sam doma? Pa kakšni interni deli se ti štejejo od lani ali moraš na novo oddajat vaje ipd?
Pa statusa verjetno nimaš eno leto, prekineš redno šolanje, kako to gre?

Da vem za vsak slučaj :D

Nisem šla na maturitetni, ker ga na naši šoli letos ni bilo; se zmeniš na šoli, če ti ga dovolijo obiskovati (ampak ne tako, da se vpišeš, ker glede na to, da gimnazijsko maturo že imaš, nimaš kaj delat na maturitetnem), nimam statusa letos. Je tudi varianta, da se na katero višjo šolo vpišeš (moraš paziti, da res na višjo, ne na visoko) - mislim, da je ŽuŽa tako naredila, ti lahko ona kaj več o tem pove.

Ja, vaje imajo trajno vrednost, jih ni potrebno še enkrat opravljati. Ustni pa se na žalost ne štejejo. :)

Ti bo letos uspelo, pa se ti ni treba sekirat za to. ;)
"Smo stroji za preživetje - robotski posredniki, slepo programirani za ohranjanje sebičnih molekul, znanih kot geni." (Richard Dawkins)
Uporabniški avatar
aderyn
Debatorica
Debatorica

izzie napisal/-a: Ti bo letos uspelo, pa se ti ni treba sekirat za to. ;)

Upam, da res :D
Pa si dala pod prvo Lj ali Mb letos?
Uporabniški avatar
izzie
Komunikatorka
Komunikatorka

Mb.
"Smo stroji za preživetje - robotski posredniki, slepo programirani za ohranjanje sebičnih molekul, znanih kot geni." (Richard Dawkins)
Fantasistykke
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Fantasistykke »

jst sm dala na drugo pravo. ajde mogoč ena taka smer čist mem sam to sam dala bl zarad širokga spektra stvari k jih poj lohk kasnej delaš.
sm razmišlala o mikrobiologij oz. nekej v zvezi z genetko ker mi je do zakon sam sm se poj premisla ker sm pogruntala da ne bi mogla cel življenje kej takga delat k sm bl odprt človk mislm tko rabm ljudi okol sebe.

drgač pa glede na moj občutk mature mislm da se žou namo sošolci, vsaj z moje strani ne... no ja pustmo se presenett mogoč bo pa nizka omejitev :P bomo vidl no ker sm mela res dobre pogoje predn sm šla pisat maturo (2x odl pa 20+20 interna) sam tale matura.... no sej :)
Uporabniški avatar
aderyn
Debatorica
Debatorica

Jaz imam 1x odlična, 1x pravdobra, pa interno 20 + 20
bomo vidli no :D

Fantasistykke napisal/-a:jst sm dala na drugo pravo. ajde mogoč ena taka smer čist mem sam to sam dala bl zarad širokga spektra stvari k jih poj lohk kasnej delaš.
sm razmišlala o mikrobiologij oz. nekej v zvezi z genetko ker mi je do zakon sam sm se poj premisla ker sm pogruntala da ne bi mogla cel življenje kej takga delat k sm bl odprt človk mislm tko rabm ljudi okol sebe.

drgač pa glede na moj občutk mature mislm da se žou namo sošolci, vsaj z moje strani ne... no ja pustmo se presenett mogoč bo pa nizka omejitev :P bomo vidl no ker sm mela res dobre pogoje predn sm šla pisat maturo (2x odl pa 20+20 interna) sam tale matura.... no sej :)
Fantasistykke
Sramežljivka
Sramežljivka

noro bi blo čebi mto razturala bi mi pomagal... sam :)

ma ne se bom sekirala 13.7... drgač pa itk...
če ni usojen ni :O
Uporabniški avatar
izzie
Komunikatorka
Komunikatorka

Mene bo pobralo do 13., kje je še to. :?
Uporabniški avatar
^Tajca^
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ^Tajca^ »

Ja js isto kokr aderyn, enkrat pravdobra, enkrat odlična pa 20+20... Zgleda da mamo letos vsi slab občutek glede mature :roll: 13. bo pa itak katastrofa, js bom že en tedn prej na pomirjevalih :D
You have enemies?
Good, that means you accually stood up for something in your life.
Fantasistykke
Sramežljivka
Sramežljivka

ja jst mam kr slb občutk ja. črporv zj sm se že mal pomirila k sm mela zadno maturo u soboto, še četrtk pa sobota + ustni oh ja...

ma jst sm 13. na morju in se že vidm ko bom že celo noč tm z leptopm po kampu skalala k itk nam mogla spat xD
Uporabniški avatar
izzie
Komunikatorka
Komunikatorka

^^ Hehe, tudi jaz lani nisem spala. Je bila pa nevihta in je internet crknil in mi je celo noč bilo groooozno dolgčas. No, potem je ravno okoli 5h internet "nazaj prišel". Letos se bom pa s kom zmenila za skupno čakanje, v primeru da se spet to zgodi. :D
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a HuDoBa »

^^punce saj bo no...ne se živcirat za bv...se jaz dovolj za vse :D
Uporabniški avatar
aderyn
Debatorica
Debatorica

Jaz sem že zdaj živčna, pa sploh nismo končali, kaj bo šele 12.7. ko bom čakala na jutro, da grem pogledat na internet, verjetno bom bla celo noč vsakih 5 minut gor, da vidim, če je že :D

Če imamo vsi slab občutek, bo mogoče na splošno slaba "letina" :P
Lotta*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Lotta* »

^^niso rezultati točn ob 5ih zjutrej? usaj pr ns je blo tko...
Uporabniški avatar
Rosalie*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Rosalie* »

izzie napisal/-a:^^ Tudi jaz sem lani tako naredila, da sem samo na medicino hotela, pa sem na 2. in 3. dala nekaj bvz, toliko, da ni bilo prazno; in letos zvišujem maturo.

Ima katera od vas Mb pod drugo željo? Če ji slučajno Lj ne uspe, da kako sošolko spoznam. :D

ahja in mislite, da vam bo študij medicine uspeval, če vam že navadna matura dela probleme? :)
Odgovori