A vam je šla GEO? Tale slovenija kr neki,hahaha.....vseen če se neb učila,sam ene brezvezne splošne stvari....tm pr svetu pa sami problemi etični pa nevem kašni še,kr neki
^^ja tak bom rekla. do zdaj sem jo vsa leta mela pet. ampak sem mela do zdaj tudi biologijo vsa leta pet, ki pa ne bo pozitivna.... tako da ne vem kaj naj pričakujem...
HuDoBa napisal/-a:^^ja tak bom rekla. do zdaj sem jo vsa leta mela pet. ampak sem mela do zdaj tudi biologijo vsa leta pet, ki pa ne bo pozitivna.... tako da ne vem kaj naj pričakujem...
EDIT: navezuje se na post od uporabnice _mala_
no te pa se tak lahko pripravim na avgust. mogoče pa nam bojo letos vsaj pri kemiji prizanesli, če nam drugje niso
Js mam tud kemijo pa me počas že panika grab k se je nism neki ful učila kaj ste se ve najbol učile, računske naloge al samo teorijo? Ne vem kaj se mi splača dons še mau bolj pogledat
You have enemies? Good, that means you accually stood up for something in your life.
Gefa ni bla neki težka. Od obče so dal notr čist čudne stvari, nč konkretnga . Slovenijo sem pa tok hitr rešla, tud ni blo nč konkretnga, spet so dal te slovence v zamejstvu kot lani.
HuDoBa napisal/-a:^^ja tak bom rekla. do zdaj sem jo vsa leta mela pet. ampak sem mela do zdaj tudi biologijo vsa leta pet, ki pa ne bo pozitivna.... tako da ne vem kaj naj pričakujem...
EDIT: navezuje se na post od uporabnice _mala_
no te pa se tak lahko pripravim na avgust. mogoče pa nam bojo letos vsaj pri kemiji prizanesli, če nam drugje niso
ah daj no...če sem jaz nesposobna to ne pomeni, da so/ste ostali tudi. ne bo nobenega avgusta, verjemi.
^Tajca^ napisal/-a:Js mam tud kemijo pa me počas že panika grab k se je nism neki ful učila kaj ste se ve najbol učile, računske naloge al samo teorijo? Ne vem kaj se mi splača dons še mau bolj pogledat
jaz se bolj učim računske naloge, ker teorije je tolko, da nima smisla. pa tudi za obkrožanje dajo večkrat za računanje