Na facebooku sem pomotoma poslala nekomu prošnjo za prijateljstvo. Kako to prošnjo sedaj prekinem, oz. izbrišem. Prijateljstva še ni potrdil. Se da to prej izbrisat kot on sploh opazi tole prošnjo.
Lahko ga blokiraš. In potem odblokiraš. To je edini način, se mi zdi, da se prošnja prekliče. Ker ko nekoga blokaš se "zbrišejo" vse stvari, ki sta jih s tem človekom imela in on tud ne vidi ničesar o tebi (tudi v iskalniku te ne pokaže, če te šče).
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
KiLLyKa napisal/-a:Lahko ga blokiraš. In potem odblokiraš. To je edini način, se mi zdi, da se prošnja prekliče. Ker ko nekoga blokaš se "zbrišejo" vse stvari, ki sta jih s tem človekom imela in on tud ne vidi ničesar o tebi (tudi v iskalniku te ne pokaže, če te šče).
Kako pa lahko to narediš? Meni ponudi samo 3 možnosti:
- dodaj med prijatelje
- pošlji sporočilo
- poglej prijatelje
Kako se nastavi, kdo te lahko vidi na chatu?? Kaksen teden, dva, nazaj, vem, da so prov neki 'oglasevali', kao nastavi si kdo te lahko vidi. No in zdej bi jst rada blokirala eno osebo, pa nikjer ne najdem tega?
Soon you will be able to have a username Starting on 13 June, at 06:01, you'll be able to choose a username for your Facebook account to easily direct friends, family, and coworkers to your profile. Check out the Facebook Blog for more information or send yourself an email with the details.
Mal preveč na Myspace spominja...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
^^Mene me je tudi to zbodlo u oči. Ne maram kakršnihkoli novosti, še posebej na straneh, na katere pogosto zahajam in se mi nov sistem zdi res kr neki...