Mene najbolj skrbi slovnica pri nemščini, pa tisto poznavanje in raba jezika... K maš za obkrožit, pa itak pač ugibaš, razn če si ful talent. Šiiiit jst se morm še naučit konjunktiv (tist, stehende) pa te fore, a kera to zna?? A bi mi kera to razložila?
ushergirl napisal/-a:Jst pa dons začnem z mato. Vsak dan en letnik predelam, v petk pa sam še vaje (pole). Mata je moja šibka točka (komi sm dve mela usak let).
Dej nehi, kaj šele jst, k sm jo mela 2 vsa leta (mislm da prvi letnik 3 hahahaha), pa še od lanskega leta si je skor da nism pogledala (jst sm 4. letnik lansko leto končala). Prov bed mi jo je it učit, sam vem da morm Sam da jo nardiiiiiiiim, pa tut če pogojno. V petk pa nemščina ja. Udarni dvojec. Mah nč, zdej sm celo popoldne prespala, pa se bom pol mogoče šla mal učit kombinatoriko pa te fore, jutr pa začnem na hard. Uno res, cel dan, četrt dneva dojča, tričetrt dneva mata. The grand final. V soboto grem pa vn in se ga bom ubila
Srečno gefarce Sej bo, čez 14 ur bo že za vami.
Ja, sej jst tut vsako leto 2. Še slabš k ti. Shit, verjetnost me najbl muči. Pa integrali pa to. Ok, jutr res začnem, dons sm že zaspana.
Jaz bom imela do matematike 2 dneva vmes niti ne, ker imam zgodovino v četrtek, torej dan in pol. Verjetno si bom samo formule pregledala in to je to, za kaj drugega ne bo časa. Upam, da bo tako lahko kot poskusna
zdaj se pozna kolk nas matematičarka nič ni naučila tiste ki ste že kaj pole reševale, any advice kerih snovi je največ? da vem kej začet sam to kolker vem, da so v vsaki poli ziher funkcije, tak da najprej to, pol pa kar ve rečete
keglevichova napisal/-a:kak že začnete z matematiko? a ste use bio poglabljale in ste do sobote fraj
jap na srečo sem si dobro predmete zbrala, ker če nebi mela zdaj prosto ziher nebi nardila matematike sam za teste sem se že učila 2 dni prej, pa je blo to 2 snovi, 3, zdaj pa vse?!?
hjoj, ko bo te mature konec pa hočem čistooo uživancijo 3 mesce, ker se mi mešaaa tko kot vsem, če bi kdo bral komentarje bi ziher mislu da je to forum psihopatk (ne me preresno jemat)
zdaj se pozna kolk nas matematičarka nič ni naučila tiste ki ste že kaj pole reševale, any advice kerih snovi je največ? da vem kej začet sam to kolker vem, da so v vsaki poli ziher funkcije, tak da najprej to, pol pa kar ve rečete
Ponavadi so kompleksna števila, vektorji, zaporedja, naloga iz verjetnosti in/ali kombinatorike, pa pol integrali in/ali odvodi.
Ponavadi so kompleksna števila, vektorji, zaporedja, naloga iz verjetnosti in/ali kombinatorike, pa pol integrali in/ali odvodi.
Največ je 4. letnika- odvodi, integrali, kombinatorika, zaporedja.
Sej če pogledaš tisto modro zbirko pol hitro vidiš katerih nalog je največ.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.