Matura [Združena tema]
[quote="ushergirl"]Jst pa dons začnem z mato. Vsak dan en letnik predelam, v petk pa sam še vaje (pole). Mata je moja šibka točka (komi sm dve mela usak let).[/quote
Naj te potolažim, da je mata tud moja šibka točka, se tud ubadam zdaj do sobote ko pišemo vsak dan z njo. Ni se mi težko spravt učit je al pa da bi mela odpor do matematke tko kot ga majo ene kolegice ampak ko čese ne znam ali pa mi ne pride pravi rezultat se razjezim in vse skup pustim, kar še vse skup poslabša. Upam, da nama rata čeprav nisme med blestečimi matematičarkami, usaj jaz ne.
Naj te potolažim, da je mata tud moja šibka točka, se tud ubadam zdaj do sobote ko pišemo vsak dan z njo. Ni se mi težko spravt učit je al pa da bi mela odpor do matematke tko kot ga majo ene kolegice ampak ko čese ne znam ali pa mi ne pride pravi rezultat se razjezim in vse skup pustim, kar še vse skup poslabša. Upam, da nama rata čeprav nisme med blestečimi matematičarkami, usaj jaz ne.
-
- Komunikatorka
christianna cruz napisal/-a:_mala_ napisal/-a:ne jaz še mam do matematike dva predmeta tak da ne vem kdaj se bom mat sploh učila
the same problem here !
jutri gefa , in v petek nemščina ki pa je moja največja šibka točka-tko med 1 in 2 skos nekje na meji![]()
no pri nemščini sma si na istem

drgi predmet pa mam jaz kemijo, v sredo
- Devilish
- Komunikatorka
- Kraj: In the back of your mind:P
Bella* napisal/-a:Jaz sem se vdala... tote regije Slovenije, to je kr nekaj... Če bom mela srečo bom dobla neke kaj znam, lahko pa da bojo mišjo lukno ven prvlekli pa tak ne bom vedla za kaj se gre... tak da se ne mislim več učit
Pa sej pomojem te regije nebojo fuuul podrobno..Verjetno sam da veš kje je kira, pa mogoč kake posebnosti. Je pa problem useh unih 30 rek vedet, pa kje je kiro gorovje v Afriki itd.. To še mene vse čaka

-
- Sramežljivka
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
ushergirl napisal/-a:Jst pa dons začnem z mato. Vsak dan en letnik predelam, v petk pa sam še vaje (pole). Mata je moja šibka točka (komi sm dve mela usak let).
Dej nehi, kaj šele jst, k sm jo mela 2 vsa leta (mislm da prvi letnik 3 hahahaha), pa še od lanskega leta si je skor da nism pogledala (jst sm 4. letnik lansko leto končala). Prov bed mi jo je it učit, sam vem da morm

Srečno gefarce