Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
_mala_
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a _mala_ »

ne jaz še mam do matematike dva predmeta tak da ne vem kdaj se bom mat sploh učila :?
Aniiiiika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Aniiiiika »

[quote="ushergirl"]Jst pa dons začnem z mato. Vsak dan en letnik predelam, v petk pa sam še vaje (pole). Mata je moja šibka točka (komi sm dve mela usak let).[/quote
Naj te potolažim, da je mata tud moja šibka točka, se tud ubadam zdaj do sobote ko pišemo vsak dan z njo. Ni se mi težko spravt učit je al pa da bi mela odpor do matematke tko kot ga majo ene kolegice ampak ko čese ne znam ali pa mi ne pride pravi rezultat se razjezim in vse skup pustim, kar še vse skup poslabša. Upam, da nama rata čeprav nisme med blestečimi matematičarkami, usaj jaz ne.
christianna cruz
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a christianna cruz »

_mala_ napisal/-a:ne jaz še mam do matematike dva predmeta tak da ne vem kdaj se bom mat sploh učila :?

the same problem here !

jutri gefa , in v petek nemščina ki pa je moja največja šibka točka-tko med 1 in 2 skos nekje na meji :cry: :cry:
Bella*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Bella* »

kak je kaj geografinje? kje se skrivate? :D
Dare to be yourself...
_mala_
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a _mala_ »

christianna cruz napisal/-a:
_mala_ napisal/-a:ne jaz še mam do matematike dva predmeta tak da ne vem kdaj se bom mat sploh učila :?

the same problem here !

jutri gefa , in v petek nemščina ki pa je moja največja šibka točka-tko med 1 in 2 skos nekje na meji :cry: :cry:

no pri nemščini sma si na istem :D no saj zdaj nama bo uspelo za dva-bo lahka matura :razz:
drgi predmet pa mam jaz kemijo, v sredo
Liena
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Liena »

Jaz nimam pojma o teh kritičnih problemih JV Evrope. Če so se kr neki vekslali, mar bi ostali tam, ko so bli, pa bi bil mir! :D
Uporabniški avatar
Devilish
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: In the back of your mind:P

Neprebrana objava Napisal/-a Devilish »

Bella* napisal/-a:kak je kaj geografinje? kje se skrivate? :D

Js sm zdj nekje med Idrijskim in Cerkljanskim pa Škofjeloškim in Polhograjskim hribovjem..Umiram :? pa mislim da nebom mogla vsega obdelat, vsi zemljevidi me še čakajo..Sam da je že konc enkrat :)
Bella*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Bella* »

Jaz sem se vdala... tote regije Slovenije, to je kr nekaj... Če bom mela srečo bom dobla neke kaj znam, lahko pa da bojo mišjo lukno ven prvlekli pa tak ne bom vedla za kaj se gre... tak da se ne mislim več učit :)
Dare to be yourself...
Uporabniški avatar
Devilish
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: In the back of your mind:P

Neprebrana objava Napisal/-a Devilish »

Bella* napisal/-a:Jaz sem se vdala... tote regije Slovenije, to je kr nekaj... Če bom mela srečo bom dobla neke kaj znam, lahko pa da bojo mišjo lukno ven prvlekli pa tak ne bom vedla za kaj se gre... tak da se ne mislim več učit :)

Pa sej pomojem te regije nebojo fuuul podrobno..Verjetno sam da veš kje je kira, pa mogoč kake posebnosti. Je pa problem useh unih 30 rek vedet, pa kje je kiro gorovje v Afriki itd.. To še mene vse čaka :? Sej bo :) Drgače pa tud js začnem matematiko šele jutri, pa mi tud dela probleme. Sm mela vsa leta 3..
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Srečno jutr :kleeblatt: ! Upam, da ne bodo pretežke naloge, da ne bo preveč prsti, kamnin in industrije. Prosim nej bodo uredu pole :flehan: :flehan: .
anca_kk
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a anca_kk »

upajmo ja!
kaj gre kera nemščino višji novi? jaz bom mela samo petek popodne čas za matematiko, ker še me čaka zgodovino v četrtek petek pa nemščina :( hud bo še ta teden!
keglevichova
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a keglevichova »

jst sm šele pri predalpskem hribovju.. sam sm zdle rešla 2 poli slovenije pa obče :| slovenijo sm mela 78%, občo pa 81%!! :idea:

tak da mislim da bom prenehala s tem in se začela učit evropo pa azijo :twisted:
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Jz sem obupala nad gefo Slika, kar bo pa bo ..
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

sej bo hitr konc :D kr pogumno! :zustimm: se preden se bote zavedli bo ze cele mature konc :ja:
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

ushergirl napisal/-a:Jst pa dons začnem z mato. Vsak dan en letnik predelam, v petk pa sam še vaje (pole). Mata je moja šibka točka (komi sm dve mela usak let).

Dej nehi, kaj šele jst, k sm jo mela 2 vsa leta (mislm da prvi letnik 3 hahahaha), pa še od lanskega leta si je skor da nism pogledala (jst sm 4. letnik lansko leto končala). Prov bed mi jo je it učit, sam vem da morm :( Sam da jo nardiiiiiiiim, pa tut če pogojno. V petk pa nemščina ja. Udarni dvojec. Mah nč, zdej sm celo popoldne prespala, pa se bom pol mogoče šla mal učit kombinatoriko pa te fore, jutr pa začnem na hard. Uno res, cel dan, četrt dneva dojča, tričetrt dneva mata. The grand final. V soboto grem pa vn in se ga bom ubila :D

Srečno gefarce ;) Sej bo, čez 14 ur bo že za vami.
Zaklenjeno